Gkar Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Może to tak głupio ale spytam sie was co co biega w quescie "Crune told you about legendary soldier Hobert and his remains. There are several of them spreaded on Lake of Anima" Wiem gdzie mam iść co zdobyć ale nie wiem kogo mam zabijać jakieś sugestie ?. To jest quest dla soldiera Edytowane 22 Lutego 2005 przez Gkar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Może to tak głupio ale spytam sie was co co biega w quescie "Crune told you about legendary soldier Hobert and his remains. There are several of them spreaded on Lake of Anima" Wiem gdzie mam iść co zdobyć ale nie wiem kogo mam zabijać jakieś sugestie ?. To jest quest dla soldiera 1291750[/snapback] Jezeli dobrze pamietam to musisz zabijac Aquy oprucz kinga i captainow. Powinienes dostac po 1 itemie hoberta od kazdego rodzaju aquy (hunter, warrior etc.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dokładnie. Musisz walczyć z rodziną aquas. Zależnie od szczęścia, charyzmy. Nie jestem jednak przekonany czy aqua captain też nie daje jakiegoś przedmiotu :unsure: W każdym razie po znalezieniu 5 przedmiotów trzeba iść do Paayne (koło jeziora, taki okrąg z kamieni - niby stonehenge ;) ). Następnie trzeba zabić 3 aqua captain i później iść do Junon, do weapon sellera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ty idz lepiej lvluj ! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a ja z king whoopy z 6 h walczylem i crystal key niewylecial ... poczekam do 40tego lvlu i bede z kuszy walil bo zanim dobiegam ze spearem to kaszanka jest ju z: P po ilu tak mniejewiecej mi moze wyleciec ten klucz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) witam. jestem Hawkerem 27lvl i chetnie dolaczylbym do jakiegos klanu albo innej grupy zorganizowanej. Powiedzcie mi na czym polega bycie w klanie. Widzialem filmik ze stronki ROSE i bylo cos takiego jakby wojna klanow. Jest cos takiego naprawde? Chetnie bym wiecej i czesciej pogral w spaniale ROSE ale niebardzo moge. Gram jedynie u panny a ona juz ma tego dosc. U siebie niestety niemoge bo administrator nie ma pojecia jak skonfigurowac serwer i staram mu sie pomoc. Prosze was podpowiedzcie co zrobic. Juz kilka razy sie pytalem ale nadal nie moge sobie poradzic. Wybaczcie ze ponownie. Prosze pomocy! chce pograc w ROSE a nie moge. mam siec udostepniona przez inny komputer (XP SP2, WinRoute) no i ROSE mi nie dziala. poprostu jakby niebylo dla tej gry sieci. czy trzeba gdzies w ROSE ustawic proxy? usawilismy w WinRoure "port mapping" na porty 29100 i 29200 i nadal to samo (moze zle porty?). moze ktos spotkal sie z takim problemem albo poprostu wie jak go rozwiazac? prosze dajcie znac z gory wielkie dzieki 1288299[/snapback] Edytowane 22 Lutego 2005 przez wrobdaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 a ja z king whoopy z 6 h walczylem i crystal key niewylecial ... poczekam do 40tego lvlu i bede z kuszy walil bo zanim dobiegam ze spearem to kaszanka jest ju z: P po ilu tak mniejewiecej mi moze wyleciec ten klucz ? 1292170[/snapback] Dostaniesz go tylko jak sam zabijesz Whoopy Kinga. Ja go zatłukłem jak byłem na 25 lvl.Akurat serwer padł i mało osób grało, tak ze ustawiliśmy sie w kolejce i do woli go tłukliśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) witam. jestem Hawkerem 27lvl i chetnie dolaczylbym do jakiegos klanu albo innej grupy zorganizowanej. Powiedzcie mi na czym polega bycie w klanie. Widzialem filmik ze stronki ROSE i bylo cos takiego jakby wojna klanow. Jest cos takiego naprawde? Chetnie bym wiecej i czesciej pogral w spaniale ROSE ale niebardzo moge. Gram jedynie u panny a ona juz ma tego dosc. U siebie niestety niemoge bo administrator nie ma pojecia jak skonfigurowac serwer i staram mu sie pomoc. Prosze was podpowiedzcie co zrobic. Juz kilka razy sie pytalem ale nadal nie moge sobie poradzic. 1292220[/snapback] Niestety jak widac nikt nie wie jak ci pomoc, ale moze sprobuj napisac w Sprzęt Sieciowy/Oprogramowanie Sieciowe tam sie na takich rzeczach znaja. :wink: Edytowane 23 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ile to moze byc warte?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 moj nick pkp78, wczoraj zagralem cale 20 minut mam juz 3 lvl :lol: ale dzisiaj wieczorem po pracy sie podpakuje. Moze mi ktos cos dac lub sprzedac?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Wito ja medaliki z 3 Attack Power chodza po 10k wienc to bedzie z 50k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grodzioo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Witam. Co trzeba miec i co zrobic zeby byc w waszej gildi(TweakPL)? Gram niecale 2 tygodnie i mam 33 lvl hawker. Dajcie znac bo z checia zaciagnal bym sie do gildi. A i jeszcze mam jeden problem. Zformatowalem dysk i rose teraz mi niechce isc wyskakuje jakies okienko. Zrobilem screena ale nic nierozumiem z tego. Hellp Edytowane 23 Lutego 2005 przez Grodzioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Gdybyś miał 50 lvl mógł byś do nas dołączyć. Dzisiaj samemu zakładam klan i przeprowadzam małą rekrutajcję. BTW - jaki samochód kupić i gdzie (oczywiście w ROSE) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Możesz kupić albo w npc, który daje Ci questa z driver licence, albo w unii za 160up. