p3dzi0r Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 czym sie ruzni MSI KT3 Ultra 2C od zwyklego , bede kupowal a nie wiem :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Zobacz na stronie MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam 2-C i mam na niej LAN a chyba na tych pozostalych nie ma tego cuda 8) Zreszta looknijmy na www.msi.com.tw i bedzie wsio jasne. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 offtopic "rużni" piszę sie RÓŻNI :D /offtopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 2-C wspiera tylko FSB 133 i wystepuje z LAN-em . Ultra2 wspiera FSB 166 i moze byc z RAID-em i BLUETOOTH Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a kturom lepiej wzionc ? i jak mozecie to poradzcie karte graficznom , czy radek9000pro szafira (sapphire) bendzie dobry do wszytskich gierek ? , proc to bendzie AXP1600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a kturom lepiej wzionc ? i jak mozecie to poradzcie karte graficznom , czy radek9000pro szafira (sapphire) bendzie dobry do wszytskich gierek ? , proc to bendzie AXP1600+ Widze ze kolega jeszcze sepleni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a kturom lepiej wzionc ? i jak mozecie to poradzcie karte graficznom , czy radek9000pro szafira (sapphire) bendzie dobry do wszytskich gierek ? , proc to bendzie AXP1600+ Widze ze kolega jeszcze sepleni ;) ? - jezeli chodzi ci o styl pisma to pisze jak mi sie podoba :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a kturom lepiej wzionc ? i jak mozecie to poradzcie karte graficznom , czy radek9000pro szafira (sapphire) bendzie dobry do wszytskich gierek ? , proc to bendzie AXP1600+ Widze ze kolega jeszcze sepleni ;) ? - jezeli chodzi ci o styl pisma to pisze jak mi sie podoba :lol: 8) W takim razie zestaw bendzie dobry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 aha i jeszcze mala prosba , macie moze excela ? , ja nimam a ceny logosa są w nim . możecie mi podać logosowskie ceny tego : AXP1600+ , MSI KT3 Ultra, Caviar SE 80gb 7200 8mb cache, i ddr 256 mb ?. Sprzent bendzie z hurtowni wiec bedzie troche taniej niz w "normalnym" logosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 aha i jeszcze mala prosba , macie moze excela ? , ja nimam a ceny logosa są w nim . możecie mi podać logosowskie ceny tego : AXP1600+ , MSI KT3 Ultra, Caviar SE 80gb 7200 8mb cache, i ddr 256 mb ?. Sprzent bendzie z hurtowni wiec bedzie troche taniej niz w "normalnym" logosie. siakis link do Logosa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 aha i jeszcze mala prosba , macie moze excela ? , ja nimam a ceny logosa są w nim . możecie mi podać logosowskie ceny tego : AXP1600+ , MSI KT3 Ultra, Caviar SE 80gb 7200 8mb cache, i ddr 256 mb ?. Sprzent bendzie z hurtowni wiec bedzie troche taniej niz w "normalnym" logosie. BTW config calkiem, calkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...