adaml Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Witam. :) Zastanawiam się nad wymianą myszki z Logitech B47 kablowy kształt profilowany na mysz Logitech MX1000 jednak zastanawiam się czy napewno dobrze robie. Myszka MX1000 podobno jest znacznie cięższa i moze to przeszkaszać w graniu. Czy warto zakupić do grania w Couter Strika ?? Jakie są zalety i wady tej myszki w użytkowaniu (pytam tu osoby które posiadają i używają tej myszki) ?? Czy warto zakupić taką myszkę ?? Edytowane 16 Stycznia 2005 przez adaml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Fakt, logitech w mx'ach stosuje małe ciężarki, ale raczej w graniu one nie przeszkadzają. Ja mam MX510 do grania w cs'a i jest wprost wyśmienita :) MX1000 miałem również w ręku i musze przyznać że jednak dla mnie troszke zbyt masywna. Ale grać sie na pewno da ;)Wybór należy do Ciebie, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Niewiem czy po zmianach na forum sa jeszcze te teamty, ale w dziale Inne komponenty" bylo sporor myszkach do grania. Tam i w kilku innych topicach byla mowa wlasnie o MX 1000. Osobiscie to ci nie powiem jak jest, ale podobno nie gubi sie anwet, a to chyba najwazniejsze. No ale to czy pasuje Ci ksztalt i jej ciezar to juz sa Twoje osobiste preferencje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Ja bym bral mx 510, kabel to zawsze kabel, poza tym csowcy dobrze sie o niej wypowiadaja i malo kto gra na mx 1000 w csa Edytowane 18 Stycznia 2005 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...