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Niestety musialo do tego dojsc, chcemy zeby klan pozostal aktywny, i w zwiazku z nieaktywnoscia niektorych osob jestesmy zmuszeni do usuniecia ich z klanu. :/ Oznacza to takze, ze osoby zainteresowane gra u nas powinny sie do mnie zglosci. (asap!) :] Wymagamy jedynie aktywnosci, zgadza sie, musicie tylko grac. : ] 1291241[/snapback] czli moge byc w waszym klanie bez zwgledu na level ?? Bo aktywny to jestem (narazie.. ale nie sadze zebym szybko odeszedl od giercy) Chodzi po 2 dnieach tylko 18 lv :(.. havkerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Właśnie sprezentowałem burro Soldiera na 30 lvl :D niech sie bawi skoro ja nie moge... Czemu postac by miała lezec odłogiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) ja mam pytanie co to za itemki La Reine i Wind Stone?? To jak można dołączyć do waszej gildi jeszcze?? Dealer lvl23+(zaraz 24), co do aktywności...to gram dość dużo w ROSE :D :D edit/ no chłopaki widze, że wam coś team sie skurczył...wrazie czego jestem chętny do gry... ma ktoś może mapke? taką gdzie wszystkie krainy by były, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi :wink: :wink: Edytowane 23 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 pyt: co to znaczy "item appraisal required" o co w tym chodzi? niby jest na czerwono ale moge przedmiot zalozyc. wiem ze pyt. jest glupie. sorka ps. przyda sie myszka w klanie? jak tak to ile kaski szykowac? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 item appraisal required - musisz ten przedmiot "zindentyfikowac".. Ma jakies ukryte atrybuty. U jednego kolesia w Zant albo innym miescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) pyt: co to znaczy "item appraisal required" o co w tym chodzi? niby jest na czerwono ale moge przedmiot zalozyc. wiem ze pyt. jest glupie. sorka ps. przyda sie myszka w klanie? jak tak to ile kaski szykowac? pozdro 1293770[/snapback] Item appraisal czyli cos ala identyfikacja, po prostu item daje jeszcze jakies dodatkowe bonusy, idz do 'Gypsy jewel sellera' i wybierz opcje apprais item. Myszka zzzzzzzzawsze. :P Ps. uh, Zeni wzial sie do roboty i z 18 stron zostalo 15. ^_^ Edytowane 23 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam taka bron do sprzedania dla soldiera. Sa jeszcze jakies questy w Junon Polis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zrobilismy nawet ladny party lvl (25), i chcemy zostawic na jutro, wiec jezeli ktos ma zamiar zostawic rose na noc i ma ochote nam pomoc to prosze o kontakt. ^_^ @ whi5p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mogli by wreszcie usunac mozliwosc grania dwoma postaciami rownoczesnie. Np. zablokowac po ip. Dopoki nie ma takiej blokady, to nic tylko sklepiki stoja i chodzic sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Huehue server maintenance. ^_^ Edytowane 24 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Pomocy !! Mam problem jak dzisiaj rano otworzylem ROSE i logowalem sie napisal mi , ze3 try again leiter. Sprobowalem pozniej no i sciagal uaktualnienie czy cos tam w pewnym momencie przy sciaganiu czegos co ma 310Baitow wyskakuje blad "Eroro Code: 404,[HTTP/1.1 404 Not Found" Co mam robic HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Trzeba czekać aż naprawią :( Mam ten sam błąd, ludzie na 7hearts też mają ten błąd. Czy ten party lvl to jeszcze mamy? Nie mieliście czasem disconnecta? Update: patchowanie już działa :D Ale działa jak zawsze..czyli wywala błędy ;) Nowy patch i zmiany jakie wprowadza. Edytowane 24 Lutego 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 No chyba naprawili bo idzie i nie ma bledu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) udalo mi sie wczoraj w 2h dobic do 12lvl. Ale mam kilka lamerskich pytan, licze na Wasza pomoc :P - skad brac wieksza kaske, bo jakos malutko jej mam - gdzie kupic jakies tanie itemki bo narazie latam z toy bow - gdzie mozna komus dac do zrobienia z posiadanych materialow jakis przedmiot (czy mozna to zrobic tylko u znajomego dealera, czy moze sa tez jakies sklepy?? - no i wogole poprosze o wszelki porady dla poczatkujacego jak sie szybko rozwijac :P - moj nick to Drfeelgood jakby ktos chcialby mi cos podarowac :D Edytowane 24 Lutego 2005 przez pkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3r0 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zenithar co bedzie dawal ten caly clan skill za 1milion : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 - skad brac wieksza kaske, bo jakos malutko jej mam - gdzie mozna komus dac do zrobienia z posiadanych materialow jakis przedmiot (czy mozna to zrobic tylko u znajomego dealera, czy moze sa tez jakies sklepy?? 1294737[/snapback] kase to możesz kupować taniej sprzedawać drożej (np kiwi) albo sprzedawać to co wyrzucą ci zabite stworki... co do robienie przedmiotów to wydaje mi sie że tylko dealer może je robić, a w sklepach to raczej możesz raczej materiał kupić na nie... ja gram Dealerem ale narazie 25lvl i słaby crafter ze mnie jeszcze :angry: zbieram kaske na skilla póki co i bije lvl w górę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...