nuras_en Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hmm gram sobie na poziomie professional , jestem w planszy hidden valley ( tej z ciężarówkami jadących przez podziemia ). Jak do tej pory wszystki misje robiłem Silent Assasin a teraz mam mały problem. Czy ktoś mógłby dać wskazówkę jak przejść tę misję (przypominam najwyższy poziom trudności i zakończyć jako Silent Asasin)Wsiadasz do cięzarówki i chowasz się na samym jej końcu. Cały czas kontroluj mapę! Jeżeli będziesz widział, że cieżarówka się zatrzymuję wysiadaj bo ona jedzie do pulntu kontrolnego gdzie zostaniesz zdemaskowany. Podczas gdy strażnicy będą zajęci oględzinami Ty drugą stroną drogi skradając się wyprezdz ich... Czasem cięzaórwka pojedzie dalej to wsiadasz jeżeli nie to idź z buta. Pod sam koniec tunelu jeśli dasz radę wyjść nie zauważony wyjdź wyjazdem a jeżeli nie to przejdz do tych małych pomieszczeń gdzie chodzi jeden straznik. Omiń go i wchodź do góry. Teraz kierujesz się już prosto to EXIT. Uważaj na snajperów z wieżyczek! Nie biegaj zbytnio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wsiadasz do cięzarówki i chowasz się na samym jej końcu. Cały czas kontroluj mapę! Jeżeli będziesz widział, że cieżarówka się zatrzymuję wysiadaj bo ona jedzie do pulntu kontrolnego gdzie zostaniesz zdemaskowany. Podczas gdy strażnicy będą zajęci oględzinami Ty drugą stroną drogi skradając się wyprezdz ich... Czasem cięzaórwka pojedzie dalej to wsiadasz jeżeli nie to idź z buta. Pod sam koniec tunelu jeśli dasz radę wyjść nie zauważony wyjdź wyjazdem a jeżeli nie to przejdz do tych małych pomieszczeń gdzie chodzi jeden straznik. Omiń go i wchodź do góry. Teraz kierujesz się już prosto to EXIT. Uważaj na snajperów z wieżyczek! Nie biegaj zbytnio ;) Hehe dzięki ( właśnie wpieniało mnie to jak wykryli mnie w ciężarówce). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie mogę uruchomić - wywala do windowsa... przeczytałem cały ten temat i nic nie pomaga... sprzęt też odkręcałem... :-| może jest na to jakiś sprawdzony sposób? Wersję gry mam tą z CD Action, była w najnowszym numerze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Nie mogę uruchomić - wywala do windowsa... przeczytałem cały ten temat i nic nie pomaga... sprzęt też odkręcałem... :-| może jest na to jakiś sprawdzony sposób? Wersję gry mam tą z CD Action, była w najnowszym numerze... :wink:Wgraj najnowszego patcha - może pomoże :) ps. nie wiem jaką wersję ci z CDA dali Edytowane 16 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mówię, że próbowałem wszystkiego... A patch po wgraniu prosi o CD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Hej !Mam problem z tą grą. Otóż po raz pierwszy w tej grze pojawił mi się problem z dźwiękiem. Otóż jest on przyciszony a podczas rozmów słychać echo. Występuje to tylko w czasie gry. Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu choć grałem w tę grę wielokrotnie na jednym i tym samym systemie (Ghost rządzi !) Spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcidRain84 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Heheh... Fajna gra... Przeszedłem ostatnio oryginał... :) Najbardziej mnie wkurzało tylko to, że nożem rzucić się nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Heheh... Fajna gra... Przeszedłem ostatnio oryginał... :) Najbardziej mnie wkurzało tylko to, że nożem rzucić się nie da...Przechodziłeś głośno czy po cichu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...