Trendzik Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Miałem taką sytuacje że ide sobie ulicą , wieczorkiem, podchodi 2 panów, i grzecznie chcą wysłać SMS-a z mojego telefonu, ale gdy usłyszeli że takowego nie posiadam, dostałem gonga ... na moje szczęście telefonu naprawde nie miałem , bo zostawiłem w domu, ponieważ się rozładował... ale mam teraz PODBITE OKO ?? Wie ktoś jak można przyśpieszyć gojenie się tego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 podbji sobie drugie powiesz, ze jestes nie wyspany :D a tak na serio to jest taka masc tormenotriol - na gojenie sie ran, strupow itp. nie wiem czy to dziala na lima ale moze ci pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jak Ci napuchło to przykładaj lód....aż do skutku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Teraz przykladanie lodu niewiele da.. Trzeba bylo przylozyc odrazu jak wrociles do domu.. Ja bym proponowal poprosic siostre zeby Ci troche przypudrowala oko to nic nie bedzie widac :D Przynajmniej z daleka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Przyłóż sobie schabowego... Oczywiscie surowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 duze ciemne okulary albo opaska na jedno oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) bylo ich sklepac albo spieerdoolic:) slaby refleks masz jak uniku nie zrobiles.... hehe Edytowane 16 Stycznia 2005 przez _Azazel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) jak mi jeden koleś podbił oko to co rano chodziłem do kuzynki (wakacje były) i ona mi robiła ładny makijaż. dzieki temu do dzis wiem jak sie używa podkładu i pudru :wink: przez 5 dni nikt się nie skapnął a potem się zagioło Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jak mi jeden koleś podbił oko to co rano chodziłem do kuzynki (wakacje były) i ona mi robiła ładny makijaż. dzieki temu do dzis wiem jak sie używa podkładu i pudru :wink: przez 5 dni nikt się nie skapnął a potem się zagioło 1220307[/snapback] lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 u mnie zadzialalo nakladanie cold packa ... 3 dni i zeszlo. W jakim pieknym miesice to sie stalo ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 przesmaruj jakąś dobrą pastą np asV i załóż jakieś w miare dobre chłodzonko, aha i nie zapomnij o cs'ie ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ostatnio mialem podobna sytuacje pocieszam sie tym ze oni tez nie odeszli bez zadnego uszczerbku... polecam surowe mięcho, lód, torebki z herbatą... 3 dni i po sprawie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jedna z moich koleżanek poleciła krem brzoskwiniowy. Cokolwiek to jest :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Nic nie smaruj. Nic nie rob Wygladasz teraz jak prawdziwy man. Jak ktos sie bedzie ciebie pytal. To mow ze nie wazne. Goscie leza w szpitalu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Najlepszy sposób na podbite oko to kupić nowe. A na serio to tormentiol pomaga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 duze ciemne okulary albo opaska na jedno oko 1220159[/snapback] :lol: jak pirat jakiś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Nic nie smaruj. Nic nie rob Wygladasz teraz jak prawdziwy man. Jak ktos sie bedzie ciebie pytal. To mow ze nie wazne. Goscie leza w szpitalu ;] 1220853[/snapback] dobre ;) tez za tym jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 To panowie nie wiecie ze na takie dolegliwosci najlepszy jest oklad z cieplej piersi ;] (kobiecej ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Gorzej jak nie ma takiej kobiety przy sobie!! A szybkie poszukiwania i źle wymierzony cel może się skończyć drugim oczkiem podbitym... :D Hehe i co wtedy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 wtedy to powie ze ci goscie ze szpitala juz wyszli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 albo ze przygryzl swojej pani sutek w czasie przykladania i go ukarala :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Dobrą paste termoprzewodzącą, najlepiej srebrną.... Ja tam jakoś w życiu swym nie dostałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 oczywiście to miasto, to SZCZECIN... też pierwszy raz dostałem dlatego takie pytanie, koleżanka w szkole mi zrobiła podkład i pudrem przesmarowała...nie widać tak bardzo,bardzo...ale widać ps. lód przykładalem, 2 dni, i to przez dość spory okres czasu, niestety nie pomogło...może tylko opuchlizna zeszła troche, ale jest oko różowawe, w sumie to już się zółte robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 gratuluje [pierwszy raz już masz za sobą :D następnym razem już będzie lepiej B) Ps. Ja ,oałe z 4 razy podbite oko i to zawsze w tym samym miejscu fajne są te zmieniające sie kolorki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu997 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 A na jakiej ulicy w szczecinie?Moze Monte Cassino?My tam z kumplami jak do nas zawoli zeby z fonów wysakiwac to im wpierdziel spusciclismy.Nie mogli wstac :D Ale na takich to najlepszy sposób. Pozdro i trzeba było sie nie dac tylko walic w morde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aggressive Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Witam mam podobny problem ale troche inny bilem sie i koles mi walnal w prawy rog prawego oka ale w kosc ;p(nie wiedzialem jak to inaczej wytlumaCZYC ;P) podbitym okiem sie nie przejmuje ale w tym prawym rogu oka w 1 dzien mialem plamke krwi teraz sie troche powiekszyla to normalne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Maska przeciwgazowa będzie bardzo oryginalnym pomysłem. Jedynie ochrona w sklepach może dziwnie reagować. :) Kolorki ładne potrafią wychodzić. Pamiętam, jak kiedyś znajomy popchnął kumpla na mnie i wpadłem głową na szklaną gablotkę, delikatnie, nic się nie stało. Chciałem mu lekko oddać, ale ten się nadstawił, bo myślał, że udaję i oberwał bardzo mocno. Później mieliśmy przez tydzień kameleona w klasie, teraz się śmieję, że miał całą paletę RGB na twarzy. Zielony, granatowy, fioletowy, czerwony, różowy, szary, prawie niebieski, do wyboru do koloru. @aggressive - to raczej normalne, często miałem takie sytuacje na kolanach, łokciach przy jeździe na desce. Zawsze przechodziło, ale trzymało się ok. 3 dni i bolało przy dotyku. Kiedy się biłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 nie ma to jak zarejstrowac sie na forum komputerowym, zeby zadac pytanie o podbite oko ^^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Morał z tego taki "Noś komórkę, uratuje Ci życie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aggressive Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 bilem sie w czwartek w piatek mailem mala plamke praktycznie nie zauwazalna teraz jest dosyc spora i narazie sie nie zmniejsza zobaczymy jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...