Kwiecień Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ja nie mam problemow z trafianiem jako pierwszy bo jestem łucznikiem :D Zanim jakiś soldier dobiegnie to ja już jakiś czas tłukę potwora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Dzieki za porady. Jezeli chodzi o trafianie, to nie mam z tym problemow bo gram jako muse, tak wiec trafiam w sumie zawsze. Ale zrobie tak jak mowil Lord Shiva i wroce tam pozniej. Edit: Jezeli ktos ma jakies rzeczy dajace int albo MP rate'a albo w ogole cos dla Muse lvl 25-26 to napiszcie, bo chetnie odkupie. Edytowane 16 Lutego 2005 przez Karuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNS Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 elo! jestem nowy w ROSE mam teraz levelek 33.. :) moze juz ten temat byl poruszany wczesniej, ale nie mam za bardzo czasu zeby przeczytac wszystkie posty :) chce dolaczyc do unii, jestem soldier 33 lvl i chcialbym sie zapytac gdzie najlepiej podbic ? :) aha i mam pytanko od kiedy mozna zostac Knightem albo Championem ? :P połączone by Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 @BNS - przy 70 lvl masz second joba i wteyd mzoesz zostac np. Knightem czy championem. ...i dobra rada na przyszlosc, nie pisz 2 postow pod rząd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Zobaczyłem ten topic i dzisiaj rano zacząłem w to grać. Właśnie odchodzę od kompa, bo d..a boli już od siedzenia. :D Aha, mój level to 20 ;) Edytowane 17 Lutego 2005 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A kim grasz? Jaki masz zawód? Podaj swoją ksywkę w grze, to łatwiej będzie Cie złapać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 z tego co sprawdzalem to Rose dziala na portach 29100 i 29200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A mnie wczoraj do klanu chcieli :> I znowu się sytuacja powtaża - możesz mieć 10 lvl ale jak dasz kasę to cię przyjmiemy, nie dasz nic to możesz nawet 70 lvl mieć a i tak nie wejdziesz :> Dla mnie dobry klan to klan w którym nie ma nikogo poniżej 50 lvl'u, jest jakiś Crafter a najlepiej 2ch z innymi skillami, atack i support muse, 2x bow hawker, 2x katana hawker (czy jakoś tak), 4x soldier i to powinno wystarczyć. Zostaje kilka wolnych miejść na naprawdę pożądne postacie które chciały by się dołączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNS Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 jezeli sa duze rozbieznosci w levelach to ciezko walczyc w party... (niektorzy moga czuc sie poszkodowani.. )no ale przeciez czesc moze isc na slabsze krainy a czesc gdzie indziej, zreszta fajnie jest nalezec do jakiejs gildii... ;) ja z pewnoscia tez sie dolacze lub stworze nowa jak tylko podbije wiecej levelkow :) Kwiecień ma racje ze najlepiej jak walcza w gildii osoby majace wyrównane postacie itd. , no ale to zalezy co chcemy osiagnac ;) :P Miłego grania życze !! :P moze kogos z Was spotkam w gierce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasti Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam mam problem www.cyber-kasti.co.uk/111.bmp Mam takie cos przed soba, klikam na PLAY ROSEonline i nic sie nie dzieje. Wylaczam i wlaczam, resetuje kompa sprawdzam spyware ale i tak nic sie nie dzieje :unsure: . Z gory dziekuje za pomoc. ~Kasti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Panowie/Panie wam tez teraz wyskakuje jakis dziwny blad przy wlaczaniu ROSE ? :| Nie moge grac :| :blink: Jakies okinko z dziwnymi znaczkami wyskakuje.... Zmiana jezyka nic nie daje.. Edytowane 17 Lutego 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Mam to samo. : [ W pasku wymownie napisane "Server DEAD". : ] edit: uff, na 7hearts tez narzekaja. : ] again: chill account server down : ] http://www.mercuryserver.de/sv-chk/?langty...siopeia&lang=en Ja gram od dzisiaj na #2. :o Edytowane 17 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) U mnie też pojawiła się chińszczyzna zamiast "Nie można znaleźć bla bla bla...". Musiałem odnowić instalację windy i w związku z tym ROSE musi się zupdate'ować i... staje przy 64% bez żadnego komunikatu. EDIT: uruchomiłem ROSE jeszcze raz i idzie dalej. :D EDIT2: moja klasa to Soldier lvl bodajże 22 :) skontaktujcie się ze mną w razie co ;) Edytowane 17 Lutego 2005 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jako ze mam straszne problemy z łączem, nie bede mogł grac przez jakis czas. Moge podzielić się swoją postacią, jesli ktos jest chętny na login i hasło niech pisze na PW albo na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Naprawdę się już wkurzyłem. Update co i rusz zacina się, na dodatek jakby w kółko się zaczyna ściąganie od nowa. Nie rozoomiem. Katalog z rose ma już 800mega i dalej rośnie. CHyba przeinstaluję to ścierwo i spróbuję jeszcze raz przejść przez tą mękę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 jak reinstalujesz windowsa to rose musisz zainstalowac od nowa!! tez tak mialem ze mi update chodzil w kulko:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) ja nie reinstaluje wina tylko daje repair w instalce rose jak mi chinszczyzna wyskakuje zawsze pomaga :D Edytowane 17 Lutego 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ta gra ma jedna wade (w sumie to ma kilka jak kazda, ale ta najbardziej wkurza). Mianowicie nie mozna kupic dobrych przedmiotow u NPC przez co nie mozna ich kupic w ogole. Aktualnie mam 170K i szukam cholernych fairy wings +int i MP recovery i nie moge znalezc. Wlasciwie to nie moge znlezc nic dobrego dla muse. Jak juz sie cos trafi to z reguly ma durability np 35 albo jeszcze nizej... Cena nie gra juz dla mnie roli, bo pieniadze jakos szybko sie tu zdobywa, ale nie ma gdzie ich wydawac (pomimo setek domkow, przez co mam pewnie ze 20 fps). