Yasioch Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Pierwszy cios w przypadku King Woope i Queen Bee Bee sie niestety nie liczy. NIe jednokorotnie pierwszy waliłem w tego Kinga potem dzicz sie dołaczła i wyskakiwala przewaznie kasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja woopie kinga zabijalem 2 dni, w sumie z 8 godzin na to zmarnowalem... Zwykle jak sie wszyscy rzucaja to dostajesz z 200-500exp, wtedy gdy dostalem klucz, mialem 850. Wiec widac ze najprawdopodobniej liczy sie pierwsze uderzenie, i wiekszosc zadanych obrazen - a nie wytlumaczysz reszcie ze nawalanie razem jest bez sensu. King sam w sobie jest cholernie trudny (na 24lvl soldier pary razy trafilem chcac nie chcac spowrotem do miasta...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mozna by jakas gildie zalozyc :) kazdy zrzuta po 150k i mamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja mam 1.5 k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Hit ringa sprzedam 30 k :P Hitting rate 13 ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 smierdzi mi to MU :-| :-| :-| :-| :-| a to znaczy ze tego patykiem nie dotkne grałem w mU i na 37 lvl przestałem bo jak zobaczyłem ze to zaczyna za bardzo wciagac to powiedziałem dosyc - mam inne zajecia :] wciągnełem w to pół miasta ale co tam niech sami grają :P gdyby to był jakis inny mmorpg to skusiłbym sie ale cos innowacyjnego musi byc albo z grafą conajmniej jak w MU ONLINE osadzone w swiecie dragonball z dopieszczonym gameplayem przy DB wymiękam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Jestem soldem na 23 lvl, nie gralem juz pare dni. Powiedzcie gdzie mozna znalezc jakies ciekawe i oplacalne questy i jak mozna łatwo zarobić kase :] . z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 A może byśmy się teraz spotkali na pierwszym serwerze ?? Co wy na to ?? Ale pewnie nic z tego nie wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Moja postać to: Zenithar Dopiero level 6 ale na usprawiedliwienie mam to, że gram od niecałej godziny. Jeszcze muszę troszkę rozpracować gierkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Moja postać to: Zenithar Dopiero level 6 ale na usprawiedliwienie mam to, że gram od niecałej godziny. Jeszcze muszę troszkę rozpracować gierkę. 1247333[/snapback] na niskim levelu latwo znalezc materialy jak : iron thread bird feather jak masz albo znajdziesz to nie wywalaj !!!!! odkupie za 1000z sztuka :) moj nick to RudyPL, w menu/community wpisz mnie do friends PS. za ta kase kupisz jakis fest miecz i bedziesz kosic jak boryna zboże ..... loduj w sile i bedzie ok. do 15 levelu mozesz punkty zresetowac ! i ustalic odpowiednie dla swojej klasy postaci. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez stona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jako sold ładujcie wszystko w STR i DEX, bo czasem i to jest potrzebne do niektorych broni. GDZIE MZONA DORWAC JAKEIGOS QUESTA FAJNEGO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A zrobiles juz questa zwiazanego z epidemia? Jesli nie to jak juz ktos napisal idz do OldFishermana w Adv, obok village chief'a, na poczatku bedzie latwo, ale im dalej tym trudniej, ja juz robie go z 4 dni, musze dostarczyc zloto - captain moldy sie klania, i na 25lvl nijak nie moge sobie z nimi poradzic. Ja laduje jeszcze do sens(krytyki) i conc(szybkosc regeneracji). Warto tez robic Party chociaz by z tego wzgledu, ze po jakims czasie (pare level'ow party) zwieksza sie exp. Bodajze ze na 10lvlparty za kazdego potworka 300%exp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 um, ja też zaczęłam ściągać R.O.S.E-nie wiem czemu, ale jak weszłam na tamtejszą stronę, to jak żywe mi stanęło PT przed oczami :-P nie wiem, ale mam takie dziwne wrażenie, że generalnie wśród polskich graczy domiuje płeć...khem..męska? :rolleyes: mam nadzieję że jako słaba kobietka będę się cieszyć pewnymi względami ^_^ mam jedno pytanie, dość przyszłościowe, zwłaszcza że ściągnęło się caaaałe 7%:czy "cleric" jest przydatną klasą dla "samotnika"("samotniczki"?^^")? Tj czy oprócz czystego supportowania może przywalić (ach, moje ukochane DL, wróć!)