Raiven Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A nie 16 maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 16 maja. Czyżbym źle napisał :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 I co ? Zamierzacie dalej grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja na pewno zobaczę co zmienią w samej grze (wiadomo że ma zostać dodana 3. planeta). Może będą jakieś nowe skille, przedmioty itp. Co najmniej połowa graczy będzie grać nadal. Zresztą zobaczymy jak to będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 mam pytanie.jak sie robi skile.bo mialem 16lvl i nie mialem zadnego z mojej profesji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 kupujesz u NPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Kilka screenow z Eldeon. Gdzies tam w srodku siedzi GM. ;) Inna perspektywa. Moby. Moby.. Cos tam. ;) I tutaj tez. Ladne. Kiki powiedziala ze nie bedzie wiecej resetow przed p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 rówież powiedziała, że będzie trudniej lvl bić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Nie dodaje komentarzy bo nawet tych scrinow nie ogladalem. ;) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk8erTarasovZiom Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 wymienie scouta na 75 lvl na magicana lub raidera zalezy bo oba mi sie podobaja !!!!!!!!! aha i jeszcze jedno jak by ktos chcial to jeszcze hawkera na katary na 42 lvl na muse !!!!!!!!!!! obojetne jaki muse !!!!!!!!!! piszcie na gg (prawie zawsze jestem niewidoczny) na numer 6153417 :banana::legal::ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Uwaga !!! nie przyjmowac tych kat od tego tarasa bo sa to moje postacie a dalem mu hasla bo myslalem ze byl reset a po za tym to taki leszcz ze jak tylko dash mu haslo to odrazu wazmie i na tamtym zmieni (znajomy z podworka) jedno konto jush wykasowalem a z drugim mam problem wiec jak sie nie uda to udostepnie pw i id tego kąta!!!kazdemu i niech sie tan kolo wypcha!!! ps. byl ten reset?? Zeni jak bys mogl to mu bana bo on tylko bedzie zasmiecal Edytowane 13 Maja 2005 przez Buc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Zeni jak bys mogl to mu bana bo on tylko bedzie zasmiecal 1442991[/snapback] Reset w poniedziałek. Bana nie dam, bo nie mam za co. Przecież na forum obowiązuje REGULAMIN, a tak bez niczego BANA nie daję. BTW: kto przy zdrowych zmysłach odda swoje konto jakiejś osobie, której nawet nie zna? Ja osobiście nie widzę najmniejszego sensu, żeby oddawać konta. Jeśli ktoś odda mu konto, jego sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 witam, zassałem co trzeba, rozpakowałem ale gdy włączam instalke to wyskakuje mi komunikat ze jest za mało miejsca i mam zwolnic, ale na dysku mam wolne 1,5 giga :| o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Reset trwa :lol: !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 To długo ten reset juz trwa. A chcialbym sie juz pograc w ROSE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 To długo ten reset juz trwa. A chcialbym sie juz pograc w ROSE :) 1447616[/snapback] no! czas minal. do 10!!! mialo byc. gravity ma gdzies graczy. nie nawidze nieslownosci :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No ja już update robię :) Bardzo mi się tęskni za ROSE bo to jedno z najlepszych MMORPG w jakie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Robisz updatea ale starego. Ostatni był w czwartek (Eldeon) i w piątek chyba też coś było (pewnie dodali dropy do Eldeona). Zapewne za kilka(naście) minut dowiemy się, że update się "troszkę" przeciągnie :| UPDATE: Hello IROSE Users Server open will be delayed for another 1 hour. We deeply apologize for keeping you waiting. We IROSE GM Team will spare no efforts in providing best service. Thank you for your understanding and cooperation. IROSE GM Team Gravity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Współpraca i zrozumienie. I o cierpliwości zapomnieli dopisać. Mozna sie bylo spodziewac. 50 minut opoznienia. I jeszcze update do zassania. Edytowane 16 Maja 2005 przez cougarclaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 A mi jeszcze całego starego update nie ściągnęło ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Juz wszystko chodzi.. szkoda tylko ze tyle ludu sie rzucilo ze lagi sa takie ze trzeba sobie na troche odpuscic az sie rozladuje to bydlo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ludu pelno to prawda , nawet fasolek czasem brakuje ;/ Mi updejter wywalil sie 16 razy a wam ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mnie ani razu, az pomyslalem ze naprawili.. ale widze ze to byly zludne nadzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Kurde jak serwer zaczął działać to ja musiałem do pracy jechać :/ O 16:00 wracam i nie wychodzę z pokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Heh juz mam 6 lvl i bede Hawkerem :P Bede dawne Tweakowe klany ? Jezeli tak to jak do nich dolaczyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Takich lagów to ja jeszcze nie widziałem :( Grać się nie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Wlasnie zalatwilem se joba i juz jestem Hawkerem :D Jak by co to moj bohater ma na imie 666 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ale jak dalej się wychodzi tym luźniej się robi. Po 11 tłok był zaje#@#$%! Updater? To co ściąga patche do gry? Nie miałem problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Nawet teraz nienajgorzej sie gralo.. zrobilem 23lvl i po drodze znalazlem hawker gloves 6/5 :D Wydaje mi sie ze ciezej idzie niz poprzednio, ale moze wynikac to tylko z tego ze trza czekac az sie zwolni jakis mob, bo nie ma co walic.. chociaz rzeczywiscie jak powiedzial cougarclaw im dalej tyl luzniej, ale nadal tloczno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wydaje mi sie ze poziom zawyrzyli . Ostatnio zabily mnie fasolki ktore rzucily sie na mnie w 4-rech :blink: +2 choropchy :lol: Zalatwili mojego 10 lvl Hawkera na miejscu . Wczesniej czegos takiego ie uswiadczylem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...