szaraczek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 hej moze mi ktos podac rozmiary mofsetów bo robie radiatory na nie i niewiem jakie wyciąć a u mnie nieidzie pomieżyć:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 zrób na oko, a jak będą zaduże to sie nic nie stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 na twoja plyte GA-8IPE100G bardzo dobrze pasuja radiatorki cooler master zobacz tutaj Wymiary: 12,6 x 10 x 11,4 mm Ja tez mam taka plyte jak ty i wlasnie je zalozylem. Ktore mosfety ci sie grzeja najbardzej? u mnie to male pod pamieciami Ile mozesz zwiekszym fsb? U mnie max idzie na 230? cikaw jestem czy moge wiecej czy to jej max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...