Nevaglarien Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 z nieznanego mi bliżej powodu wcięło mi dzisiaj rano konto...tak więc moja nieszczęsna musia poszła do krainy wiecznych łowów. == z tejże okazji zaczynam od początku...zrobię support muse...na razie lvl 2, LuthienPL chlip. dajcie mi moją musię TT_TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Jako, że zacząłem grać wczoraj, i chciałbym prędzej czy później do klanu przystąpić, postanowiłem skonstruować Muse. Powiedzcie mi tylko w co inwestować. EDIT: Ubiłem szwadron potwornych żelków i gąsienic z piekła rodem i przeniosłem się do większego świata. mam 50 pkt. do rozdsponowania. Na co? I skąd jakieś czary wziąć? Czy najpierw trzeba robotę jako muse załatwić? Edytowane 10 Lutego 2005 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jako, że zacząłem grać wczoraj, i chciałbym prędzej czy później do klanu przystąpić, postanowiłem skonstruować Muse. Powiedzcie mi tylko w co inwestować. EDIT: Ubiłem szwadron potwornych żelków i gąsienic z piekła rodem i przeniosłem się do większego świata. mam 50 pkt. do rozdsponowania. Na co? I skąd jakieś czary wziąć? Czy najpierw trzeba robotę jako muse załatwić? 1268283[/snapback] http://www.7hearts.net/forums/index.php?showforum=6 Tu znajdziesz wszystko co moze Ci sie przydac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzięki, już się za czytanie biorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 heh no nareszcie gra ruszyla ale dziala tak ze lepiej niemowic nawet w 640x480 performance :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zmień na quality (przesuń na maxa na quality). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) No nareszcie obkukalem o so chozi wogole ;] Narazie dopiero 10 lvl :cry: ale dzis mamy jeszce dlugi dzien :twisted: P.S. Lvl 11 Solider 8) Miecz mi sie stepil :blink: gdzie moge go naprawic ? :unsure: Edytowane 10 Lutego 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ur8an, grasz jeszcze? bo ja mam 10lev. Zaczalem od nowa Muse. Jakby co to jestem Dejanira. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Miecz mi sie stepil :blink: gdzie moge go naprawic ? :unsure: 1268629[/snapback] W Zant u npc, który sprzedaje broń. Lepiej naprawiać u NPC niż samemu przy pomocy młotka...nie traci przedmiot statystyk. Gramy dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zmień na quality (przesuń na maxa na quality). 1268618[/snapback] no to wtedy chyba bedzie jeszcze gorzej :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Gdzie mogę znalesc flame seeds (potrzebuje 20 zeby zaliczyc job questa) i skad wziac czary? Narazie szyje przy pomocy kija, ale przeciez muse powinna czarowac, nie? Edytowane 10 Lutego 2005 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) żeby zdobyć flame seeds, trzeba walczyć z flame...to takie kwiatki, białe..łatwo je znaleźć na górce, idąć od pustyni wschodnim wyjściem zaraz na zachód...tam na górze jest ogrodzenie i elegancko kwiatki rosną,.czary kupujesz (hate it!ciągle nie mam kasy na cure T_T oto jaka ze mnie support muse) w postaci książek-potem rozwijasz ich wyższe poziomy za pomocą punktów które dostajesz z każdym lvlem... edit:te książki-skille kupujesz w zant, u tej uroczej lekko rozebranej pani co ci zleciła tego questa...ta "arumic seller" Edytowane 10 Lutego 2005 przez Nevaglarien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzieki Crosis za pomoc... :) Dobrze ze nie kupilem mlotka i nie naprawialem sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 no to wtedy chyba bedzie jeszcze gorzej :blink: 1268699[/snapback] Zaufaj mi ;) To jest taki bug. Quality to performance i na odwrót. Spróbuj za pomocą prób i błędów...sam będziesz wiedział, które ustawienia są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Chyba raczej nie.. Ja to sprobowalem to na Performance wygladalo ochydnie ;) EDIT Dzis