michalak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Sorry że to wrzuciłem na hardware, i dałem taki temat, ale tu jest więcej osób. Bardzo pilnie jest mi się dowiedzieć jak przywrócić jakieś pliki które usunąłem z kosza. Bardzo mi to potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Wejdź tu: www.pcinspector.de znakomity darmowy programik! Sam miałem podobne problem i polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Norton Utilites sie klania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Heh. Michalak wiesz jak zapewnić wysoką frekfencję na topiq. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja tu myslalem ze se cos poogladam a tu taki szok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a mialo byc tak pieknie...... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 bo te usunięte pliki to pewnie xxx i stąd temat topicq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Frekwencja niezła ;))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hej, nie stosuj tanich chwytów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ale jaki pomysl!!!!! Czy ktos wczesniej na to wpadl? A wy, erotomani :D to czego sie tu spodziewaliscie :lol: . A tak, na powaznie - nie robcie tak bo na forum zrobi sie w koncu burdel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Norton Utilites sie klania :) Ale chyba na nortona to już za późno jak wywalił z kosza i nie miał "unrease wizard" czy jak to sie zwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 programy Recovery itp.. np.Easy Recovery 5.0 lub nowszy 6.0 zobacz do Chipa było tam o odzywskianiu danych na płytce były tez programy.. jak nie znajdziesz to daj znać podeśle ci programik do odzysku danych.. napisz na priva.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 programy Recovery itp.. np.Easy Recovery 5.0 lub nowszy 6.0 zobacz do Chipa było tam o odzywskianiu danych na płytce były tez programy.. jak nie znajdziesz to daj znać podeśle ci programik do odzysku danych.. napisz na priva.. Tiaaa, były, ale testowe i nie mogłeś odzyskiwać plików bez zarejestrowania się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 programy Recovery itp.. np.Easy Recovery 5.0 lub nowszy 6.0 zobacz do Chipa było tam o odzywskianiu danych na płytce były tez programy.. jak nie znajdziesz to daj znać podeśle ci programik do odzysku danych.. napisz na priva.. Tiaaa, były, ale testowe i nie mogłeś odzyskiwać plików bez zarejestrowania się :D Może przejżeć tamtymi czy znajdzie je ten program ... a jesli nie to ma kilka stron gdziemoże sciągnąć ten programik lub podobny, ... napisałem tez ze na priva mogę podesłac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...