speedy029 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Co sądzicie o chłodzeniu tej karty: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3360 Wiem, że z fotki jest ciężko coś wywnioskować ,ale czy opłaca się zmienić chłodzenie tej karty. Zwracam się o opinie do użytkowników tej karty. Stardartowe chłodzenie to miedziany cooler z jednej strony ,a z drugiej miedziana płytka. Trochę niepokoi mnie temperatura rdzenia (60 w idle), myślałem nad zmianą na GF4 Boostera by ThermalTake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Na www.digit-life.com bodajże jest artykuł o kartach Asusa, i chłodzeniu jakie tam zastosowano, podobno niezłe. Moim zdaniem, zmieniać nie warto, lepiej weź posmaruj srebrną pastą chipser i pamięci i będzie w porządku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...