Therm Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Nie potrzebuje nikt do klanu dobrego bow hawkera lvl 55? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) no ta gildia co ja jestem raczej nie, teraz rekrutujemy od 60lvl a po 2nd grade od 70lvl. Ile pkt ma wasza gildia TweakPL?? i nastał nowy update :blink: :blink: mam pytanie, do lvl 56 musiałem ubić 408k expa a do 57 musze ubić 377k expa, czy ktoś tak miał? wcześniej ilość expa do ubicia rosła a teraz mi spadła... Edytowane 31 Marca 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 5 lvl to nie tak duzo... Grade- stopien klanu tak? A w TweakPL nie potrzebujecie jeszcze jednej osoby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 tak obecnie chyba tylko PF mam 2lvl, my mamu już prawie 300pkt a na 2lvl trzeba 1k a na 3lvl 5k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć wszystkim! Widzę jakieś forum o ROSE Online :). Gram od kilku dni. Mój nick w grze to Raivenq, jestem Muse na 29lvl. Czeka mnie przeczytanie 31 stron w tymacie :P. btw: gram najczęściej na "trójce". btw2: coś o klanie była mowa na pierwszych stronach. Ja jestem chętny :D. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Raiven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 :angry: a możecie mi jakoś rozsądnie i poważnie wytłumaczyć, dlaczego TweakPL się sprzedaje ?? Mam, jak obserwuję, coraz więcej powodów do dumy, że jednak po odejściu prawdziwego mastera Zenithara, postanowiłem również odejść z klanu... :angry: I co później chłopaki ?? Jak już wam się znudzi w tym "nowym" klanie, któremu dajecie (_._)-y, z powrotem przyjmiecie barwy TweakPL ? Wstyd się przyznać, że należałem do waszego klanu... btw: niezorientowanych w temacie graczy odsyłam z pytaniami do obecnego, wielkiego mastera klanu, pana Wh1sp'a... bo w sumie sam nic z tego ne rozumiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Sam odszedles i teraz masz pretensje ze my tez odeszlismy? Jestes zalosny. Masterem mialem byc tylko przez tydzien, bo zeni sie uczyl do egzaminow. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 :shock: Co się dzieje? @whi5p Przeszedłeś do klanu Pathfinders (z podpisu można wywnioskować). Pytanie: czemu? I co się teraz dzieje z klanem TweakPL? Co z Pinheadem, DeWillem, Pysiem(Tallonem) i LordemShiva. @Edhelloss Co rozumiesz przez pojęcie, że klan się sprzedaje? Sorry, ale nie jestem na bieżąco z tą grą (TweakPL wie dlaczego odszedłem, a reszta nie musi wiedzieć). Chciałbym znać obecną sytuację klanu TweakPL. Jeszcze jedno: nie kłócić się i nie używajcie tekstów typu "jesteś żałosny" bo będę musiał interweniować jako moderator, a tego nie chcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 :shock: Co się dzieje? @whi5p Przeszedłeś do klanu Pathfinders (z podpisu można wywnioskować). Pytanie: czemu? I co się teraz dzieje z klanem TweakPL? Co z Pinheadem, DeWillem, Pysiem(Tallonem) i LordemShiva. Chciałbym znać obecną sytuację klanu TweakPL. 1362770[/snapback] Zebym mial z kim grac. Pinhead i Kancik przeszli ze mna. Shiva wyjechal, wiec jest nadal w twiku. Dewill dostal deputy master, bo powiedzial ze chce nowych ludzi wziac do klanu. Pysia pare dni nie widzialem. Sytuacja w jakim sensie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba na TweakPL zaczyna też działać klątwa Voodoo jaka rozbiła LunaWarriors :mellow: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nieno, miesiąc podziałał i już koniec? Bez sensu -__-. Proponuję reaktywację tylko taką zdecydowaną - szkoda tego miliona i klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wiedzalem ze tak bedzie bo podobni ludzie jak w clania w RO bylo ok ash wlasnie gm odszedl dal jednemu kolesiowi mastera utrzymalismy sie z 1tyg a ludzie bardzo podobni ja mialem fuxa bo z 3 kolesiami dolonczylismy sie do innego klany i doprowadzilismy do tego ze byl to najlepshy clan na servie wienc popieram whispa ps. whisp niedlugo oddam ci ta kase bo dalem sobie na pare dni spokuj od rose:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Sytuacja w jakim sensie ? 