MAMMUT Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Diskeeper nie może inicjować się jako odbiornik - pokazuje mi sie cos takiego jak inicjuje ten wspanialy prgramik, nie wiem co jest nie tak... Wersja programu: Diskeeper Professional Edition v9.0 Build 515 Final Pomocy!!!! Z gory dzieki.... Dobra wywalilem ta wersje i zainstalowalem inna ale tez 8.0 tylko teraz mam nowy problem jak uruchamiam Diskeeper`a to nie moge sie pozbyc ekranu powitalnego na poczatku odznaczam opcje zeby mi sie to wprzyszlosci nie pokazywalo naciskam ok a ta ramka nie znika, ludzie pomocy moze cos w samym programie trzeba zmienic w plikach zeby sie pozbyc tego chole**** okna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Musi byc jakas przyczyna, bo obie wersje ktore podales dzialaja. Cos masz namieszane w systemie i trudno powiedziec co. Gdybys przeinstalowal Windows, napewno byloby OK. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A może wyłączałeś usługi w Windowsie? Do działania Diskeepera potrzebna jest - nie pamiętam dokładnie ale ma DNS w nazwie, siedzę teraz w kafejce na 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...