wcl Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jakich mam użyć programów aby wgrać dźwonki i tapety na motorole C350 używam PST i p2kman tak jak do C550 jaką mam wpisać scieżke aby dźwonki się wgrały ????????? Prosze e-maila na wieciel@interia.pl lub gg 3004473 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 tez jestem tym zainteresowany, jeśli mial by ktos namiary na jakies inne programy do ładowania tapet lub dzwonków do był bym wdzieczny za jakekolwiek info na ten temat... z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Tych samych progsów co do c550- zresztą jest juz o c550 temat duzy wystarczy poczytac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...