Skocz do zawartości
--Noe--

Fic 9600pro Najlepszą Kartą Graficzną Do 600zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!!

Szukam karty graficznej tak do 600zł. Interesuje mnie żeby miała 128MB pamięci na BGA 2.8 ns , szybkie częstotliwości procesora i pamięci, oraz żeby była na AGP, bo niestety PCI-Express nie posiadam. :cry: Myślałem już o FIC Radeon 9600Pro, niby najlepsza w tym przedziale cenowym, no ale nadal nie mogę się zdecydować. :mellow: Może mi ktoś pomóc - doradzić????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku a od kiedy to 9550 Extreme jest szybszy od Radeon 9600Pro który jest na pamięciach bga 2,8 i ma orginalne zegary 400/600 i spokojnie idzie na 500/700 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale coś ze stajni ATI, bo z GeForcami mam złe wspomnienia i złą teraźniejszość :huh:

1220706[/snapback]

ale nie z seria 6 to już nie fx tylko seria 6 to całkiem co innego. a karta jest szybsza od 9600pro nawet sie nie zastanawiaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje na NV trzeba uważać ludzie maja 6600GT i potrafi im przyciać za 600zł to bym brał 9800Se 256bit Exprtvision wydajnosć 9600XT a jak odblokujesz potoki to 9800Pro :D

co to tego że 9550XT jest gorszy od 9600Pro FIC to sie nie zgadzm moja jest napewno lepsz 480/800 sobie luzik w kazda gre gram ale mam rev 1.2, ale i 2.1 moga byc słabsze o max 200 ptk np w smarku 2003 a wgrach może o jeden max 2 fps więc sie nie opyla ja dorwiesz jeszcze 9550Xt za 400zł to nie ma nad czym się zastanawiać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi