Szela Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Masz skopany system, a może ściągnąłeś do niewłaściwej wersji językowej :) Ja jedyny problem jaki miałem przy instalacji to, gra wymagała prawie 1 GB wolnego mniejsca na dysku C: mimo, że chciałem zainstalować na D: :) Musiałem coś skasować, żeby zainstalować grę. A później instalować spowrotem. 1366805[/snapback] Skopanego to ja mam XP (wszystko sie na nim zawiesza). To skad ja mam sciagnac wlasciwa wersje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Skopanego to ja mam XP (wszystko sie na nim zawiesza). To skad ja mam sciagnac wlasciwa wersje??? 1366945[/snapback] Proponuję Ci przeinstalować system a gra na pewno zacznie działać. Mi wyskakiwał błąd tylko, gdy próbowałem ją włączyć bez włączonego internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Mam drobne dwa pytania :). Jak pierwszy raz byłem w Junon Polis (jeśli nazwy map mi się nie pomyliły - to ta z zamkiem) to przechadzając się trafiłem na gościa, który znajdował się na środku zamku. Czy u niego każdy gracz ma swój schowek na itemy? Bo jakoś tak mi się zdawało, były 3 czy 4 zakładki na nie. Jeśli tak, czy to jest darmowe? Bo coś podobnego było chyba w Zant po zachodniej części miasta? Tylko tam nie było to płatne? Ja mogłem przed chwilą bzdury wypisać, bo nie jestem niczego powien o tych sprawach. Drugie pytanie. W Junon Polis zauważyłem jakieś Unie czy tam Gildie czy co to tam było. Każda chyba była przeznaczona dla innej klasy postaci? Która jest dla której i co daje przyłączenie się do którejś z nich? btw: Wam też się nie wyświetlają avatary na forum? Bo wcześniej było OK, a teraz ich nie widzę Oo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) ten na środku koło fontanny opyla skile, do unii się przyłączasz na 30 lvl i w każdej masz inny fajny item dla innej klasy postaci, wszystko o uniach masz na 1 stronie po angielsku A za przechowywanie się płaci za każdego 1 itema jaki chcesz przechować, więc nie radzę wrzucać do werchausa naboi :) gdzie mój avatar?? :blink: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) A więc zobaczyłem te informacje i... wiele nie zrozumiałem -__-. Mógłby ktoś w wolnej chwili po krótce je scharakteryzować? Czym się różnią, co dają i która jest najlepsza dla danej klasy postaci? Bo widzę, że sam sobie nie poradzę ;). btw: o co chodzi z Second Job? Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Raiven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o storage to w Junon odpowiedzialny za to npc znajduje się w prawym-górnym rogu Junon Polis (jest to merchant z Pharalle). Przechowywanie przedmiotów kosztuje (im droższy przedmiot, tym więcej trzeba zapłacić). Jeśli chodzi o unie, to jest ich co najmniej 5. W pierwszym poście są linki do poszczególnych unii. Dla przypomnienia: Peral Merchant Union The Righteous Knights Union The Arumic Union Junon Order Union Do tego dochodzi jeszcze Pharalle Union, która jest tylko dla Dealerów (specjalny item to Pharalle Bag (req 84lvl)). Ogólnie najlepsza unia to Righteous Knights. Najłatwiejsze questy są właśnie w tej unii. Wystarczy zabić określoną ilość stworków, żeby wykonać questa. Second Job to kolejny etap w tworzeniu postaci. Na 70 lvlu po wykonaniu questa na Second Job stajesz się jedną z dwóch możliwych postaci (dla Soldiera jest to albo Knight, albo Champion. Dla Hawkera - Scout lub Raider. Dealer - Burgoise lub Artisan). Wybierając jedna postać możesz wybrać dla niej przeznaczone skille. Dla Soldiera idąc w Knighta będzie to np. Impact Wave czy możliwość wymaxowania Armor Mastery, dla Champa - Berserk itp. Dlaczego nie ma Avatarów? 2 kwietna o godz. 21:37 zmarł Jan Paweł II. Nieistotne jest jak Go oceniacie, po prostu uszanujcie to, że przez jakiś czas nie będzie avatarów. Wrócą najpóźniej w sobotę. Wytrzymajcie trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Muse - Cleric albo Magician, i do tego za 2nd joba płaci sie 200k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) ja się rozkładają % na powerka dla knuckle wepon i bow??? Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jest może jakaś/jakiś Muse, który/która chciał(by) po expić ze mną w party? Okolice 60lvl, najlepiej full support. PM me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 zaczełem własnie grac ;] moj nick to grimlock3 gram na channel 3 ;] jezeli ktos posiada jakies zbedne rzeczy dla HAWKERA to chetnie przyjme ;] albo odkupie za symboliczna odplata ;] moj lvl to 10 :P (wiem ze marnie ale grałem tylko 2h i gra mnie wciagneła ;d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mam żeczy 3/15 i 2/15 opyle za jedyne 200k od sztuki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No to po powrocie z nartek same niespodzianki.. Nawet nie chce mi sie wchodzic teraz do gry i myslec co przez ten tydzien sie wydarzylo... Moglby mi ktos tu napisac od A do Z co sie wogole stalo i co dalej? Do rose pewnie wejde jakos jutro. Whisp mam nadzieje ze spear nie sprzedales. PS. JPII ['][']['] kolejna super wiadomosc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) No to po powrocie z nartek same niespodzianki.. Nawet nie chce mi sie wchodzic teraz do gry i myslec co przez ten tydzien sie wydarzylo... Moglby mi ktos tu napisac od A do Z co sie wogole stalo i co dalej? Do rose pewnie wejde jakos jutro. Whisp mam nadzieje ze spear nie sprzedales. PS. JPII ['][']['] kolejna super wiadomosc :( 1368758[/snapback] Od A do Z. Nie mielismy z kim grac, dostalem propozycje przejscia do Pathfinders. Wzialem Kancika i Pinheada ze soba. Dzisiaj dopiero ja wymienilem wiec czeka. Sprzedalem tez siekiere za 0.5m. :sad: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mam żeczy 3/15 i 2/15 opyle za jedyne 200k od sztuki :> 1368588[/snapback] masz coś dla soldiera lvl 60? