uszko Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 u Warena w Zant to jest 2 miasto... idziesz na walley of L....costam a puzniej na polnoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ja mam 28k z tych masek:) i jeszcze troche ich zostalo:P jak ktos chce maske za 3,2k taka zorro to niech pisze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Siema Właśnie zostałem delerem/ I mam kilka pytań. 1 Z kąd mam brsać questy? 2 Od kogo mam się uczyć? 3 Jakiej broni używać? 4 Co rozwijać? Pisząć to mam gre zminimalizowaną do paska więc prosze nie piszcie przejrzyj gdyż mój komp ledwo ciągnie. Za szybką odpowiedż będę wdzieczny i wszelkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Jest clan:PP - TweakPL oto pare fotek:P 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 serwer moze sie slimaczyc:PP bo to szkolny:) a tu wszystkie zdjecia spakowane rarem:PP RAR ps. z rarem moze byc klopot ale nie znam sie na tym zabardzo:P Edytowane 13 Lutego 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 czy mi sie wydaje czy za robienie itemkow diler dostaje expa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Piekne stado kurczakow... ;] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) hmm.. a mi rosa juz dziala !! :) sciagnalem z www.roseon.com i ok.. wczesniej mialem z www.rosajp.on czy cos tam.. poki co mam 7 lvl i jestem totalnym newbie zupelnie nie wiem osochozi :D bedzie mozna sie pozniej jakos do klanu dostac? aa i mam sprzedawac rzeczy typu: insect legs albo jakies inne materialy u NPC czy zostawiac je? :) muse daje tylko i wylacznie w inteligencje czy tez po trochu w inne statsy tez musi dac ? i last pytanie - jak sie tworzy party ? :) a sama gra jest b. fajna, troche przypomina Priston Tale, ale w to jakos lepiej sie gra, tylko laguje zdeczka :) moj nick to: NightRain gdyby kogos interesowalo :) Edytowane 13 Lutego 2005 przez Bonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Skoro klan już jest to musimy nad lvl'ami popracować :D Mi jeszcze 5 lvl'i do 50 lvl'u brakuje :) Whi5p będzie niedługo miał 50, a reszta ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 37lvl i cos ciezko to widze... tak wolno exp leci :mellow: Poza tym sesja i malo czasu :sad: A jesli chodzi o questy to mam 2, owoce z guardin tree... na tym poziomie n/c, a drugi to z righteus knights zebrac rekawice od grunter warriorow... zabilem z 50 i mam 4 rekawice.. nie musze mowic z jakim problemem przychodzi mi ich zabicie. Wiec albo cos wymyslimy grupowego powaznego tak ze exp bedzie szybciej sie nabijal albo nie wiem jak to bedzie ;) Wazne ze klan juz jest.. reszte sie pomysli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja ten quest z owocami dzisiaj wykonałem :D A ja prawie z każdego gruntera mam rękawicę :) Tylko że mam 30 charyzmy :) A to sporo daje. Teraz to mam prze[ciach!]y quest, mam zabić 20 kaimanów i... 5 Grunter King :D Jak będe na 70 lvl'u to się za to zabiorę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jakie lvl... Dobrze nam szlo na PvP :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 kture lepsze i po ile moge to spylic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Sword Of Unkown - Kupilem cos podobnego [Atk.Power - 41, Atk.Dist. - 3M, Atk.Speed - +3] za 10k. Kukri - To jest slabe samo w sobie ale ma str +7 i dex+ 7 8O Wiec mniej napewno nie :roll: Gdzie zdobyles takie itemki :blink: ? Edytowane 14 Lutego 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja wybrałbym Kukri, ale to dlatego, że jestem defensywnym Soldierem i używam jednoręcznej broni i tarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ehh same problemy z tym r.o.s.e .. tez macie tak ze wchodzicie, konczy sie ladowanie, drugi raz pokazuje sie te niebo z chmurkami i dalej nic sie nie dzieje ? to znaczy ja w sumie w tym momencie jestem chyba zalogowany i moge sie ruszac, ale caly czas widze tylko niebo i chmurki :) da sie cos z tym zrobic ? jak na razie to na 5 prob od wczoraj udalo mi sie wejsc raz i nie chce mi sie czasu dalej marnowac... