Skocz do zawartości
adaml

Czy Mysz Logitech Mx1000 Nadaje Się Do Cs ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. :)

Zastanawiam się nad wymianą myszki z Logitech B47 kablowy kształt profilowany na mysz Logitech MX1000 jednak zastanawiam się czy napewno dobrze robie.

Myszka MX1000 podobno jest znacznie cięższa i moze to przeszkaszać w graniu.

Czy warto zakupić do grania w Couter Strika ??

Jakie są zalety i wady tej myszki w użytkowaniu (pytam tu osoby które posiadają i używają tej myszki) ??

Czy warto zakupić taką myszkę ??

Edytowane przez adaml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, logitech w mx'ach stosuje małe ciężarki, ale raczej w graniu one nie przeszkadzają. Ja mam MX510 do grania w cs'a i jest wprost wyśmienita :) MX1000 miałem również w ręku i musze przyznać że jednak dla mnie troszke zbyt masywna. Ale grać sie na pewno da ;)Wybór należy do Ciebie, pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem czy po zmianach na forum sa jeszcze te teamty, ale w dziale

Inne komponenty" bylo sporor myszkach do grania. Tam i w kilku innych topicach byla mowa wlasnie o MX 1000. Osobiscie to ci nie powiem jak jest, ale podobno nie gubi sie anwet, a to chyba najwazniejsze. No ale to czy pasuje Ci ksztalt i jej ciezar to juz sa Twoje osobiste preferencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi