oleej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja zainstalowalem gierke i wszystko dziala, slyszalem ze jest latwa. Ale ja niestety nie wiem jak przejsc 1 misja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 mnie wywala automatycznie z gry po pierwszym demku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Moj kumpel mial tak samo, przeinstalowal na xp i wszystko dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzg2 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Po 1. Hitman 2 ma problemy bo z direct3d ,nastepnie zainstaluj patch do ver 2.0 "jak masz pirata to nie pograsz bo nie znalazlem jescze do tej wersji cracka" Gra wyłacza sie gdy ma sie niepełną wersje -późną wersje beta i nie do konca jest ok bo te wersje trafiły do wszystkich p[osiadaczy legalnie inaczej.W starszych wersjach beta -Bereta ma tłumik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirm Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Wywalić XP. Pod tym systemem też małem ten problem ( i nie tylo ten :) ) więc wróciłem do win98se i wszystko teraz gra. A tak apropos to grał ktoś w IRON STORM. Ja po tygodniu prób uruchomienia jej poddałem sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 qre przelazłem te gre 2 razy i ani jednego zwisa a mam xp i proc podkręcany, fakt że mało ale jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat gram sobie gram i co jakies 15-20 min gra mi wychodzi do windy i sie wylacza ..nie wiem czy mam jakas zjeb...na wersja czy moze potrzebny jest jakis patch do tej gry ,bo mam wersje 1.0..pomóżcie z góry dziekuje pozdro..... PS.system to XP to standard. patcha nie widzialem nigdzie. save czesciej... Ale mi w jednej misji wychodzi caly czas i nie moge isc dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 No mnie tez czasem wychodzi ale rzadko 1/3 uruchomienia gry . Przy podkreconej grafie w ogole sie wiesza... W ktorej misji cie wywala ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat No mnie tez czasem wychodzi ale rzadko 1/3 uruchomienia gry . Przy podkreconej grafie w ogole sie wiesza... W ktorej misji cie wywala ??w tej ze szpitalem. wsiadam do lodzi na koniec i bums, pulpit. nie ma ch..., musze zcheatowac do nastepnej misji chyba. poprobuje, teraz nie mam na dysku gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 sciagnalem z iMesha pełna wersje hitmana 2 po zainstalowaniu okazało sie że nie ma folderu czy pliku pt. C3-2a_LOAD.zip... powinien on znajdować sie w scenes C3-2a... podeślijcie mi to mailem jeśli macie... bllade@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Na wychodzenie do pulpitu znalazłem rozwiązanie, trzeba poprostu zmienić rendering D3D na OpenGL. Jak to zrobić, to proste: Otwożyć plik Hitman2.ini (Notatnikiem) znależć linijkę: DrawDll RenderD3D.dll i zmienić ją tak: DrawDll RenderOpenGL.dll Mozna jeszcze zmienić liczbę kolorów na 16bit. U mnie tak dzała lux a wcześniej też wywalało mnie na pulpit (WinXP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :roll: 8O to ja nie wiem... może to wina sterów??? spróbujcie nowszych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Oj macie problemy :) po pierwsze to wejsc na strone www.hitman2.waw.prv.pl po drugie sciągnac łatke o nazwie " Poprawka (1.2 MB)- Poprawia błąd z wychodzeniem z gry do Windowsa. A natepnie cieszyc sie juz tylko grą!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Nie wiem czemu ale u mnie na mojej karcie sb live player 5.1 nie moge właczyc w hitmanie 2 3D dzwięku, ta opcja jest poprostu nie potswietlona, czego to moze byc pzyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mialem to samo. podobno jest jakis path. ale osralem ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja mam Hitmana 2 mozesz kupic . Stan idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 znaj łaskę pana :lol: :wink: i sprawdź poczte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam problem... za cholere nie wiem jak strzelic ze snajperki w Hitmanie 2 Wciskam "fire" i wlacza mi sie celownik optyczny.. puszcze to wylacza mi sie . i jak tu z tego cholerstwa strzelic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Heh... tego sie nie spodziewalem... 25 wyswietlen i 0 odpowiedzi 8O Czyzby nikt nie wiedzial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 normalnie sie tak robi przy alt-fire, nie fire, moze masz poprostu zle ustawione klawisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 normalnie powinno być tak, że jeden raz fire to celownik a drugi raz strzał, sprawdź swoje ustawienia pewnie coś masz przestawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Nic z tego... klawisze mam dobrze ustawione... wciskam raz... wlacza sie celownik optyczny... wciskam drugi raz... wylacza sie... w ogole nie strzela... w demku mialem tak samo... hm alt-fire? nie widze czegos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Haha... a to dobre.... znalazlem BUGa na forum :D Ten wczesniejszy moj post nie zostal zaliczony ani na stronie glownej GIER nie pokazalo ze to ja ostatni oddalem posta :D P.S. Moj problem jest nadal aktualny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 moze sprawdz podczas gry klawisze??? mozliwe ze jeden przycisk jest odpowiedzialny za 2 funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Hm.. problem rozwiazany.. fire mam pod right mouse... nigdzie nic nie pisze ale i pod tym jest chyba patrzenie w dol... ale nigdzie tego nie ma w opcjach... zmienilem na inny przycisk i jest ok. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Sciaglem niedawno obraz plyty w bin HITMANA 2. gdy go otwarlem jakims programikiem to wszytsko tam bylo. potem programem BurnDrive nagralem na cdrw i klops. pisze ze plyta ma 590 pare MB a jak otworzysz to cd jet pusty. nagrywalem juz ze 6 razy , zamykalem sesje , nagrywalem z bledami subkanałów i wszystko na nic. nawet nie ma nazwy plyty a na dysku widac ze jest caly zapelniony. co robićć??? moze obraz popsuty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 590 to chyba za mało, powinno być troche ponad 600MB. Ja osobiście konwertuje BIN do ISO programikiem WinIso3.5 i wszystko ok, a potem pale Nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 spróbuj czy pójdźe obraz bez nagrywania. możesz to sprawdzić Daemon tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mozecie mi te programiki pzrslac na maila???17ws@wp.pl tez prubowalem przerabiac na iso ale wtedy to wogóle nic nie bylo w tym obarazie. wszystko sie kasowalo hyba. próbowalem innym ale nie mialem do niego keya, a znetu nie pasowaly które sciglaem. wiec prosze was o te programiki. dzieki wam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 sprawdź poczte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...