medyk Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 W instrukcji do mojej plyty glownej jest napisane: Main Memory - Support six memory banks using three 184-pin DDR DIMM. - Support a maximum memory size up to 3GB. - Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM To znaczy, ze w jakiej predkosci obslozy mi ram? (chodzi mi o standart PC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Napisz jaka masz plyte. Z tego co podales mozna stwierdzic ze obsluguje ona moduly DDR i maksymalnie moze obsluzyc 3GB ale co do predkosci trudno cos wywrozyc :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 MSI KT7266 Pro2 (MS-6380 ver 3.0) Ale z tego co napisali mi w dziale amd cos tam :) to obsluzy kazda pamiec tylko, ze bedzie wolniej smigala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 MSI KT7266 Pro2 (MS-6380 ver 3.0) Ale z tego co napisali mi w dziale amd cos tam :) to obsluzy kazda pamiec tylko, ze bedzie wolniej smigala :) 1219203[/snapback] Podajdzie każda pamięć DDR tyle, żę maxymalnie będzie pracować z zegarem 133 MHz (PC2100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...