Bonk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Poszukaj info o Sunonach, wydajne i ciche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 tylko lepiej puść te Sunonki na niższym napięciu bo inaczej to cichymi ich nazwać raczej nie można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Papst SERIES 6000 bedzie bardzo dobry www.papst.de Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A może wiecie gdzie dostanę Panaflo albo Papsta, najlpiej jakiś sklep wysyłkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Spire to shit. SUNON, NIDEC, PANAFLO, ZALMAN, i.t.p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Spire to shit. SUNON, NIDEC, PANAFLO, ZALMAN, i.t.p.Co to za NIDEC :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A jakies cenny ? A jesli chodzi o napiecie to beda sterowane automatycznie wedlug temp na bloku wodnym :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Spire to shit. SUNON, NIDEC, PANAFLO, ZALMAN, i.t.p.Co to za NIDEC :?: NIDEC BETA V, zajebiscie wydajne wentykatory i w dodatku tanie i lozyskowane na kulkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hmm a gdzie mozna by bylo takie SUNON'Y kupic w Lodzi moze wiecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hmm a gdzie mozna by bylo takie SUNON'Y kupic w Lodzi moze wiecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Spire to shit. SUNON, NIDEC, PANAFLO, ZALMAN, i.t.p.Co to za NIDEC :?: NIDEC BETA V, zajebiscie wydajne wentykatory i w dodatku tanie i lozyskowane na kulkach...Napaliłem się na tego NIDECa :D :D :D , ale gdzie go dostać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hmm a gdzie mozna by bylo takie SUNON'Y kupic w Lodzi moze wiecie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam takie pytanko: Jakie wentylatorki sa dobre czyli ciche i wydajne oczywiscie w jakies sensownej cenie. Bo potrzebuje dwa webtylatorki 120x120 mm kupic na chlodnice do mojego WC ktore dopiero sie tworzy Co sądzicie o wentylatorkach Spire ? Spire to shit. SUNON, NIDEC, PANAFLO, ZALMAN, i.t.p.Co to za NIDEC :?: NIDEC BETA V, zajebiscie wydajne wentykatory i w dodatku tanie i lozyskowane na kulkach...Napaliłem się na tego NIDECa :D :D :D , ale gdzie go dostać? W kazdym dobrym i szanujacym sie sklepie elektronicznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hmm a gdzie mozna by bylo takie SUNON'Y kupic w Lodzi moze wiecie :?: http://www.tme.com.pl/ - katalog on-line -> wentylatory BTW nie wiem czy tylko wysylkowo czy mozna tez na zywca kupowac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Hmm a gdzie mozna by bylo takie SUNON'Y kupic w Lodzi moze wiecie :?:Sklep elektroniczny na Sienkiewicza (przy Narutowicza) - idziesz od narutowicza ta sama strona po ktorej jest budynek Telewijzji i nie mozesz przegapic. Na ulicy jest szyld (baner?) "Sieci komputerowe". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Dzieki A apropo TME to maja magazyny kolo mnie i tez sprzedaja :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 spire - nie qpuj tego szajsu, pieprzona taniocha, jak 12 to może te sunony tylko na niżym napięciu. ja jade na cooler masterach z 4maxa ale nie mają 12 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...