ptaku666 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Gdy formatuje dysk na chyba 64 % wyskakuje mi cos takiego "PRÓBA ODTWORZENIA JEDNOSTKI ALOKACJI" i lecą jakies tam bajty. Czekałem 4 godziny a bajty dalej leciał, o co w tym chodzi - POMOCY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Padł Ci dysk i powstaly BAD SECTORY , jak to stary dysk to prosi sie juz o wymiane go na nowy. A jak jakis nowy to prosi sie o servis , nic wiecej nie zrobisz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 z czasem moze byc ich coraz wiecej i wiecej a czasami sie potrafia trzymac tylko w jednym miejscu ale na wszelki wypadek zrob sobie backup'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ptaku mówiłem ci ze ten dysk to pagib zresztą ten 1 gb dysk ma pare latek kup sobie nowy :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale moge jeszcze jakos chyba przywrucic ten dysk to stanu używalności??? Jeśli tak to jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale moge jeszcze jakos chyba przywrucic ten dysk to stanu używalności??? Jeśli tak to jak? Juz go nie przywrucisz do stanu uzywalnosci :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...