Skocz do zawartości
Crosis

R.o.s.e Online

Rekomendowane odpowiedzi

na którym poziomie kopalni lepiej lecą low essence i essence, na B1 czy B2??

1350399[/snapback]

Robilem 87->88lvl w b3, znalazlem ~50 essence i troche ether wiec calkiem niezle.

To nie chodzi o to czy lubią, czy nie. Gdyby temat o ROSE został przyklejony, to odezwaliby się fani NFS:U2, Doom 3, Far Cry, PES4, GTA:SA itp.

W INDEKSIE GIER jest link do tego tematu, więc nie ma problemu. Zawsze można wejść do indeksu i kliknąć na link od ROSE.

BTW: Whi5p czy informacje o klanie w pierwszym poście mają zostać? Czy może je sobie odpuścić?

@DoctorPulse

Low ess, ess lecą na b1 i b2. Na b1 można znaleźć nawet ether. To wszystko zależy od szczęścia.

1350436[/snapback]

Rozumiem.

Nie sa potrzebne, wiec mozesz usunac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok jetsem totalnym noobem w rose

zrobilem hawkera na 15 lev

ale dalej uzywam podstawowego ataku

jedynie strzaly kupuje lepsze

po przeszukaniu NPC doszedlem do wniosku ze albo ze mna albo z gra cos nie tak

jak mam rozwinac te skile ?

i nie odsylajcie mnie prosze na 7 serduszek :P

watek przeszukałempobierznie i jesli jets tam odpowiedz to przepraszam ale

nie znalazlem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:ploom:

Kto Ty jesteś ???

- JAJECZKO !!

Jaki znak Twój ???

- ŻÓŁTECZKO !!

Gdzie Ty mieszkasz ???

- W SKORUPCE !!

W jakim kraju ???

- W KURZEJ DUPCE !!

Świąt Wielkanocnych z Duuużym jajem życzy Edhelloss i Arcanel :lol:

Edytowane przez Edhelloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hello, Users ;

IROSE GM Team has planned a surprise event on Mar 27!

From 8 am to 10 pm (GMT+9) on channel 1, 2, 3, GMs would randomly drop by each zone. There you can meet us with our surprise event!

See you on Sunday!

Thank you for your interests in IROSE Online.

IROSE GM Team

Gravity

mały prezent na święta :D Edytowane przez DoctorPulse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mały prezent na święta :D

1351535[/snapback]

No tak, ale u nas (GMT+1) to bedzie od 00:00 do 14:00, wiec za duzo czasu nie bedziemy mieli. ^_^ Pewnie muse beda rozdawaly buziaki. ^_^ No nic urzadzimy sobie polowanie na gm`a. ^_^

Edytowane przez zysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już o to się pytałem ale już nie wiem co jest grane :(. W Elvoron Desert dostałem questa od kolesia, że mam odnaleźć jego pierścionek zaręczynowy który zakosiły mu Red Flames w Hill of Wind...problem w tym że tłukę te kwiatki i nic. Albo coś mam zrypane albo nie mam szczęścia albo coś robię nie tak. Nie chcę "poddawać" tego questa. Jakieś sugestie(może w którymś konkretnym obszarze tego hill of wind)....już sam nie wiem :(.

BTW: Wesołych świąt! Pozdro.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale u nas (GMT+1) to bedzie od 00:00 do 14:00, wiec za duzo czasu nie bedziemy mieli. ^_^ Pewnie muse beda rozdawaly buziaki. ^_^ No nic urzadzimy sobie polowanie na gm`a. ^_^

1351721[/snapback]

zaczęło sie to dokładnie o 0:00 a będzie trwać do 12:00, byłem wtedy w grze, cały event zaczął sie od Birth Island, jak sie dowiem co było to zdam relacje...

a teraz pytanko, gdzie expić? mam lvl 52, Caimany leje na luzie, jedynie z Warriorami są małe problemy <_< Clowny moge lać już hurtem :D w B2 za bardzo mi nie idzie :angry: i już sam nie wiem gdzie expić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co dawał event ?

