zysiek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Crosis ma racje, skille takie jak Armor/Weapon Mastery, Hardened Body, a pozniej na 70lvlu One/Two-Handed Mastery to podstawa. Oczywiscie nie zaszkodzi 1 pkt w Quick Step, Mental Mastery, ale wiecej nie polecam.^_^ Edytowane 14 Marca 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dobra dzisiaj podszkole sie :D ale naprawde nie gra się trudno, exp nie idzie bardzo powoli ani nic, gra mi się nim przyjemnie :D a inaczej mam z moim dealer'kiem, bardzo mnie denerwują koszta związane z amunicją, przez co mało moge zaoszczędzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Kupuj najtańszą amunicję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 -_- Jestem... a jak długo ? Nie mam pojęcia.... jestem padnięty bo od dwóch dni śpię stanowczo za mało :mellow: Dziś w dodatku zaspałem do tyry, ale że mam na 6, a kierownictwo na 7, nikt nic nie wie <_< Zenitharze. Mogę powiedzieć tylko jedno: karmię się nadzieją, że racja jest po Twojej stronie i życzę wszystkim Tweakom, aby spełniły się Twoje słowa. Na tym zakończmy wczorajszą dyskusję na temat sytuacji w TweakPL. Do zobaczenia w Rose. B) c u !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 które Aquy zabijać żeby dostać te itemki w quescie dla Soldiera 30lvl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 robie questa dla uni Righteous Knight polegajacego na zabijaniu Moldy. mam ich juz 22 ale w rozmowie z Huffe i Gunwayne nie moge ich im przekazac. ile musze miec zabitych Moldy i komu je oddac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Heh :D Mam Crystal Key! Pewnie się śmiejecie ale ja to dopiero zaczynam ;). We dwóch z jakimś kolesiem dobiliśmy tego Whoopy Kinga bo akurat wokoło mało ludu było :D. I Crystal Key przypadł mnie...choć już ludzie się zbierali to mój Mana Bolt był szybszy o ułamek sekundy :P. I teraz co z nim zrobić? Wedłóg tego questa najpierw trzeba wrócic do Leny...a może można już coś z tym zrobić? BTW: byłem wtedy na 20 lvl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 które Aquy zabijać żeby dostać te itemki w quescie dla Soldiera 30lvl?? 1329720[/snapback] Chodzi ci o ten quest herbert's costam? To zabijaj jakiekolwiek aqua. Dobrze by bylo gdybys mial duza charm bo wplywa to na czestotliwosc dostawania quest itemek. robie questa dla uni Righteous Knight polegajacego na zabijaniu Moldy. mam ich juz 22 ale w rozmowie z Huffe i Gunwayne nie moge ich im przekazac. ile musze miec zabitych Moldy i komu je oddac? 1329853[/snapback] 30. I do Huffe. Heh :D Mam Crystal Key! Pewnie się śmiejecie ale ja to dopiero zaczynam ;). We dwóch z jakimś kolesiem dobiliśmy tego Whoopy Kinga bo akurat wokoło mało ludu było :D. I Crystal Key przypadł mnie...choć już ludzie się zbierali to mój Mana Bolt był szybszy o ułamek sekundy :P. I teraz co z nim zrobić? Wedłóg tego questa najpierw trzeba wrócic do Leny...a może można już coś z tym zrobić? 1329867[/snapback] Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi :) Masz 2 mozliwosci, albo lena albo ten koles obok hourglass, potem umieszczasz klucz na szczycie i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Trzeba zabić 30 Moldy, żeby ten ques był skończony. Crystal Key - musisz iść do Zant, koło kolesia (Luth?, Ruth?) tego co wyrzucił Keya jest taki budynek - Hourglass. Trzeba do tego podejść i opcja sama powinna wyskoczyć, tak jak było to przy grzybach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Chodzi ci o ten quest herbert's costam? To zabijaj jakiekolwiek aqua. Dobrze by bylo gdybys mial duza charm bo wplywa to na czestotliwosc dostawania quest itemek. 1329957[/snapback] z tego co wiem, to charm ogólnie wpływa na jakość wypadających przedmiotów, zdobyłem dopiero 2 a tłuke te aquy gdzieś koło 45min...ale niedługo 31lvl to dodam troche punktów do cha i może co ruszy z miejsca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 IMO nie warto inwestować w charma. Jeśli chcesz mieć więcej charma, to dobrze jest kupić zestaw: ring (+18), amulet (+18), earing (+18), doll (+13?), mask (+1x). Przed rozmową przy wykonywaniu questów zmieniamy ekwipunek na dodający charma, natomiast grając normalnie używamy normalnego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 witam potrzebuje malej pomocy mam questa i zabardzo niewiem co z nim zrobic komu oddac i wogole skad go wziolem to ja nie wiem, zapewne moja kochana sistra gdzies sie znowu szwedala i wziela tego questa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Z tego co jest napisane to wynika ze chyba komus z Arumic junon. Probowales juz? Pewnie jest to quest albo dla muse albo dla kogos z Arumic, jest ktos z tej uni tutaj? Moze by pomogl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grodzioo Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nooo wreszcie doczekalem sie dnia gdzie niejestem najgorszy w klanie :P Teraz juz niebede sam gonil czolowki bo jest jeszcze jeden muse, a raczej muszka :) Jeszcze jakies 6 lvl i was dogonie, przynajmniej niektorych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 niech ktos mi powie kogo mam zatluc ? pozdro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dzbanuszki w Cave of Goblin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 niech ktos mi powie kogo mam zatluc ? pozdro.. 