Wookie Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Co jest grane, że w rozdzielczości co prawda najwyższej, ale za to ledwie 1024x768 prawie grać się nie daje. Mam durona 800 256 MB RAM i GF4MX44064MB. Warcraft III śmiga płynnie w 1600x1200, a tu grafa jest podobna. Czy Microsoft się skumał z producentami sprzętu, czy coś u mnie jest nie tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 u mnie DEMO smigalo na 1024X760 i full detale. Cos masz namieszane ze sterami lub wlaczony AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Stery mam nowe (detonatory, via, dx) grafika do tego troche przekrecona. MIeszanie detalami nic nie zmienia, działa zawsze tak samo. Maksymalnie udało mi się zobaczyć 20 FPS, a w praktyce spada i do 7. Spróbuję jeszcze giere zapuścić na milenium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 zainstaluj patcha do gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/ArCliTe\ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ludzie czy jest Dungeon Siege po Polsku??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ludzie czy jest Dungeon Siege po Polsku???A najlepiej spolszczenie do wersji ENG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Chyba nie. Jednak to nie Neverwinter i nie trza czytać tylko młucić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Chyba nie. Jednak to nie Neverwinter i nie trza czytać tylko młucić :twisted: dokladnie ;] dlatego nalezy bardziej hack&slashow niz rpgow ;] nawet pvp mnie rozczarowalo....juz w nwn lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jak o Ds, to mam problem. Jak usunąć postać z drużyny, bo nie mogę Merika dołączyć? Albo może zna ktoś sposób jak ominąć to ograniczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja tą gre przeszedlem pol roku temu w 2 dni. Hack 'n' Slash. Wieje nudą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A ja rok temu, po kilku godzinach ma się już dośc tego ciągłego mucenia. Najfajniejszą rzeczą jest możliwośc włączenia do druzyny osła :), do dźwigania ekwipunku, zobaczcie jak on walczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Koleś ma Radeona 9600 Pro i WinXP i ta gra nie chce mu chodzić poprawnie (zawiesza się) ... co zrobić ?? najlepiej jak ktoś wie niech zapoda linkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Moze chodzi o wlaczone wejscie tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a co ma wspólenego wejście TV z grami ?? Jak to się wyłącza wogóle ....bo koleś nie wie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 To ma do gier ze niektore nie wspolpracuja z dwoma monitorami a tv wtedy tak jest widziany. Wylacza sie to we wlasciwosciach ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Witam ! :) Topic dotyczący gry: Dungeon Siege Legends of Aranna. W związku z ową grą mam kilka pytań - może znacie odpowiedzi :P 1.Kiedy gra będzie dostępna (światowa premiera) 2.Na ilu jest CD 3.czy wymaga 1 części 4.Jaka jest cena i w jakim sklepie można kupić To narazie chyba tyle ! ;] P.S. Bardzo dużo spodziewam się po tym dodatku i mam nadzieję, że się nie zawiodę ;] 1 część (moim skromnym zdaniem) była jedną z najlepszych gier typu: cRPG ;] Pozdr0-LoleX* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Gra jest na 3CD kiedy premiera nie wiem. Nie wymaga poprzedniej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Gra jest na 3CD kiedy premiera nie wiem. Nie wymaga poprzedniej wersji.Dzięki wielkie :P o to chodziło :D A może już ktoś z was grał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 wyglada chyba dokladnie jak orginalny DS , zreszta na tych 3 cd jest DS i DS:LoA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Sorki "ranger". Moja pomyłka, źle poszukałem/popatrzałem. Ale twój topic jakoś śię nie rozwija :/ No cóż. Wypowiadajmy się tutaj :) A mam pytanie - czy będą do wyboru jakieś nowe postacie/klasy? Lepsze bronie ? Bo kończąc DS były takie kiczowate bronie :(, Ale może ja źle szukałem :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 wszystko jest nowe: bronie , potwory, zadania itd gra wciaga tak jak 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Yeee :) Super ! o to chodziło - chyba kupię orginała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No i jak wrazenia? Cos mozecie opowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Sprawdzałem i niestety dalej to samo.... Może to wina sterowników...powiedzcie które najbardziej polecacie dla Radeona 9600 Pro pod WindowsXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 DS początkowo mi sie podobal puźniej jak wpadłem do jaskini gdzie walczyłem z maszynami i miałem flame trowera i armate przestałem grać stwierdziłem że gra jest zyczajnie głupia......... takie łażenie i naparzanie co podleźie pod łape :| a bardzo fajną ma graficzke niestety się troche rozczarowałem karabinami maszynowymi itd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Później już było normalnie :) A te maszynki (bronie) były tak słabe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 cat. 3.9 i DS powinien smigac bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Piekna gra, gralem w cz. I, teraz ten dodatek (nie wymaga wersji podstawowej), po porstu super :> Nowe questy, nowe potworki, no i super muzyka Microsoft jednak wie jak zrobic gre gitarke :> Jedyne co mnie denerwuje, to czasem nakladajace sie teksturki :/ ale da sie przyzwyczaic, zaraz wrzuce screeny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 To jak, gdzie te screeny ? :wink: A takie pytanko: gra zawiera 1 część ? I czy trzeba ją od początku przechodzić, aby zagrać w dodatek? To tylko rozszerzenie, czy odrębny scenariusz ? I jak się ma fabuła do wydarzeń opisanych w części 1 ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 tak gra zawiera 1sza czesc (tak jak to bylo w Heroes 3: SoD :D) mozesz od razu grac w "dodatek" fabula ? po porstu przenosisz sie na inny lad, ale co ja ci bede mowil, sprobuj, gra jest piekna mozesz importowac swoj char. do dodatku, no nic ja lece grac :] oficjalna stronka, tutaj sobie zobacz: http://www.microsoft.com/games/dungeonsieg...elatedlinks.asp mam cos z ftp i nie wiem kiedy wrzuca jakies 2 screeny chociaz :> ale imo zagrac warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...