somebody Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Mianowicie o co chodzi.... Zainstalowałem sobie wczoraj aplikację do obsługi telefonu poprzez kabel USB. Po pewnym czasie doszedłem do wniosku, iż jest mnie ona zupełnie zbędna ....i tutaj pojawił się kłopot ....owa aplikacja nie chce się odinstalować. Posiada sama w sobie opcję uninstall ale jej użycie nie przynosi oczekiwanego efektu. Windows'owe dodaj/usuń również oddaje taką samą reakcję. Reg Cleaner, Reg Supreme Pro, również nie dają sobie rady z odinstalowaniem produktu. Co jest najciekawsze to to, że ikonka którą owa aplikacja utworzyła mnie na pulpicie jest "ikonką nie do ręcznego usunięcia" (coś jak np. "twoje miejsce sieciowe" bądź "mój komputer"). Czekam na Wasze pomysły bo moje już są na poziomie wyczerpania. :mur: ...wszyscy wiedza Edytowane 16 Stycznia 2005 przez somebody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 tryb awaryjny lub spod dosa.i ręcznie wykasuj + czyszczenie rejestru (ręczne) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ikonka jest załozona przez rejestr i tam jej szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 spróbuj progosa your uninstaller!2004, wywala zawsze i wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 regedit uruchom i wywal wszystko co ma wspólnego z nazwą programu tylko ostrożnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...