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 kukri kupilem za 2 k bo bylo +2 i niezidentyfikowane :D a unknowna zdobylem na północ od zant po kupieniu kukri niewiem z czego wylecialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elsiv Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Fajnie sie nawet gra moj ingame nick MasterPlaster - darmowe itemki zawsze mile widziane ;] (a tymczasem ide se profesje wybrac - pewnie soldiera ^^) Edytowane 14 Lutego 2005 przez Elsiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 lol .. czlowieku ten kurki jest warty z 50k : > jak nie duzo wiecej : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 kukri(2) za 50k lol gora 5 albo 7k bo widzalem wypasione itemy duzo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 [Tip] Monster name in gray color - They are so weak that you cannot get any experience point or item from them. [Tip] Monster name in sky blue color- They are too weak and you can rarely get item. [Tip] Monster name in blue color - You can easily hunt them but you can have lower than half possibility of item droping rate and gaining experience point. [Tip] Monster name in light green color - you can beat down the monsters without much damage. But you can expect lower item drop rate and less experience points. [Tip] Monster name in yellow color- They can be a good target of your hunting. [Tip] Monster name in orange color - It would be difficult for you to fight them. [Tip] Monster name in red color - You can fight them with your party members or with good items. [Tip] Monster name in pink color - They are really difficult targets but you can try with your best party members. [Tip] Monster name in purple - They are not your target. You'd better avoid them. [Tip] The stronger monsters are, the more possibility of gaining item you can have. [Tip] On the other hand, when you hunt weak monsters, possibility of gaining good items and high experience point will drop. ja jestem ciemny z angielskiego wiec moze ktos mi powie z ktorych potworkow najczesciej wypadaja itemki nie chodzi mi o zbroje itp tylko o zwykle rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 prawie z kazdego kto chce kupic unknowna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) kancik:to co wlepiłeś dotyczy li i jedynie jakie potworki powinniśmy atakować...czyli że za potworka z szarym imieniem nie dostaniesz expa, że powinniśmy walczyć z pomarańczowymi...a wiadomo że lepsze itemki wypadają z tych silniejszych potworków (czyli czerwonych).jak się odessam od rose, mogę to dokładniej przetłumaczyć jak ktoś nie wie o co chodzi...generalnie: jeśli potwór jest słabszy od nas (czyli kolor zielony, niebieski) to drop rate będzie generalnie niższy, a im trudniejszy, tym lepsze itemki. Edytowane 14 Lutego 2005 przez Nevaglarien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 zlote powinienes bic, pomaranczowe som trudne ale dajom wiecej expa, czerwone mozesz bic z party albo bardzo dobrymi itemami, ruzowe som zarombiscie trudne ale mozesz sprubowac ze swoim najlepszym party, purpurowe to nie dla ciebie unikaj je jestem na serwie 3 do 19 jak ktos chce kupic unknowna albo foolish mask pisac do DonWito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 buc niewiem czy zauwarzyles ale on ma +staty .. (2) ma tylko wiekszy ap i mr : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) kto buc ?? a ja oferte wystawiam bo tu sporo poczontkujacych jest moze komus sie przyda :) Edytowane 14 Lutego 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ej o 21 z minutami wbijam sie na 3ci i mnie dodacie do kalnu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ma ktos jakas metode, zeby zabic kinga i zdobyc ten klucz ? Juz nie mam sily, jak te wszytkie pier****ne paly rzucaja sie na niego jak tylko sie pojawi. Ja nie wiem, albo jakies kompletne gnoje w to graja, albo goscie sa nierozgarnieci. Mowie im, ze potrzebuje klucza. Oni twierdza, ze kazdy go potrzebuje. A jest teraz z 5 osob, ktore moga go sklepac, wiec proponuje, zebysmy utworzyli kolejke, w ktorej moge byc nawet na koncu i po kolei go zabijali. Kazdy mowi ok, a potem rzucaja sie na niego jak tylko sie pojawi...no nie moge juz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Masz dwa wyjscia... bedziesz probowal w nieskonczonosc majac nadzieje ze a nuz w koncu sie uda, albo olejesz to na ten moment i wrocisz do tego ok 3x lvl - bedzie duzo latwiej. Optowalbym przy drugiej mozliwosci, zaoszczedzisz sporo nerwow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Wystarczy że go trafisz jako pierwszy i będziesz go tłukł przez jakieś 30s :) Mi się udało za 8 razem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 proponuje uzyc skila na poczatku one zawsze trafiajom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...