? No chyba że jakiś męski men się mną zajmie, a ja w dowód wdzięczności blessować będę :lol: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Podawajcie swoje ksywki w grze !!! Łatwiej będzie siebie odnaleźć :) Moja ksywa to: Zenithar Nevaglarien ja się chętnie Tobą zajmę ;) BTW: czyżbyś była fanką Tolkiena? (podpis jakiś taki znajomy ;) ) Jeszcze jedno: nie sprzedawajcie w sklepie przedmiotów: Iron Thread i Bird Feather. Dobry Dealer potrafi z nich zrobić dobry przedmiot, pozatym ich cena jest sklepach zaniżona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ja mam zwyczajowo ksywke: soundlab soldier lvl 13 dopiero bo niestety malo czasu na granie mam (fucking sesja):( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) @ whi5p soldier 19lvl, jak jakies party to walic. [; Zaczalem wczoraj, wiec jeszcze ogarniam gierke. :) Edytowane 1 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Crosis: tak, tak, jestem fanką Tolkiena, ogólnie pojętego fantasy, szermierki średniowiecznej, uzbrojenia i wojskowości na całej rozciągłości dziejów, trampków, glanów oraz szczurów(na moim avatarze jedna z trzech moich szczurzyc: Łezka, zwana oficjanie przez kolegę Niniel :lol: ) żeby nie być boleśnie powtarzającą się, moją postać będzie się "Eruntale" nazywać. BTW: czy istnieje jakiś ircowy pokój(polski) o ROSE? a właśnie: mój get right donosi że za 3 godziny będę mogła grać ^^ Edytowane 1 Lutego 2005 przez Nevaglarien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Cze ja mam 40lvl dealer i jakies 100k w skarbonce plus itemki:) z mila checia dorzuce sie do gildii aha xywa w grze Kancik666PL Edytowane 1 Lutego 2005 przez kancik666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) BTW: czy istnieje jakiś ircowy pokój(polski) o ROSE? Zawsze mozna stworzyc. Cze ja mam 40lvl dealer i jakies 100k w skarbonce plus itemki:) z mila checia dorzuce sie do gildii A ile taka przyjemnosc ?:) Aha jest mozliwosc wylaczenia tych "tabliczek" nad kazdym sklepikiem? Bo poruszanie sie w Zant jest delikatnie mowiac irytujace.. Edytowane 1 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 w ROSE jest chat tam mozna zrobic pokoj polski ale max 8 osob na pokoj:/ a z tego co wiem to zeby zalozyc gildie trzeba miec 1mln a to troszke duzo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wyczyściłem trochę topic. W wolnych chwilach dodam do pierwszego posta (za pozwoleniem Fidela) najważniejsze informację o ROSE. BTW: Na których kanałach przeważnie gracie? Ja na 3. UPDATE: Mam obecnie tylko 30k kasy. Level 16 Soldier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 w ROSE jest chat tam mozna zrobic pokoj polski ale max 8 osob na pokoj:/ a z tego co wiem to zeby zalozyc gildie trzeba miec 1mln a to troszke duzo:( Irc chyba lepszy. W takim razie gildia bedzie musiala poczekac. :) BTW: Na których kanałach przeważnie gracie? Ja na 3.Ja na 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a właśnie: mój get right donosi że za 3 godziny będę mogła grać ^^ 1249566[/snapback] :) niestety jeszcze cie czeka przejscie przez update:( wiec sie przygotuj na tortury, uspokoj sie bo update bedzie sie wywalal co chwila, ale oplaca sie pomeczyc troche:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja jednak stawiam na IRC...moze IRCNet? #rose? a co do patchowania...przetrwałam to w priston tale oraz w ragnaroku.nic już mnie nie przerazi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 :) niestety jeszcze cie czeka przejscie przez update:( wiec sie przygotuj na tortury, uspokoj sie bo update bedzie sie wywalal co chwila, ale oplaca sie pomeczyc troche:)Czytajac wczesniejsze wypowiedzi przygotowalem sie na ciezka wojne, a tu niespodzianka u mnie update trwal <10min, wysypal sie tylko raz na poczatku. ja jednak stawiam na IRC...moze IRCNet? #rose? Ja jestem za Quakenetem. #rose.online stoi otworem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 :) niestety jeszcze cie czeka przejscie przez update:( wiec sie przygotuj na tortury, uspokoj sie bo update bedzie sie wywalal co chwila, ale oplaca sie pomeczyc troche:) 1249692[/snapback] U mnie update przeszedł bez najmniejszych problemów. Trwało to 10s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 U mnie update przeszedł bez najmniejszych problemów. Trwało to 10s :) 1249835[/snapback] kurde a u mnie sie wywalal co pare %, no nic to:) juz mam go za soba wiec jest dobrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja gram tera hawkerem na 15 bo 1tyg temu dociongnelem novicka do 10 a dzisiaj sie zaczelem znowu bawic sie moj nick TallonPL (jezeli moj kuzyn to bedzie przegladal to sie niech nie wnerwia ze mu nick wzielem :P) a problem mam taki jak dawac skille bo wlanczam drzewko wszystkie takie ciemne i nie wiem jak dawac z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 to co quakenet i #rose.online ? : ] go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ej, powiedzcie mi jakie itemy i dgzie sprzedawac zeby byl z tego jaki pozytek, bo jak narazie mam 5k złota i to mało imo jest :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...