:ploom: Chociażby możliwość spotkania GM. Mnie udało się spotkać dwóch, na dwóch różnych kanałach. Fotka niżej to spotkanie z GM śmigającym w CastleGear'ze. Gdzie ? A Na Lunie. BTW: Kancik - żałuj!! Zaraz jak poszedłeś pojawił się GM!!

Oprócz tego możliwość kosmicznego exp'owania. Co chwila GM spawn'ował po 10 do 20 różnych 'animalów' i innych stworów, od Aqua Kingów zaczynając, przez Guardian Tree, Worms Dragon'y, aż do Goblin Guardian'ów, kończąc na stworach, których nigdy wcześniej nie spotkałem. Ogólnie w tym zamieszaniu nie szło się połapać, i jeśli ktoś narzeka na lagi, to na takim event'cie za dużo nie zyskał. U mnie było ok, bo w około 5 minut zyskałem 12% expa na 66 lvlu :lol: Do tego GM buffował wszystkich zgromadzonych wszystkimi chyba możliwymi supportami. Ikonek supportu miałem około 15, nie licząc mojego Endure.

Wcześniej spotkałem GM w Zant, przy wejściu do Hill of Wind, ale tam była totalna porażka. Tłumy niesmowite, nic nie było widać, nawet samego GM'a. A spawny tak cieniusie, że szkoda było czasu (Guardian Tree stawiał szare <?!>)

No cóż. Event się skończył, czas brać sięza expy i questy. Trzeba kilka honorowych długów spłacić :lol: !! Pozdruuufki dla Tweak'ów!! Powodzenia w ROSE! BB!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sposób na logowanie naciskasz enter trzymasz cały czas i klikasz ok. tylko trzeba uważać żeby nie kliknąć na cancel z przyzwyczajenia ewentualnie jak nam nie zależy na konkretnym kanale to jeździmy strzałkami w górę i w dół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:ploom: No w sumie, wtedy na lunie wpadły mi do plecaka buty dla dealera na 88lvl ale nie mam pojęcia, czy to GM, czy to może przypadkiem z wcześniejszego partowania... Dlatego więc nic o tym nie pisałem, bo w 100% pewien nie jestem. Faktem natomiast jest to, że to niesamowite przeżycie, zobaczyć GM'a na własne oczy :wink: !!

BTW: Czekałem... i się nie doczekałem między 12, a 14 na obecanego mi Rubina :cry: A już tak się cieszyłem ... że założę tą tarczę na 66 lvlu ... nie pozostało mi nic innego jak czekać dalej :wink: !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

edytuj posty człowieku i czytaj troche, nick zyśka jest w jego sygnaturce i nie rób błędów ortograficznych, bo piszesz jakbyś miał 9 lat :mur:

Ej kjedy można mjec własną Gildie ?? mam 2 postaciami @o ll a 100k to może potrwać ?? prosze o odpowjedzi

Z Gury THX

to post nappy z mu.xp.pl...no comment...

nappa ile ty masz lat?? ale twoje błędy ortograficzne powaliły mnie na ziemie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez DoctorPulse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

mnie dzis ladnie w kij zrobili... gram sobie z jakims kolesiem,zapytal czy chce dolaczyc do klanu,powiedzial ze 40k i jestem w klanie...(jestem soldier lvl31 wiec 40k to dla mnie sporo,powiem tylko ze zostalo mi 8k pieniazkow...) wiec dalem mu pieniazki,przyjal mnie do klanu wszystko cacy,pol godziny pozniej gra mi wywalila komunikat ze tego co mnie przyjal wywalilo z klanu,od tamtej pory jest offline,mnie tez wywalilo,co moge zrobic? pomocy! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

mnie dzis ladnie w kij zrobili... gram sobie z jakims kolesiem,zapytal czy chce dolaczyc do klanu,powiedzial ze 40k i jestem w klanie...(jestem soldier lvl31 wiec 40k to dla mnie sporo,powiem tylko ze zostalo mi 8k pieniazkow...) wiec dalem mu pieniazki,przyjal mnie do klanu wszystko cacy,pol godziny pozniej gra mi wywalila komunikat ze tego co mnie przyjal wywalilo z klanu,od tamtej pory jest offline,mnie tez wywalilo,co moge zrobic? pomocy! :mur:

