sebekw22 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ktora jest lepsza seria proca na rdzeniu barthon 2500+ mobile SERIA AXHM2500FQQ4C czy AXMH2500FQQ4C prosze o szybka odpowiedz !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 dodam ze chcialbym kupic tego athlona i zalezy mi na OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 No to chyba nam dużo nie powie zwłaszcza, że bardziej przydatna jest ta linijka niżej z tej widać ze proc jest 1,45v, poza tym z XP-M nie ma jakiejś szczególnej serii, na co trafisz tak się będzie kręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 bo chce go kupic na allegro za 380-420zl i to sa te z innymi seriami i musze pokombinowac bo jak kupie tego a za 420 to 40 zl mam w plecy a do tego chce kupic jeszcze pozniej plytke abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 ktora jest lepsza seria proca na rdzeniu barthon 2500+ mobile SERIA AXHM2500FQQ4C czy AXMH2500FQQ4C prosze o szybka odpowiedz !! 1220328[/snapback] chyba jakaś literówka tu jest, a nie różne serie... seria to IQYHA lub AQYHA i poszukaj które lepsze, ale tylko teoretycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 a ja mam pytanie czy oplaca sie przerobic proca na mobile??? i co daje takie przerobienie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Taka przeróbka nic pożytecznego nie daje tylko możliwość zmiany mnożnika pod windowsem (moim zdaniem mało przydatne), ale nie działa to na NF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...