Skocz do zawartości
Crosis

R.o.s.e Online

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na pewno zobaczę co zmienią w samej grze (wiadomo że ma zostać dodana 3. planeta). Może będą jakieś nowe skille, przedmioty itp.

Co najmniej połowa graczy będzie grać nadal. Zresztą zobaczymy jak to będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymienie scouta na 75 lvl na magicana lub raidera zalezy bo oba mi sie podobaja !!!!!!!!!

aha i jeszcze jedno jak by ktos chcial to jeszcze hawkera na katary na 42 lvl na muse !!!!!!!!!!! obojetne jaki muse !!!!!!!!!!

piszcie na gg (prawie zawsze jestem niewidoczny) na numer 6153417

:banana::legal::ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga !!! nie przyjmowac tych kat od tego tarasa bo sa to moje postacie a dalem mu hasla bo myslalem ze byl reset a po za tym to taki leszcz ze jak tylko dash mu haslo to odrazu wazmie i na tamtym zmieni (znajomy z podworka) jedno konto jush wykasowalem a z drugim mam problem wiec jak sie nie uda to udostepnie pw i id tego kąta!!!kazdemu i niech sie tan kolo wypcha!!!

ps. byl ten reset??

Zeni jak bys mogl to mu bana bo on tylko bedzie zasmiecal

Edytowane przez Buc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeni jak bys mogl to mu bana bo on tylko bedzie zasmiecal

1442991[/snapback]

Reset w poniedziałek. Bana nie dam, bo nie mam za co. Przecież na forum obowiązuje REGULAMIN, a tak bez niczego BANA nie daję.

BTW: kto przy zdrowych zmysłach odda swoje konto jakiejś osobie, której nawet nie zna? Ja osobiście nie widzę najmniejszego sensu, żeby oddawać konta. Jeśli ktoś odda mu konto, jego sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robisz updatea ale starego. Ostatni był w czwartek (Eldeon) i w piątek chyba też coś było (pewnie dodali dropy do Eldeona). Zapewne za kilka(naście) minut dowiemy się, że update się "troszkę" przeciągnie :|

UPDATE:

Hello IROSE Users

Server open will be delayed for another 1 hour.

We deeply apologize for keeping you waiting.

We IROSE GM Team will spare no efforts in providing best service.

Thank you for your understanding and cooperation.

IROSE GM Team

Gravity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet teraz nienajgorzej sie gralo.. zrobilem 23lvl i po drodze znalazlem hawker gloves 6/5 :D

Wydaje mi sie ze ciezej idzie niz poprzednio, ale moze wynikac to tylko z tego ze trza czekac az sie zwolni jakis mob, bo nie ma co walic.. chociaz rzeczywiscie jak powiedzial cougarclaw im dalej tyl luzniej, ale nadal tloczno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze poziom zawyrzyli . Ostatnio zabily mnie fasolki ktore rzucily sie na mnie w 4-rech :blink: +2 choropchy :lol: Zalatwili mojego 10 lvl Hawkera na miejscu . Wczesniej czegos takiego ie uswiadczylem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi