rout Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 hej mam taki problem: po wlozeniu rivy vanty 16mb nie wchodzi do windowsa , w kazdym badz razie nie ma obrazu. w dosie jest wszystko ok. na s3trio na pci wsio jest ok. czy to agp uwalone? nie sprawdzalem na innej grafie , bo nie wiem czy wstanie tam gf2mx200 a ryzykuje (?) potencjalne spalenie grafy [chodzi mi o roznice napiec , bo nie wiem czy tam mam agp x1 czy x2 i czy ten gf2mx jest przystosowany do takich napiec]. sprzet: mobo-noname siakis :/ wiem tylko ze na chipie Vii , super socket 7 , proc amd k6-2 500@350mhz , 192sdr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Może karta nie obsługuje danej rozdzielczości/odświerzania i na siłę windows probuje zapodać i doopa blada jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 hm... raczej nie bo nie moge nawet sterow zainstalowac, a bez sterow to mam jak w awaryjnym. a jesli masz racje to jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Wejdź w tryb awaryjny, odinstaluj stery... wejdź w tryb normalny, zainstaluj stery, wymuś PowerStripem niską częśtotliwoś odświeżania i rozdzielczość... jak system wystartuje, zmienisz sobie normalnie, w Ustawieniach Windowsa... Nie wiem, czy o to chodzi, bo niezbyt zrozumiałem twój problem, nie napisałeś czy bez sterów wchodzi Windows... jak wchodzi bez sterów, to spróbuj zainstalować inną wersję sterowników... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) napisze jeszcze raz nie wchodzi mi do windy w ogole , a co dopiero stery zainstalowac :? poprostu w momencie ladowania windy [w2k sp4] obraz robi sie czarny i doooopa blada. na s3trio na pci jest ok. a ta vanta dziala , wczoraj sprawdzalem u siory na tulipanie 1ghz Edytowane 16 Stycznia 2005 przez rout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 No to ja też jeszcze raz, a co :wink: Jak nie wchodzi nawet w trybie awaryjnym, to spróbuj uaktualnić bios <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...