coenmz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 zastanawiam sie nad zakupem plyty glownej i grafiki, jednak musze sie cisnac w najtanszych produktach i patrzyc zeby to z moim prockiem (p4 2.4 SL6RZ) i pamieciami (Micron Technology PC2700) chodzilo jak najlepiej. wytypowalem 4 mobo ale nie nie mam pojecia ktora z nich sprawdzi sie najlepiej. oto one: Via P4PB 400-FL (Via P4X400) Asus P4SDX SiS655 ECS L4VXA2L Via P4X400 AsRock P4VT8+ (Via PT800) oczywiscie, gdyby ktos mial jakies inne propozycje to jestem otwarty na wszystkie pod warunkiem jak najnizszej ceny :) Chcialbym tez kupic jakas tania grafike. po przegladnieciu ofert wychodzi na to, ze mam do wyboru karty oparte na: Radeon 9200, 9250 HIS, 9550HIS, lub GF3 Ti-200 GF FX 5200 GF FX 5500 wydawalo mi sie, ze najlepsze w tym wypadku beda karty z 128Mb RAM DDR 128bit AGP 8x i dlatego wszystkie jakie znalazlem w interesujacym mnie przedzaile cenowym spelnija te warunki (jesli jestem w bledzie odnosnie tych parametrow to mnie uswiadomcie-jestem zdania, zetrzeba sie uczyc od lepszych :D ) tutaj rowniez jezeli ktos uwaza, ze powinienm poszukac czegos innego to jestem otwarty. niestety wyznacznikiem znow jest cena :( dodam, ze raczej napewno bede chcial wycisnac z tego sprzetu ile sie tylko da :) bardzo prosze was o wasze opinie i zdanie na teamt tego co napisalem i z gory dziekuje za pomoc coen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gve Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ASUS i Radeon 9550XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 moze Abit VT7 za 240pln r9550 - ma dx9.0 i jest najszybsza z podanych kart - cena na necie 250pln ,bardziej realna to 280pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coenmz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 dzieki za pomoc. teraz juz wiem co wybrac :D jesli byscie mieli jeszcze jakies sugestie to piszcie :) pozdrawiam coen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jak chceswz tania płte to radze ASROCK-a P4i65GV. Nie qpuj płyty na VIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coenmz Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 no walsnie, co jest z tymi Via? bo jak tak czytam to co chwile jedni chwala a drudzy twierdza, ze to kiszka. to jak to w koncu jest? dlaczego sa takie problemy z Via? pozdrowka coen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...