Buc Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ja sie jeszcze zapytac czy cannony sa dla soldiera czy dla dealera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Gralem na 2 serwerze ale ani jednego polaka nie widzialem :( Ktos z forum by sie przydal, razem by latwiej bylo :) W razie czego GG - 4318744. Co to znaczy Eceeded przy Channel 1 ?? Pogralem, wyszedlem i teraz pisze ze nie moge juz tutaj grac :| Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Tam jak wybierzesz channel 1 2 czy 3 to jeden pies to chyba ten sam serw tylko polaczenie przez rozne ... ; P Wiec swiat jest 1 ; ] A jak ci cos psize na jednym to sie lacz przez drugi i juz ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 jak ktos jest na kanale 1 a ty na 2 to sie nie zobaczycie:)) ale mozecie ze sobom gadac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ta gra jest przecudowna :) A teraz pytanie - jak mozna zmienic swoje stats pointy ?? (sila, inteligencja itp.) ?? Podobno sie da do 15lvl (mam 11) ale nie wiem gdzie i jak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 u goscia w zant stoi kolo tego co daje prace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 CO do tych channeli jak sie zarejestrowalem ( zaczolem ) na 1 to teraz jak wejde na 3 to i tak widze osoby z 3? :P Czy juz jakby zostalem skazany na 1? : > mhm ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwus Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) A na których serwerach gracie? Bo na 3 głównie polacy grają.Sa też 2 polskie klany pierwszy to luna wariors a drugiego nazwy nie znam. Moja postać to SerwusPL lvl :22 job: muse na stronie www.mu.xp.pl jest forum rose i innych mmorpg tylko narazie przenoszą tą strone na inny serwer i chwile potrwa zanim znowu ruszy Edytowane 27 Stycznia 2005 przez serwus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) ja bylem w luna warriors ale zrezygnowalem (sam zrezygnowalem!!!!) wogule to juz mie sie ta gra troche zaczela nudzic:(( Mozemy zalozyc swoj klan:)) tylko 3a nazbierac 1kk ale to nie problem zrobi sie ściepe i bedzie Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Chyba 1 milion nie 1 k : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 przeciez napisalem 1kk czyli tysiac tysiecy czyli milion:) Kwiecien - zmien ustawienia regionalnie i jezyk na angielski USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 buc: cannony to jakby nie patrzeć bronie prochowe ;) więc są dla dealera. solider używa generalnie tego co wymaga tylko str ( miecze 1-2h , topory , bronie drzewcowe ) ewentualnie może też tzw bronie podwójne (czyli 2x 1h) ale : 1. nie ma dla nich dobrych skilli ( a na officialu napisane że solider to świetna postać do takich broni , znacznie lepszy już jest hawker) 2. dmg tych broni zależy w przybliżeniu 50% dex / 50% str no i jeszcze są kusze. ale to chyba pomyłka bo hawker wymiata na łukach. fidel: fakt , jak już się dobije powiedzmy 35lvl ( ja obecnie mam 38) to exp leci strasznie wolno :/ no ale ja obrałem strategię: idę do junion , biorę questa od unii ( zabicie 30moldy / 17 prosiaków) idę ich rozwalać ,wracam po nagrodę ( w sumie jakies 6k expa i 4 punkty unii) i powtarzam :) stworki dość proste do zabicia a i zgarnia się jednocześnie punkty unii/expa ;) (a punkty unii hmm najpierw myślałem o backshield za 150 pu / 24def i chyba 17dodge ale wymaga 70lvl , więc chyba wezme carta za 180 pu i wymagania 50lvl ) odnośnie guildii , to druga polska to Pathfinders. o założeniu nowej... podstawowy problem : kasa , kasa ,kasa nie stać mnie teraz na składkę nawet 100k :/ ( obecnie mam jakieś 50) a o milionie już nie wspomnę , ale jakby co to chętnie bym się pisał na gildię( w sumie to chciałem / chcę się przyłączyć do jakiejś obecnej ale nie ma miejsc ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja zaraz ide grac:)) i porobie cos dla tych uni:)) ja kiedys w 2h 50k zebralem:)) da sie kurde jak by nas bylo 10 to sie 100k zlozymy i bedziemy mieć gildie:)) np. Fidel_Clan albo cos takiego:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 te exceeded to znaczy że servy są na maxa wypełnione chyba :] ja jak tak mam to poprostu zamykam gierkę i uruchamiam ponownie , logowanie i sprawdzam... po kilku próbach w końcu któryś się zwalnia i można już wejść. nie zdarzyło mi się żebym odpalał gierkę więcej niż 6 razy , więc trochę cierpliwości a zostanie ci to wynagrodzone ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja gram od kiedy Fidel zalozyl topic na temat tej