1362798[/snapback] Już widzę, co się stało. Źle się stało :( Wygląda na to, że klan TweakPL się rozpadł. Brak mi słów... Jeszcze jedno: czy Shiva wie o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 raczej nie wie bo smiga na nartach(ble) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 :shock: Co się dzieje? @Edhelloss Co rozumiesz przez pojęcie, że klan się sprzedaje? ... 1362770[/snapback] ... sprzedaje, znaczy tyle, co jest na usługach innego klanu. ... a sytuacja wygląda następująco : Whisp nie rozwiązał TweakPL. Podstawiona postać dostała masterstwo, więc klan wegetuje. Nie wydaje mi się, aby whisp mógł przełknąć utrate 1000k. ... a tak właściwie to nie mój cyrk, znaczy klan <_< i nie moje już sprawy, więc od dziś nie ingeruję w to, co się dzieje z TweakPL. ... i jeszcze jedna prośba. Whisp - nie uważam, abyś znał mnie na tyle dobrze, by oceniać moją osobowość. Daruj sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zebym mial z kim grac. Pinhead i Kancik przeszli ze mna. Shiva wyjechal, wiec jest nadal w twiku. Dewill dostal deputy master, bo powiedzial ze chce nowych ludzi wziac do klanu. Jestem tegosamego zdania co Whisp w naszym klanie bylo malo sob z ktorymi moglbym grac, a w Pathfinders jest ktos z kim moge zrobic party. Sami sie zastanowcie co piszecie przeciez nie bedziemy sie meczyc w kilka osob zeby glupie party zrobic. W tym nowym klanie wcale nie jest tak cudownie ale lepsze to niz nic!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ... sprzedaje, znaczy tyle, co jest na usługach innego klanu. ... a sytuacja wygląda następująco : Whisp nie rozwiązał TweakPL. Podstawiona postać dostała masterstwo, więc klan wegetuje. Nie wydaje mi się, aby whisp mógł przełknąć utrate 1000k. ... a tak właściwie to nie mój cyrk, znaczy klan <_< i nie moje już sprawy, więc od dziś nie ingeruję w to, co się dzieje z TweakPL. ... i jeszcze jedna prośba. Whisp - nie uważam, abyś znał mnie na tyle dobrze, by oceniać moją osobowość. Daruj sobie... 1363528[/snapback] Na uslugach innego klanu? Aha fajnie. Nie podstawiona tylko moja druga, wegetowal od momentu, kiedy odszedl zeni. Moge przelknac kilkanascie takich utrat(1000 tysiecy - fajnie). I bardzo dobrze, dziwie sie, ze ktos o wszystkim co sie dzieje mowi akurat tobie. A mi wydaje sie ze znam cie wystarczajaco dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czyli kto pozostał w klanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jak będziecie kasować to dajcie mnie jestem ciekaw jak to jest być w klanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ludzie jak tam u was z fps? bo ja mam rzeznie straszna najgorzej to jest na pustynii tam gdzie jest jeziorko i wodne stwory, tam gdzie ten aqua king sobie chodzi taka kupa ludzi ze ja mam 3-6 fps. probowalem krecic proca z 1800mhz na 2200 i nic, krecilem grafe (co prawda mx440 64bit ale w ladniejsze gry na tym gram) i chociaz w innych grach 50% wiecej fps tutaj zero roznicy. i najgorsze jes to ze tyle samo fps mam w 800x600 i najgorsza jakosc grafiki i w 1024 w najlepszej jakosci. ten king kurde fajny bo sporo expa za niego a hp sie nie traci bo cala kupa ludzi go bije ale w 3 fpsa to czesto nie zdaze na niego myszka trafic zanim go ubija... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Procek itp. to nie wszystko. Musisz mieć jeszcze łącze wystarczające, aby pograć normalnie w grze. Ja mam neo128 no i jakoś chodzi tam, da się pograć normalnie. Ale tam, gdzie jest ten King czy przy okazji miejsc gdzie większa sieczka się dzieje, to już mam ładne lagi - cieżko się obraca ekran, ale grać jeszcze jakoś się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 to nie łącze, procek ani grafa tylko ilość ramu sprójcie sobie zmienić z quality na performance albo na odwrót(nie pamiętam) i będzie śmigać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ale co ma lacze do fps przeciez to nie server generuje grafe i ja do mnie wysyla. ramu mam 1gb. a quality i performance roznia sie tylko wygladem u mnie fps zadnych nie zyskuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) A