1331795[/snapback] przynajmniej jeden z garnkow w cave. I juz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 opyla ktos jakies zeczy kture dodają charma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dzieki juz poradzilem sobie z tym questem problem byl taki ze mialem 2 dodatkowe questy z unni i nie moglem oddac inaczej jak tylko w takiejsamej kolejnosci w ktorej je dostalem :/ troche to glupie ale ta gra juz tak ma:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Czegos takiego to nawet najstarsi gorale nie widzieli :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Czegos takiego to nawet najstarsi gorale nie widzieli :mrgreen: 1332482[/snapback] Mówi się nie pamiętają :) Ale też pierwszy raz coś takiego widzę, przeważnie exceeded lub full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 witam wszystkich mam kilka rzczy na sprzedasz wiec jesli ktos jest zainteresowany to pisac w grze (25 low ess ,29 low ether, 6 ess ,15 ether, 1 h ether i inne rzeczy ktore widac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Dzisiaj jest server maintence. Będzie update. Zmiany jakie zostaną wprowadzone: * It is no longer available to change the cart parts which are lower than the body part if you only change the body. 1) Before you ride on, the cart parts which are higher than the body part would be disabled. 2) After you ride on, itĄ?s not possible to change other parts if their version is higher than the body. * Log in/out status of your friends in community list would be announced. * Skill tree has been adjusted; In leveling up skills, lower grade skills would be remained. (i.e. twin shot -> triple shot.) * Lag in Junon Cartel(in each stairways) has been modified. * Graphic error has been corrected at Stairs in Luna Dungeon. * After you give up the quest in Forgotten Temple, you would be warped to the entry of Temple if you re-login or faint. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Dzisiaj jest server maintence. Będzie update.... 1332863[/snapback] no i do tego zauważyłem, że widać ile kasy jest w skrzynce. Bynajmniej ja wcześniej widziałem symbol "mikro" (chyba x)). . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest "Tick Iron" i jak wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 no i do tego zauważyłem, że widać ile kasy jest w skrzynce. Bynajmniej ja wcześniej widziałem symbol "mikro" (chyba x)). . . 1333392[/snapback] i wreszcie przedmioty nie wpadają pod textury jak to wcześniej było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 B) Ha! Dzięki za niesamowite całopopołudniowe party na Lunie. Naklepałem od 58(45%) do 59(55%) - mmmm... a ile śmieci przy tym nazbierałem. No i skrzydełka anielskie też. Arcanell już na sam ich widok mocno się cieszy. Szkoda tylko że bez statsów. Ale lepsze niż nic. Tylko żadnej z tych wandów ani stuffów nie dostałem. Heh he. Ale chyba najważniejsze to mnóstwo radochy i zabawy B) Miałem nadzieje wspiąć się na 60 lvl w ten weekend, ale coś mi się wydaje, że to nastąpi już jutro. :lol: Ok. Oczy mam zmęczone. Jutro ostatni dzień tyry w tym tygodniu i znowu weekend. Z jednej strony fajnie, ale jak pomyślę, że serwer znów zawali się tłumami, to wcale mi się to jakoś nie uśmiecha :huh: . Ale nie ma to tamto. Zawsze możeszmy :wink: być dobrej myśli. Whisp - chyba w końcu udało mi się wysłać do Ciebie tą paczuszkę. Będę bardzo happy jak wrzucisz na forum linki do tych fotków. I może jeszcze coś - jak to się stało, że wszyscy tam na Lunie, prócz Whispa i PinHeada dostaliśmy PIMA. Heh he B) Pozdro i c u tommorow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Alezsie zdziwilem jak zobaczylem sklep Pina.. LINK Ktos to wyjasni? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Alezsie zdziwilem jak zobaczylem sklep Pina.. 1334474[/snapback] Cos jest nie tak z clan serverem, byly problemy z pisaniem na chacie, a teraz widze kilka osob online. Yay, nie moge spac. ^_^ Ps Mejla brak, sprobuj na 'umc@o2.pl'. Ps2 Trzymamy z pinem party @ 35lvl. ^_^ Ps3 Gurz poszedl w nocy za 1.750.000z Ps4 Gram sobie wlasnie w party z knightem, i zrobilem screena ile dmg robia mu slagi... Wolfy niestety nawet do 15! Ps5 Shiva mieczyk czeka na Ciebie. Ja wezme all oj. Edytowane 18 Marca 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Panowie, mam do sprzedania 5000 done meat i 1000 orange juice. Pierwszeństwo mają klanowicze. Cena do ustalenia. Będę koło 15-16 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...