qwaczorek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Siemka Jak sadzicie co bedzie lepsze do gierek 98se czy xp ? B) Czy jest jakakolwiek roznica ? Poprostu ktory lepszy ? jeszcze moje pytanko na temat kart graficznych (napisalem je w swoim starszym temacie o dvi ale nie odpowiadacie :cry: ) a wiec: czy te karty to to samo: -V9999GT na pcprojekt.pl i -V9999GT na computer.istore.pl Gdzie lepiej kupic ? Do wawy mam blizej jakby co i moj ojciec co jakis czas tam jedzi. Jak radzicie ? Pozdrawiam ! PS sorki ze zalozylem 2 temat ale potrzebuje jak najszybszej odpowiedzi bo przed feriami chce miec juz maszynke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Czlowieku skladasz takiego kompa ladujesz tam 6800gt i chcesz to postawic na win98? wybacz ale komentarz tutaj jest zbedny. Niewiem czy ten windows wogle poradzi sobie z taka grafa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W obecnej chwili chyba nie ma sie co zastanawiac na wyborem miedzy 98se a XP. Xp to "dobry" system, kiedy mialem 2 windy 98 i Xp, ale stwierdzielm ze to nie ma sensu. Xp jest stabilny i nie wysypuje sie bez wiekszych powodow (oczywisci jesli sie o niego dba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 aha to dzieki a mozecie mi powiedziec jak jest z tymi kartami ? Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja ci proponuje win 95 wtedy wszystko bedzie "napewno" dzialac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 zaleta 98 jest to ze mniej pamieci zajmuje... ale jesli chcesz ladowac taka grafe do komputera to powinno sie przy okazji dorzucic ramu do 1 GB a wtedy o windows 98 mozesz zapomniec :) a poza tym stabilnosc i wymagania gier i tak wskazuja na win2k/xp .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 aha to dzieki a mozecie mi powiedziec jak jest z tymi kartami ? Pozdro ! 1220209[/snapback] ISTORE to dobry sklep.. sam tam kupowałem pare rzeczy, i teraz mam zamiar kupic tam LEADTEK'a 6800GT 256/256.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...