The_Structor Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 no gra mi sie coraz bardziej podoba, jestem teraz w lokacji pomiedzy illicor a mhakeska TUTAJ MACIE MAPKE tak mniej wiecej wyglada miasto illicor: http://www.microsoft.com/Games/dungeonsieg...illicor_ss2.jpg http://www.microsoft.com/Games/dungeonsieg...illicor_ss3.jpg hmm z deka fajnie prawda? :D (ale u mnie wyglada lepiej :P tu chyba slaba rozdzielczosc jest) a tu moje screeny z poczatkowej fazy gry: http://www.thestructor.prv.pl/ds/ds.JPG http://www.thestructor.prv.pl/ds/dd.JPG przedmioty sa zajefajne, sa 2 rodzaje nowych (w prownaniu z wersja podstawowa) Multiplayer jest nawet okej, ale PvP to jest slabiutenkie :( no ale tutaj glownie chodzi o PvM Ciekawe czy mozna potem znalezc cos jaki Chicken Gun (dla niobeznanych strzelal on kurami :> i byl jedna z najlepsyzch broni w grze - o ile nie najlepsza ? :D) Wiec gra jest i ciekawa (fabula powiedzmy troche naciagana - tzn na razie mam takie odczucie) i humorystyczna zarazem, w pierwszej czesci byly liczne ukryte lokacje, nietstety nie moge znalezc zadnej www z info o czyms takim (moze trzeba chwilke poczekac, az sie ludzie z gierka zaznajomia :>) Polecam gre w trybie multiplayer !! (sam tak gram), nawet jak grasz sam, o wiele bardziej mi sie poodba, tznnie masz druzyny, ale amsz o wiele wieksze mozliwosci (np. wybor kosciotrupka - moje ulubione) Robie sobie wojownika (mele) i elementalista (earth magic), poki co radzi sobie super, no zapraszam do gry, bo warta jest swieczki:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Hmm... a pojawiła się jakaś fabuła od czasu pierwszej części? Czy nadal taki sam hack&slash? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 hmmm. ja pisalem naciagana, w pierwszej czesci byla fabula :] (no powiedzmy :P), teraz jest troszke baaaardziej ciekawie, bo "idziesz sladami" swych rodzicow, juz dawalem linka, ale dla leniwcow wkleje: You've heard stories of great adventures in years gone by, of the heroes who crusaded across the Kingdom of Ehb, battling the stubborn Krug, the poisonous mucosae, and horrifying zombies. You've longed for adventures yourself, while spending your youth sharpening your skills in the quiet little garrison town of Arhok. Piecing together a strange story from an old tattered journal, you discover that your mother and father were also heroes, known for adventures throughout the continent of Aranna. The journal sends you on a journey to the mysterious Island of Utrae, a place brimming with thousands of years of history. Here you'll encounter strange primordial creatures such as the magically gifted Utraeans, the saurian Zaurask, and the feline Hassat - each of which have long been at each others' throats. Where will your adventures take you? And where does it begin? As they say, a journey of a thousand miles begins with one step... Begin your journey today by exploring the Dark Jungles of Mhakesha, Jerkhal's Crown, Illicor, and finally Fortress Emerard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Już od dawna mam gierke i musze powiedzieć ze jest niezła :P Ale grafa troche przestarzała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 id dawna = 2 tyg ? :lol: hyhy hmm grafa imo jest oka nie wiem co bys chcial, trudno zeby byla poodbna do WAR 3 i by mi system katowalo przy wiekszej liczbie jednostek :> imo w takiej gierce to hyh grafika sie najmniej liczy :> chociaz jakies tam wymagania musi spelniac, wiesz to jest poza tym dodatek do ds1 czyli ten sam silnik, a DS2 bedzie juz chyba na nowym ^_^ fabula = 10%, KILLLLowanie = 90% :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverickTM Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mam windows XP. Mój brat jest Adminem, a ja userem "z ograniczeniami". U brata na koncie gra chodzi normalnie, u mnie zaś wyskakuje taki komunikat: Co mam z tym zrobić?? Od razu mówie, że brat sie nie zgodzi dać mi pełnych uprawnień. Prosze, pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 tja zainstaluj grę na swoim koncie a nie na jego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverickTM Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ale to on instalował. Nie ma jakiegoś sposobu na ominięcie rejestru?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A podczas instalacji zaznaczyl zainstaluj dla wszystkich użytkowników komputera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka_c4 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ma moze ktos jakis patch do dungeon sieg + dodatek aby n axp + sp2 dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossisko Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 www.dungeonsiege2.bo.pl bardzo fajna stronka o grze dungeon siege 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Proboje pograć w Dungeon Siege na multi i niestety wywala jakiś błąd. Gra z najnowszym patchem; oryginał. Ma ktoś jakieś pomysły? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Tryb zgodności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Rozwiązanie jest głupie. Za każdym razem jak się chce uruchomić grę trzeba zrobić restart komputera :mur: Dalej w grze natomiast głupim rozwiązaniem jest to, iż jeśli chcemy grać tylko w dwie osoby to w trybie kooperacji nie ma szans żeby daleko zajść; gdyż dodawanie kolejnych postaci do grupy jest nie mozliwe. A w dwie osoby przejście pierwszych podziemi po Stonebridge równa się z cudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Zrobiłem odkop w związku z moim powrotem do tej gry i pewnym problemem. Nigdy nie grałem w dodatek LoA (mam tylko podstawkę), toteż zdecydowałem się na zakup LoA z drugiej ręki (na półkach sklepowych nie ma co szukać). I tu pytanie o rozdzielczość. W podstawce - przetestowane osobiście, maksymalna rozdzielczość horyzontalna jaką da się uzyskać to 1920. Trochę mi to nie pasuje, zważywszy że mam jeszcze sporo miejsca (2560). Czy dodatek wprowadza względem tego jakieś usprawnienia? Czy jest ktoś z Was, kto mógłby sprawdzić to u siebie o ile posiada LoA? I dodatkowe pytanie w temacie. Znalazłem solucję na widescreeny w grach, które normalnie w opcjach nie mają takiego wyboru. Czy takie postępowanie jak w linku poniżej (zabawa w pliku exe) pozwoli wykorzystać w=2560, czy raczej zwiększy tylko pole widzenia w dostępnej maksymalnej rozdzielczości tj. 1920? Link do widcren solution: http://www.wsgf.org/dr/dungeon-siege Dzięki za wszelkie sugestie. Edit. Ku potomności. Sprawdziłem. Pomimo posiadania dodatku i poprawki 1.5 - nic to w temat nie wnosi. Ta gra więcej jak 1920 w poziomie nie wyciśnie. Mod też... Pozostaje rozciągnięcie na cały ekran. Dobrze, że te 1440 w pionie jest ;) Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...