mnie się wydaje, że to po stronie sprzętu leży wydajność i płynność gry. Mój ojciec ma PentkaIV 2,4(2,4MHz), 256RAM i GF4/64MX440 i frame ma że w tłocznych lokacjach nie idzie grać normlanie, ja Semprona 3100+(1,8MHz) 512RAM i Radka9600pro i nie narzekam ani ani, nawet kiedy był Event z GM'ami na Wielkanoc. Łącze mamy identyczne od tego samego providera: 128/128 radiówka. Więc to sprzęt na pewno jest odpowiedzialny za takie framowanie. I nie tylko grafa, ale i pamięć i procek, bo przeliczanie informacji gdzie i w którym momencie są animale oraz inni gracze zżera dużo mocy obliczeniowej kompa. Pozdrawiam. BTW: Mam Lizarda do opchniecia za 450k - zainteresowanych prosze o pm. Na forum lub w grze. Thx. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Edhelloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no dobra ale zeby po moim oc ktore daje prawie 50% wiecej fps w innych grach nie dostaje ani 1 fpsa wiecej w rose? lipa jakas a przeciez nie kupie noawej grafy dla tak licho wygladajacej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Czemu ta gra mi nie chce dzialac?? Sciagnolem w wersji spakowanej , odpakowalem, zainstalowalem, patche sie sciagnely (nie wiem czemu wyskakiwal mi bluescreen z czyms tam) a teraz jak klikne na Play Rose Online to nic sie nie dzieje. I jeszcze w srodku okna wyskakuje mi "Akcja anulowana". Co z tym jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no dobra ale zeby po moim oc ktore daje prawie 50% wiecej fps w innych grach nie dostaje ani 1 fpsa wiecej w rose? lipa jakas a przeciez nie kupie noawej grafy dla tak licho wygladajacej gry... 1366313[/snapback] Ja tak samo mam. Sprawdzałem na radeonie 9200 i 9600. Trochę dziwny silnik zastosowali na tą grę. Różnicy w fps, nie mam też na half-life2. Chyba, że zmienił bym kartę na inny model po prostu, bo kręcenie prawie nic nie dawało. Czemu ta gra mi nie chce dzialac?? Sciagnolem w wersji spakowanej , odpakowalem, zainstalowalem, patche sie sciagnely (nie wiem czemu wyskakiwal mi bluescreen z czyms tam) a teraz jak klikne na Play Rose Online to nic sie nie dzieje. I jeszcze w srodku okna wyskakuje mi "Akcja anulowana". Co z tym jest??? 1366579[/snapback] Masz skopany system, a może ściągnąłeś do niewłaściwej wersji językowej :) Ja jedyny problem jaki miałem przy instalacji to, gra wymagała prawie 1 GB wolnego mniejsca na dysku C: mimo, że chciałem zainstalować na D: :) Musiałem coś skasować, żeby zainstalować grę. A później instalować spowrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 co wy pisaliscie ze te gobliny to trzeba miec 50 level, party z muse i soldiera na 30 levelach spokojnie sobie daje rade, chociaz gobliny purpurowe. troche lipnie tylko z expem bo za wodne stwory jakos wiecej szlo chociaz tylko zolte byly, ale za to wypadaja itemy do refinowania cokolwiek to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Bo w tej grze tak jest, że dostajesz najlepszy exp za złote a za resztę sam syf żeby ludzie sobie nie pobrali kleryków i nie biegali na same purpurowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Czemu ta gra mi nie chce dzialac?? Sciagnolem w wersji spakowanej , odpakowalem, zainstalowalem, patche sie sciagnely (nie wiem czemu wyskakiwal mi bluescreen z czyms tam) a teraz jak klikne na Play Rose Online to nic sie nie dzieje. I jeszcze w srodku okna wyskakuje mi "Akcja anulowana". Co z tym jest??? 1366579[/snapback] Innym dziala, wiec zastanow sie co jest z Twoim komputerem. Bo w tej grze tak jest, że dostajesz najlepszy exp za złote a za resztę sam syf żeby ludzie sobie nie pobrali kleryków i nie biegali na same purpurowe 1366929[/snapback] Byyy-zyyy-duuura. Mniejszy exp dostajemy od potworkow ponizej koloru zlotego, czyli blekit, szary(+odcienie). Za potworki fioletowe, czerwone, pomaranczowe dostajemy taki sam exp jak za zlote(100%). Itemy do refinowania najlepiej wsadzaj do storage, przydadza sie na pewno, albo jak bardzo chcesz moge kupic low essence, essence, low ether. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...