przewidujecie jakies spotkanie ? O ktorej i gdzie :] :wink: Edytowane 10 Lutego 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszko Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 moze by sie spotykac 1 raz dzienie wieczorem by troche poexpowac i kase zbierac niech kazdy daje ile moze... :) 66k albo wiecej niektorzy mniej jak codziennie bedziemy zbierac to szybciej sie uzbierze 1m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Jaka beczke wina... :P 15k exp + 200k zul'ow + jakies itemki ;] P.S. Lvl 16 (narazie :twisted:) Solider.. przyjmujecie takich do Klanu ? :cry: A ile wpisowe 66k ? :unsure: Edytowane 10 Lutego 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 No i good :D rumun 666 jaki masz nick w grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Rumunator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wiecie w jaki sposób zostać championem bo muszenim być. w przeciwnym razie niebęde mógł mieć mistrzlostwa w 2 hand weapon mastery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ech... dopiszcie mnie tez... nick: LordShivaPL - Soldier 36lvl. Czy przypadkiem nie jest tak ze na poczatku jest ograniczenie 10 osob w clanie? Pure -> Champion to second job soldiera, dopiero po 70lvl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) żeby zdobyć flame seeds, trzeba walczyć z flame...to takie kwiatki, białe..łatwo je znaleźć na górce, idąć od pustyni wschodnim wyjściem zaraz na zachód...tam na górze jest ogrodzenie i elegancko kwiatki rosną,.czary kupujesz (hate it!ciągle nie mam kasy na cure T_T oto jaka ze mnie support muse) w postaci książek-potem rozwijasz ich wyższe poziomy za pomocą punktów które dostajesz z każdym lvlem... edit:te książki-skille kupujesz w zant, u tej uroczej lekko rozebranej pani co ci zleciła tego questa...ta "arumic seller" 1268729[/snapback] Dzieki, znalazlem. Zaraz wypelniam questa i zostane pełnoprawna muse. EDIT: No i jestem muse lvl 11. Jakby co to moj nick: Dejanira. Edytowane 10 Lutego 2005 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) oplaca mi sie nowom postac zakladac? jak mam soldzera na 33 lvl ze skopanymi skilami i statsami? a i czy mozna sie na janka wcisnonc jak niemam siana :D?? tak wogule w co isc moim dilerkiem w burgeoisa czy artyste? w jakie skile inwestowac soldierkiem? Edytowane 11 Lutego 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Zakładaj nową postać tj. Muse :D Dobij do jutra wieczór do 30 lvl i będziesz w klanie :D Oooooo, widzę żę się nowy update ściąga :) Edytowane 11 Lutego 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Dobij do jutra wieczór do 30 lvl i będziesz w klanie :D 1270093[/snapback] do jutra wieczór 30 lvl? Oo" ja mam 13-wielkiego osiągnięcia dokonałam wczoraj, czyż nie? ^^ jednakowoż support musią gra się znacznie gorzej-chyba mimo wszystko będę musiała zakupić mana bolt T_T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Kurde, przy aktalizowaniu gry zwiesza mi sie co mniejwiecej 0,25%... i musze jeszcze raz wlanczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszko Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 heh .. ja wczoraj w 1 dzien nabilem od poczatku 24levele :P ... jestem z siebie dmumny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 jak powiesz że nabiłeś je support muse, to pójdę i podetnę sobie w akcie rozpaczy żyły łyżeczką do herbaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Kurde, zassał mi się ten nowy update (u mnie podczas updatów gra się nie wywala), ale zaczęły mi podczas grania okienka z krzakami (chińszczyzną) wyskakiwać. Kliknę tak- wywala do windy, kliknę nie- to samo. U was też tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 U mnie wszystko super działa :) BTW - zapraszam na stragan w ZANT (koło Grypsy Jewel Seller). Mam tam trochę masek i EQ dla Muse, Dealera i Soldiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...