gry :) obecnie jestem dealer 28 lvl, umiem zrobic pierwsze skrzydelka, wiec jak co to moge po kolezensku stworzyc takie cudo ;) kupuje tez z rabatem kiwi i inne takie jakby kto chciau :). gram pod nickiem "RudyPL", mozna dodac do friends i szukac pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) znowu update:(( ja chce skrzydelka:)) jakie potrzebujesz materialy zeby je zrobic?? i ile za nie chcesz a i jeszcze jedno jakie parametry maja te skrzydelka:)) Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A co daja skrzydelka ?? Speed zwiekszaja ?? I kto ich moze uzywac ?? Jam jest Soldier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Speed i Doge rate - uniki:) moga miec jeszcze inne + np +2 concentration Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 To ja tez chce :D Moze bysmy sie dzisiaj spotkali na 1 serwerze o umowionej godzinie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasioch Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja zaczołem grac z 4 dni temu i mam 24 lvl , Soldier. Mam pytanko czy ktos wypełnil zadanie z Crystal Key- to znaczy zabił King Woope?? Ja cały czas probuje ale duzo ludzi stara mi sie "pomóc" i wychodzi wielka kiszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja zaczołem grac z 4 dni temu i mam 24 lvl , Soldier. Mam pytanko czy ktos wypełnil zadanie z Crystal Key- to znaczy zabił King Woope?? Ja cały czas probuje ale duzo ludzi stara mi sie "pomóc" i wychodzi wielka kiszka. 1243522[/snapback] no ja teraz bede usial sie za niego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. tylko ze zadko sie pojawia na planszy i zaraz pelno ludzi sie zlatuje. gram troszke i jestem narazie soldierem na lvl 13:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasioch Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no ja teraz bede usial sie za niego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. tylko ze zadko sie pojawia na planszy i zaraz pelno ludzi sie zlatuje. gram troszke i jestem narazie soldierem na lvl 13:) 1243541[/snapback] No to mozesz miec problem bo on jest naprawde dobry. Ja bym pewnie ledwo dał rade. Tak samo z tymi Queen Bee Bee, musze 4 zabic ale :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 No to mozesz miec problem bo on jest naprawde dobry. Ja bym pewnie ledwo dał rade. 1243547[/snapback] no to pozabijam inne potworki aby zwiekszyc swoj lvl i najwyzej sie za niego pozniej wezme:) Nie zajac nie ucieknie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Sporo expa można na aqua kingu nabic :D Rzuca sie na niego z 30 osób, ale i tak po 500-700 sie za niego dostaje :D Tylko czasami mozna nieźle oberwać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 umiem takie: Fairy Wings wymagane materialy: Cloth(any) : 15 Bird's Feather : 10 Iron Thread : 15 zaklada sie je jako plecak i daja szybkosc biegania "50" , buty maja max "30" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam pytanko czy ktos wypełnil zadanie z Crystal Key- to znaczy zabił King Woope?? Ja cały czas probuje ale duzo ludzi stara mi sie "pomóc" i wychodzi wielka kiszka. 1243522[/snapback] z tym jest niezly balagan, jak tylko wyskoczy king to wiara sie rzuca jak glupia .... okrzyki KINGGGG i wszyscy go leja a zeby dostac crystal key to musisz go zabic sam indywidualnie !!!!!!!!!!!!! nikt nie moze Ci pomagac bo keja nie bedzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Trzeba wyczaić taki moment w którym mało osób gra, może się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 wtedy co skośno-ocy śpią ale z nimi nic nie wiadomo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Jakie status pointy dawać dla Dealera a jakie dla Hawkera i Muse ?? Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a ja kinga ubiłem :P , spawnuje się w dwóch miejscach , imo łatwiej go dorwać po wschodniej części miasta( drugie , bardziej oblegane miejsce to przy wyjściu z zant , w stronę pustyni), i wydaje mi się że najważniejsze jest aby zadać pierwszy trafiony cios i ostatni ( ale tego pewien nie jestem, co do pierwszego tak , bo wtedy np itemy liczą się jako tego co zaatakował - podpieram to tym , że jak robie inne questy gdzie się zbiera itemy ze stworków i pierwszy zaatakuje to nawet jak ktoś mnie zksuje to często dostaję tego itema), odnośnie skrzydeł... wolę backshieldy ; ) znacznie więcej defa a dodge podobny , 50 speeda... no to średnio 10% szybsze chodzenie , przydatne , ale nie niezbędne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...