Huzio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Jestem troche przymuszony zrobieniem dolnego formatu. :cry: Jeszcze się takimi rzeczami nie bawiłem i prosze o jakieś porady, żeby nie zrobic jakiegoś głupstwa (bo juz różne rozbieżne rzeczy na ten temat słyszałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Nie mam pojęcia po kiego chcesz go robić, ale dam Ci radę- UPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Sciagnij programik Starter Kit Edition 2002 "pod dosa" http://www.seagate.com.tw co prawda to programik segate ale dziala z innymi HDD wiec spox milego formatowania 3-4 godz. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Sciagnij programik Starter Kit Edition 2002 "pod dosa" http://www.seagate.com.tw co prawda to programik segate ale dziala z innymi HDD wiec spox milego formatowania 3-4 godz. :-) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 czy nikt mi więcej nie pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A po co ci tel low-level format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Nie wiem po co Ci ten "low format" ale możesz uzyć Ontrack Disk Manager - imho świetny program do konfiguracji dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 czy nikt mi więcej nie pomoże ? najlepiej jak sciagniesz program producenta, a po drugie jak juz Mateoosh wspomnial zaopatrz sie w UPS bo jak ci na sekundke produ braknie to nawet servis nie pomoze mozesz go oddac na czesci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dzięki za rady, a UPS'a chyba jednak załatwie - bo mnie nastarszyliście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Albo jest też program z SIS-a a właściwie to wchodzi w skład sterowników do SiS IDE 5513 też po DOS-a. Ale po co ci low level ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 yyyyy, eeeeeeee, hmmmmmmmmm sorki, ale co to jest low format..... nie bijcie ale pierwsze slysze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 yyyyy, eeeeeeee, hmmmmmmmmm sorki, ale co to jest low format..... nie bijcie ale pierwsze slysze.... najkrócej mówiąć jest to zapis struktury dysku od nowa, czyli od nowa na talerze nanoszono sa sciezki, kalstry itp sprawy. Prze to niskopoziomowe formatowanie mozna pozybyc sie bad sectorów, ale nik ci na to nie da gwarancji [ja tak sformatowałem mojego 1.2G i nic to nie dało] Ogólnie jest to bardzo ryzykowne, szegłonie gry mieszkasz na wsi i masz niekontrolowany dopływ prądu, a dokładniej czasami jego brak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...