Skocz do zawartości
coenmz

Wybor Plyty Pod Northwood'a

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam sie nad zakupem plyty glownej i grafiki, jednak musze sie cisnac w najtanszych produktach i patrzyc zeby to z moim prockiem (p4 2.4 SL6RZ) i pamieciami (Micron Technology PC2700) chodzilo jak najlepiej. wytypowalem 4 mobo ale nie nie mam pojecia ktora z nich sprawdzi sie najlepiej. oto one:

Via P4PB 400-FL (Via P4X400)

Asus P4SDX SiS655

ECS L4VXA2L Via P4X400

AsRock P4VT8+ (Via PT800)

oczywiscie, gdyby ktos mial jakies inne propozycje to jestem otwarty na wszystkie pod warunkiem jak najnizszej ceny :)

Chcialbym tez kupic jakas tania grafike. po przegladnieciu ofert wychodzi na to, ze mam do wyboru karty oparte na:

Radeon 9200, 9250 HIS, 9550HIS,

lub

GF3 Ti-200

GF FX 5200

GF FX 5500

wydawalo mi sie, ze najlepsze w tym wypadku beda karty z 128Mb RAM DDR 128bit AGP 8x i dlatego wszystkie jakie znalazlem w interesujacym mnie przedzaile cenowym spelnija te warunki (jesli jestem w bledzie odnosnie tych parametrow to mnie uswiadomcie-jestem zdania, zetrzeba sie uczyc od lepszych :D )

tutaj rowniez jezeli ktos uwaza, ze powinienm poszukac czegos innego to jestem otwarty. niestety wyznacznikiem znow jest cena :(

dodam, ze raczej napewno bede chcial wycisnac z tego sprzetu ile sie tylko da :)

bardzo prosze was o wasze opinie i zdanie na teamt tego co napisalem i z gory dziekuje za pomoc

coen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi