Gkar Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam to do sprzedania, jak ktos jest chetny to GkarPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A nikt z Was nie ma takich wypasionych skrzydelek ? Moze ktos umie zrobic takie ? Moge zaplacic z gory (w koncu Tweak jest jak druga rodzina). 1283151[/snapback] ja mam takie fairy wings :) dodge rate uwaga: 17 !! , wiekszosc sprzedawanych ma od 8-11 ;) maja jeszcze con+1 i charm+1 moge je opchnac po znajomosci za jedyne 52999 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 UWAGA!!! niech wszyscy co sa na serweze zalogowani sie nie rozlanczaja!!!! powtarza sie sytuacja z wczoraj!!!!!! serwer kont nieczynny!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Siemanko ! Jestem tu nowy.Piszę tego posta z prośbą o przyjęcie mnie do waszej guildi.Moj nick to HeroRoX.Gram na R.O.S.E od 2dni , na 3 servie , ale soSna nauczyl mnie co i jak.Czesc ludzi z guildi juz poznalem.Bardzo mi sie spodobalo to ze sa pomocni i wogle mili nawet dla nieznajomych a duzo takich osob niestety niema .Jak mowilem soSne juz z nam od dosc dawna z CS'a to wlasnie on powiedzial mi o tej grze i o tej guildi. Pozdrawiam wszystkich ! P.S zapomnialem dodac gram Hawkerem jestem na 28lvl'u Edytowane 18 Lutego 2005 przez h3r0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja mam maly problem z gierka dzisiaj gralem a teraz wyskakuje smieszny blad :) nie wiem kiedy sie pojawie jak narazie muse 45 lvl i chyba przez jeszcze troche nic sie nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja mam maly problem z gierka dzisiaj gralem a teraz wyskakuje smieszny blad :) 1284258[/snapback] To jest ten sam błąd co wczoraj, czyli z account serverem. Ci którzy są zalogowani mogą grać, ci którzy chcą się zalogować nie mogą tego zrobić. Z klanu jestem teraz tylko ja i LordShivaPL. A muse na 45 by się bardzo przydała do party lvl 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 mam pyrtabnie co do rose czy jak niedziala serv bo jest server dead to to sie samo naprawi czy trza reinstal gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 haha lol :) Ani jedno ani drugie ^^ Administratorzy servera musza go naprawdzic... ty nic nie zmieniaj i grzecznie czekaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja chce grac :/ szkoda ze nie jest jak wczoraj ze moglem pykac nawet jak akount serwer padl :( wyskoczyl mi podczas gry ten poludniowo-koreanski komunikat i pupa . probowalem sie dostac na koreanskie serwerki ale tez pupa :/ bo sa inne serwery dla eur+amer , jap+korea poza tym koreanczycy moga kupic na koreanskiej stronie rose rozne ciekawe itemki jak np: skrzydla dla samochodzikow, fajerwerki rozblyskujace na niebie tworzac napisy, rozne maski itd. link na stronke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Edit: Szukajac czegos o itemsach, znalazlem nastepujacy poradnik: Co o tym sadzicie ? 1282840[/snapback] Sprawdzilem, wyglada na to, ze dziala. :) Male fotostory ;] http://www.pallace.host.sk/rose/1.jpg http://www.leonek.neostrada.pl/1.jpg Tu widac ostra walke, trwajaca jakies 30 min. :) http://www.pallace.host.sk/rose/2.jpg http://www.leonek.neostrada.pl/2.jpg A tutaj bardzo ladny drop. :) (peri +4) Faktycznie przeciwnik nie atakowal mnie. Ponad 60% normalnych atakow to miss, reszta za jakies 70hp. Leap ladne 250hp, i prawie zawsze trafial. :) Niestety expu nie dal. :/ Zmykam spac. :) ( jesli linki nie dzialaja to wklejcie do przegladarki :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 czy ktos mi powie o co w tym chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 H3r0 - idź do Hill of Wind i walcz z dalpingami. Po zabiciu określonej liczby lub jeśli będziesz miał dużo szczęścia, powinieneś znaleźć te klejnoty. A na przyszłość jak chcesz wykonać jakiegoś questa, to czytaj dokłądnie i wszystko to, co mówi npc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Siemka Mam pytanko macie moze cos na sell dla hawkera 32lvl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ściągnąłem sobie, zaraz zaczne pomykać, ale te n up date mnie strasznie denerwuje!!! na jakim kanale zacząć grę? tak żeby polaków było dużo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ściągnąłem sobie, zaraz zaczne pomykać, ale te n up date mnie strasznie denerwuje!!! na jakim kanale zacząć grę? tak żeby polaków było dużo? 1286998[/snapback] Na każdym kanale znajdziesz dużo Polaków, najwięcej chyba na #3 BTW: Jaką postacią grasz (job) i nazwa Twoja w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) QuXuanPL lvl10 dopiero, ale gram koło 2H dopiero...wybiore dealer albo howker zastanawiam sie...nie moge znaleść tego kolesia od roboty!! Edytowane 20 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Wybierz dealera, bardzo bys sie w klanie przydal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 właśnie mam taki zamiar, tylko jak znajde tego kolesia od roboty mam lvl11, bardzo mi sie podoba wooden bat + tarcza ładnie sie nimi kosi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Poczytaj koniecznie na forum 7hearts albo polskim LINK w co ladowac punkty i jakie skille dla jakiej profesji dealera. I koniecznie zresetuj statsy przed 15lvl i zmien na jak najlepsze dla dealera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Albo spójrz do pierwszego posty w tym temacie. Jest tam kilka linków. Mogą się przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 dla dealera trzeba ładować w con i set i troche w str... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Yay, znowu padl server, weeeeeeeee. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 A wczoraj wszystkie Channele na servie byly Exceeded 8O Chyba maja jakies malutkie problemy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Yay, znowu padl server, weeeeeeeee. :D 1287853[/snapback] no chciałem sobie pograć :mad: :mad: ciekawe kiedy zrobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grodzioo Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Ale maja badziewny server. Przedwczoraj nie dzielal dzisiaj nie dziala :angry: oby jutro dzialal. Jak by sie zebralo wiecej osob to mozna by na big party. Dajcie znac DeWillPL (Hawker 32lvl) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ja jestem w knight legion, ale jako dealer jestem tam chyba zbedny jakby ktos mi asystowal w mordowaniu i zdobywaniu xp to moglbym ladowac SP w crafty jakies fajne bo obecnie to jade w ofensywne bo bym nic nie ubil :/ w dodatku samemu czesci do crafta tez nie latwo, a tak by sie zrobilo rozpiske co potrzebne i by sie odkladalo i bym wyprodukowal jakis stuff..... xywa: rudyPL , level 52 PS: znowu serer mi padl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 na najlepiej to chyba rano grać, bo dzisiaj rono wszystko było spoko, a teraz lipa...co sie dzieje z tym serwem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Od 2 (3?) dni tak... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 dopiero od kilku dni serwer pada, kiedys bylo wszystko wspaniale, teraz jest takie balagan :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Dziala :D Wszystkie Channele "Normal" 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...