dani_london Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Witam mam sprzet jak w opisie i mam problem z tymi programami!Kazdy z nich wyswietla mi inna czestotliwosc proca od 1,8GHzdo 2,2GHz czy wie ktos dlaczego tak jest!W systemie we wlasciwosciach komputera mam 3200+ 2,2GHz i tak samo w biosie!!!Dla poruwnania jak 3DMark 03 wykryl 2,2Ghz mialem 6k 3Dmarkowa jak wykrywa proca jako 1,8GHz tylko 4856 3DMarkow!!!:(Prosze o wszelkie sugestie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Update biosy plyty glownej Wymiana bateryjki biosu Sprawdzenie zasilacza Moze na plycie masz jakas zworke, ktora nei pozwala zapisac zmian w biosie... Moze to niefart :?: ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) W biosie,najnowszym w wersji 7.8, mam athlon 3200 i tak jest zawsze wiec to raczej nie wina płyty czy biosu ale w tych programach czasami jest 2,2GHz a czasami mniej i to mnie strasznie wqr..... !!!!!Sprawdziłem też WCPUID-em i pokazuje 3200+ 2.2GHz Edytowane 22 Stycznia 2005 przez dani_london Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...