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Od A do Z. Nie mielismy z kim grac, dostalem propozycje przejscia do Pathfinders. Wzialem Kancika i Pinheada ze soba. Dzisiaj dopiero ja wymienilem wiec czeka. Sprzedalem tez siekiere za 0.5m. :sad: 1368769[/snapback] ad1. nie powiem zeby mi sie to podobalo, ale skoro nie bylo lepszego wyjscia... jest wolne jeszcze miejsce? Sam przeciez nie bede gral.. Poza tym to tylko gra... rozpaczac nie ma nad czym chociaz fajnie bylo miec TweakPL ad2. to fajnie ad3. Dzieki, nie spodziewalem sie ze za 500k pojdzie. ad4. :sad: Lece na fajke bo cos mnie wszystko denerwuje od momentu jak wrocilem do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) ad1. nie powiem zeby mi sie to podobalo, ale skoro nie bylo lepszego wyjscia... jest wolne jeszcze miejsce? Sam przeciez nie bede gral.. Poza tym to tylko gra... rozpaczac nie ma nad czym chociaz fajnie bylo miec TweakPL ad2. to fajnie ad3. Dzieki, nie spodziewalem sie ze za 500k pojdzie. ad4. :sad: Lece na fajke bo cos mnie wszystko denerwuje od momentu jak wrocilem do domu. 1368905[/snapback] ad1. tak jest. ad2.wiem. ;] ad3.ja tez, ktos kupil ze sklepiku. ad4. :-| Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) dla soldiera mam 2 elven trunket armor pierwszy def 49 dodge 12, drugi(1) 16/51 Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Moze ktos ma na sprzedasz Golden Tower Axe z miejscem na kamyk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jako ze cos sie dzisiaj sypia servery, wrzuce 2 screeny. 1 2 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zysiek mozna wiedziec od kiedy grasz i ile h dziennie? i moze jeszcze jakie platki na sniadnie jesz:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zysiek mozna wiedziec od kiedy grasz i ile h dziennie? i moze jeszcze jakie platki na sniadnie jesz:] 1369913[/snapback] Od lutego, 24h/dobe. Nie jadam platkow. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to jak z tymi bowami i knuckle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No to po grze. Pojawił sie do rose 1HH :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 co sie pojawilo? jakis czit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 1 hit hack - zabijasz za 1 razem daj ktoś linka do tego :D ztestuje się :) widziałem ten badziew w MU wnerwiający cziterski syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No to po grze. Pojawił sie do rose 1HH :evil: :evil: 1371164[/snapback] A więc cała gra straciła już sens. Goście będą nabijać tak szybko expa, że żaden normalny gracz ich nie dogoni. Wyobraźcie sobie jak szybko zaczną tłuc levele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Gkar skad wiesz? Daj jakiegos linka. Jakos na 7h nie znalazlem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A ja uważam, że osoby korzystające z hacków będą blokowane, kasowane i wyrzucane z gry. Za korzystanie z hacków i z botów najpierw są kary, a później blokowane są konta. Może p2p coś by pomogło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No to po grze. Pojawił sie do rose 1HH :evil: :evil: 1371164[/snapback] Nie ma czegos takiego. 1 hit hack - zabijasz za 1 razem daj ktoś linka do tego :D ztestuje się :) widziałem ten badziew w MU wnerwiający cziterski syf 1371273[/snapback] Daja linki w grze, ale jak wejdziecie zlapiecie trojana i wszelkie hasla, ktore wpisujecie beda wysylane do tworcy. A ja uważam, że osoby korzystające z hacków będą blokowane, kasowane i wyrzucane z gry. Za korzystanie z hacków i z botów najpierw są kary, a później blokowane są konta. Może p2p coś by pomogło? 1371509[/snapback] Juz tak bylo i na pewno bedzie. Nikt nie bedzie placil za nastepnego MMORPG'a pelnego haxow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A ja uważam, że osoby korzystające z hacków będą blokowane, kasowane i wyrzucane z gry. Za korzystanie z hacków i z botów najpierw są kary, a później blokowane są konta. Może p2p coś by pomogło? 1371509[/snapback] No pewnie x). W sumie trochę mnie zmartwiła ta wiadomość, że jakiś 1HH wpadł do gry. No ale od czego są GM'y. Wielu chiterów i pseudo-hakerów wyłapano, przy czym poleciało w blok mnóstwo niezamieszanych w tą sprawę kont. Zresztą poczytać o tym można na 7hearts. Jestem pewny, że dojdzie do takich sytuacji jeszcze niejednokrotnie. Nie wydaje mi się jednak, żeby twórcy i GM'y nie zdołali obronić gry przed oszustami x) P.S. Doszły mnie ostatnio słuchy, że Ci, co słodko szeptają, dostają kapitalne awanse <_<. W sumie to niezły sposób na gre (bo w końcu w pełni legalny), tyle że później z brązowym językiem trzeba biegać po Rose. LOL. Pozdruufka. Powodzenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...