Portal Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Witam Chce zrobic sobie kabel do karty graficznej laczacy ja z TV - jakie koncowki musze kupic oraz jaki kabel ? Moze ktos ma schetmat polaczeniowy ( montazowy) ? Moja karta to Ati 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 2x SVideo wtyczki , kupisz je w sklepie elektronicznym , wygladaja identycznie jak PS2 od myszki ale maja tylko 4 bolce, do tego kabelek ile chcesz DOBRY ekranowany 4 szylowy i laczysz pin w pin , dokupujesz kostke EURO z gniazdkiem SVIdeo wpinasz sie ttym w 2 EURO w TV jak nie masz 2 euro to .... wtyczke jenda tkaa jak tamte ale z 6 pinami i na tych 2 leci Video cygnal , zakanczasz czinczem i w TV sie wpinasz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Witam Chce zrobic sobie kabel do karty graficznej laczacy ja z TV - jakie koncowki musze kupic oraz jaki kabel ? Moze ktos ma schetmat polaczeniowy ( montazowy) ? Moja karta to Ati 8500. Idziesz do byle jakiego serwisu RTV i mowisz, ze chcesz miec kabel z karty do TV na koncowkach S-video (o ile taka masz w TV - jezeli nie to bedzie potrzebna przejsciowa, np. chinch albo euro). Potem mowisz jeszcze o dzwieku. Zrobia Ci to na miejscu albo se przyjdziesz na next dzien po to. Koszta okolo 50 pln za 10m kabelkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Lookasz na Allegro i kupujesz gotowy Tu kliknij http://pix.allegro.pl/photos/76/7625/762508/7625085 kliknij tez fotke U tego gostka kupowalem, bardzo dobry kabelek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...