cysioo Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Mialem solteka na nforce2utltra i wymienilem na gigabyte via kt880. Jak uruchamiam gre np. nfs:u2 to pokazuje pelno przekłamań graficznych i dziwnych pikseli i bardzo wolno dziala. Jak zminimalizuje do tray i powróce to juz normalnie wszystko dziala. Nastepne gry co uruchamie po niej tez dzialaja normalnie. Probowalem omegi nic nie pomogly. prosze o pomoc (mam winxp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 sprzedaj złoma kup sobie radka 9550 albo poczekaj na 6200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysioo Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Włożyłem radka 9600pro od kumpla to wogole pokazywalo VPU recorvery na starcie kazdej gry. Przezolylem tego fx do jego kompa to wszystko dzialalo. Wiec jest to wina procesora bo p.glowna wymienialem dopiero. Kupie chyba semprona 2400+ box Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysioo Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Wlozylem semprona i to samo. Nie mam juz sily... pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Przełącz w biosie na agp 4X może pomoże :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Walnij najnowsze stery, zakualizuj bios MOBO, spróbuj formata. No i napisz czy pomogło, jak nie to pożycz MOBO jakąś bo ta może być zjechana, ja bym sie procka nie czepiał. A i wyłącz fastwrite. I czy może przypadkiem nie kręciłeś czegoś zbyt ostro??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysioo Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Jak zmienie agp na 4x w biosie to wszystko chodzi cacy. A na poprzedniej mobo chodzilo wszystlo ladnie na 8x. Co mnie skusilo do kupienia mobo na via. A bios jest najnowszy. Formaty juz byly. :) Ale po wlozeniu mx440 agp8x tez wywalalo bledy. Edytowane 18 Stycznia 2005 przez cysioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...