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 kurcze nie moge grac :/ gralem sobie elegancko i na kazdej mapce ludzie krzycza od 3 godzin zeby nikt sie nie rozlaczal bo serwer kont padl , wiec sobie smigam elegancko ni i ... zwis :( buuuu Aktualnie mam 170K i Wlasciwie to nie moge znlezc nic dobrego dla muse. Cena nie gra juz dla mnie roli, bo pieniadze jakos szybko sie tu zdobywa, ale nie ma gdzie ich wydawac kup cos z eleganckim durab. i upgraduj sobie :) i po problemie, ja np mam 2 sliczne topaziki z int +4 i moge puscic po znajomosci za 50k sztuka :) (na rynku 70-100k) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) No wlasnie. Moze nie znam wszystkich opcji, bo gram dopiero pare dni. Mozna zrobic tak, ze mam jakis przedmiot, np. fairy wings i kupuje sobie taki topaz +4 int i potem je lacze ? Da sie tak ? Edit: Szukajac czegos o itemsach, znalazlem nastepujacy poradnik: When you are doing Luna Quest you can easy get expensive Items. When you arrived on Luna search for the Rune and Crystal Monsters. But dont kill the Mana Runes they will regenerate your Mana when you softly attack them (get very close to them) Maybe it will take you a half hour or a hour to kill a crystal or rune but they will not attack you. Use only Magic Attacks or skills like Double Strafe. Other Things will not damage. (Or you need very High hitting rate) Watch out for Mana Runes for regeneration of Mana. But watch out for LunarWolves etc.. So you will earn easy things like butterfly powder green crystals etc.. (Mana Runes dropping nothing) Co o tym sadzicie ? Edytowane 17 Lutego 2005 przez Karuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 No wlasnie. Moze nie znam wszystkich opcji, bo gram dopiero pare dni. Mozna zrobic tak, ze mam jakis przedmiot, np. fairy wings i kupuje sobie taki topaz +4 int i potem je lacze ? Da sie tak ? 1282840[/snapback] Jezeli ma tzw. socket to mozesz. Juz ponad 4h i jeszcze nie dziala, jak oni tak dbaja o klienta, to nie bedzie mial kto grac jak juz bedzie p2p. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jezeli ma tzw. socket to mozesz. nie tylko , jest tez refinig cztli upgrade, zanosisz sprzet do goscia w hill of wind, dolewasz essence lub ether, dodajesz pyl i juz masz stuningowany sprzecior ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) nie tylko , jest tez refinig cztli upgrade, zanosisz sprzet do goscia w hill of wind, dolewasz essence lub ether, dodajesz pyl i juz masz stuningowany sprzecior ..... 1282949[/snapback] Kolega pytal czy mozna polaczyc topaza +4 z przedmiotem. A co do refine'ningu to mozna to tez zrobic na Lunie, ale tam pewnie jeszcze nie byles. Radze poczytac 7hearts. Edytowane 17 Lutego 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Kolega pytal czy mozna polaczyc topaza +4 z przedmiotem. A co do refine'ningu to mozna to tez zrobic na Lunie, ale tam pewnie jeszcze nie byles. Radze poczytac 7hearts. 1282967[/snapback] bylem na lunie, jak myslisz skad mam te 2 topazki i 2 periodki :) z questa na lunie ...... wrzuce kilka obrazkow z gry : druga planeta goblinki obstawa dilera widoczek Edytowane 17 Lutego 2005 przez stona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerQry Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Wlasciwie to nie moge znlezc nic dobrego dla muse Mam ten sam problem :mur: . Chodze i szukam. A najgorsze jest to ze itemy z 30~32 lvla są gorsze niż te z 22. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Tutaj: http://www.mercuryserver.de/sv-chk/?langty...siopeia&lang=en można zobaczyć status poszczególnych serwerów obsługujących grę. Jak widać, tylko jeden ("Account Server") nawalił :( Chyba łatwiej jest śledzić tą stronkę niż co chwila logować ;) Link znalazłem w tym topiq: http://www.7hearts.net/forums/index.php?showtopic=6651&st=40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Tutaj: 1283058[/snapback] Czasem warto przeczytac co kto pisze, dalem tego linka jakies 6h temu. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Późno już i niekojarzę niektórych faktów :wink: DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT: Chyba kryzys już zażegnany. Logowanie ciągle działa! EDIT2: Uff... Idę spać. :D Edytowane 18 Lutego 2005 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A nikt z Was nie ma takich wypasionych skrzydelek ? Moze ktos umie zrobic takie ? Moge zaplacic z gory (w koncu Tweak jest jak druga rodzina). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A nikt z Was nie ma takich wypasionych skrzydelek ? Moze ktos umie zrobic takie ? Moge zaplacic z gory (w koncu Tweak jest jak druga rodzina). 1283151[/snapback] Pogadaj z userem Stona, w grze ksywa - RudyPL. Najprawdopodobniej będziesz potrzebował kilka, kilkanaście sztuk bird feather i iron thread, żeby takie skrzydła powstały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...