SarmaX Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Siema! Wczoraj postanowilem wyciagnac wszystko (chyba) z mojej staruskiej Rivy TNT2 M64. Standardowo chodzila na 125/125 a udalo mi sie wycisnac z niej 150/180. Wiecej nie szlo... W 3DMarku2001SE przed kreceniem miala tylko 792 a po 1367! Wiec prosty rachunek-ilosc pktow wzrosla o 575, czyli chyba niezle :] Udalo sie komus wycisnac wiecej z niej? Ja zastosowalem chlodzenie [chipset] z starego Pentium I (radiator + wiatraczek) a na pamieci (radiatorki z starego zasilacza AT). Calosc sie nie grzeje i smiga nawet nawet! Moze macie jakies dodatkowe propozycje jak ja jesczez bardziej o/c? Tu sa fotki przed i po (chodzi o chlodzenie). http://testoweeee.republika.pl/riva.htm pzdr Edytowane 15 Stycznia 2005 przez SarmaX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 odgrzewanie starych topikow.uzyj opcji szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...