1353571[/snapback]

Po prostu grać dalej, pieniądze odrobisz dość szybko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

1353571[/snapback]

gildia nie powinna być płatna, to ma być paczka kumpli a nie, mi kiedyś kolo zabrał tak 24K...szkoda gadać...

na jakim kanale gra wasza gildia?? może by kiedyś zrobić "zlot" wszystkich polskich gildi na pvp? przydało by sie złojić tyłki paru gildią, które atakują innych i rozpoczynają wojny...tak jak to dzisiaj miało miejsce, klan Tantalus, a dokładnie jeden z członków, muk czy jakoś tak, zaatakował jednego z naszych, no więc my go killem, później doszły gildie eXceeded i DutchAngelz...eh szkoda gadać, najpierw sami zaczęli a teraz od loli nas wyzywają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do paczki kumpli to się zgodzę.

Zbierzecie się na przykład w 5 po 200k Zuli i gotowe. A pomyśl o ludziach którzy sami uklepali 1000k żeby utworzyć swój klan. I jak? Od tak, pierwszego lepszego chętnego do klanu, za friko, żeby z jego logo biegał po Rose i wyprawiał co mu się podoba?

Nie uważam, że nie masz racji, ale tylko wtedy, jeśli chodzi o grupę przyjaciół tworzących, jak to nazwałeś, paczkę.

Jeśli chodzi o obcych, nowych i świeżych graczy chętnych do wstąpienia do klanu, jakiś wkład do budżetu gildii powinien być, tak więc 24k, czy nawet 40k !!! to nie jest dużo! Nie będę mówił ile wyniosło dla mnie wpisowe, aby dostać się do Tweaków, bo nie w tym rzecz. Ale przyznam, że było warto, mimo iż z chłopakami klanowałem zaledwie jakieś 3 tygodnie. Dużo się nauczyłem, poznałem kilku świetnych graczy, zobaczyłem pvp i Lunę... i mógłbym wymieniać w nieskończoność. Nawet gdyby kwota wyniosła 2x więcej niż zapłaciłem, i tak uważałbym, że było warto. Po za tym, za przykład chciałbym podać inny polski klan Rose. Nazwa niech pozostanie nieznaną. Zgarniają wszystkich do klanu, jak popadnie i robią selekcję. Nie wiesz, czy tydzień się utrzymasz. Zostajesz w tyle z lvl'ami ? To nie nadajesz się do klanu. A jeśli nie dajesz rady sam dogonić tych wyżej, Twój problem. Taaak... to jest fajny klan, bo przyjmują za nic, a Ty możesz biegać i cieszyć się, że masz logo nad nick'iem !!

A jeśli ktoś z po za Tweak'ów chciałby mnie spytać: - dlaczego w takim razie nie należę już do TweakPL, skoro było tak pięknie ??? Z chęcią odpowiem. Bo chcę prowadzić Nasz klan! Nasz... według Starej Szkoły. Powtarzałem już kilka razy na forum, że mile wspominam czasy panowania Diablo1. Dla mnie klan OKD z tamtego okresu jest wzorem do naśladowania...

Bo z paczką kumpli, to można na koszowisku pobiegać, ewentualnie, wedle upodobań, gościanki ściemniać. Bo klan, to co innego niż party...

Pozdrawiam TweakPL!!

BTW: zauważyłem, że zdjęcie GM'a idzie jak świeże bułeczki. Jeśli mam wrzucić na forum jeszcze coś, dajcie znać.

Edytowane przez Edhelloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi