Clubjack Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Witam Mam mały problem z Sound Blaster Live! valve. Od pewnego czasu jestem Dj w radiu internetowym. W panelu shoutcast w zakładce input jest taka opcja mixer i tam są wyświetlane wszystkie kodeki do otwarzania. Nie wiem czemu ale w tej karcie nie moge znaleźć opcji "stereo mix"(szukałem w opcjach zawaansowanych i właściwościach) czyli podczas mówienia przez mikrofon muzyka się automatycznie scisza i leci mój głos. Próbowałem już wiele rozwiązań, ściągnąłem najnowsze sterowniki nadal jest to samo muzyka nie leci w tle tylko słychać mój głos. Prosze o pomoc! sad.gif Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-pl Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zainstaluj se lepiej sterowniki www.kxproject.com które są najlepsze! -> Czytaj na forum o kXProject. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clubjack Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Więc... Sytuacja wygląda następująco.. Zainstalowałem te sterowniki o którym mi mówił kolega wszystko ładnie pięknie ale nie wiem czemu nie słysze dźwięku (piosenki) w Winampie. Dźwięk dostępności w tlenie czy nowej wiadomości na gg słysze, tylko nie słysze właśnie dźwięku w WInampie. :-| Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...