cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Też tak myślę. Jakby było trudniej. I ten wku@^&% błąd z odpoczywaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Dziwne ale mi ten blad przestal sie pojawiac . Moze on zalerzy od lvl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Już wszyscy pograliście? Server dead w drugi dzień po resecie? Co to za szit? Po jest gorzej niż przed. Gra zaczyna śmierdzieć noobstwem. Programiści to banda człekokształtnych małp, które tyłka same nie umieją podetrzeć. Jak to mówią, w ch#@ cięcie też zajęcie. Hakerstwo i cziterstwo to śmierdzące gó##o. Ale przynajmniej widać, na co stać Gravity. Ktoś widział garnet tower? Fak tys szit! Edytowane 17 Maja 2005 przez cougarclaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 NIe graj czlowieku jak ci sie nie podoba... albo zrob lepsza... no nie nmow ze nie umiesz skoro małpy nawet umieja. Czyżby jesteś niżej niż małpy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) No kurde łączy mi się kilka minut a jak już się połączy to grać się nie da ;( SERVER DISCONECTED :mur: Edytowane 17 Maja 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Nie macie co wchodzic, servery prawie umarly. :P Zreszta Gravity musi zrobic cos z hackerstwem, a znajac ich to pojda po najmniejszej linii oporu - reset. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) NIe graj czlowieku jak ci sie nie podoba... albo zrob lepsza... no nie nmow ze nie umiesz skoro małpy nawet umieja. Czyżby jesteś niżej niż małpy ? 1449907[/snapback] Źle trafiłeś synku :D , bo akurat jestem jedną z małp (a i programować umiem). A i z obesranym tyłem nie chodzę. I jeśli czegoś nie umiem zrobić dobrze, to po prostu tego nie robię. Tym bardziej nie lubię kiedy ktoś tnie jak zorro w siódmym odcinku i robi z graczy ułomków. Zrobili reset bo nie mogli dać sobie rady. Teraz widać jak dobry był to pomysł. Miało być lepiej, teraz nawet nie można się ruszyć, jak już uda się zalogować. :mur: Edytowane 17 Maja 2005 przez cougarclaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Spokojnie, to ze u nas jest 18:00 to nie znaczy ze u nich tez, pewnie obracaja sie wlasnie na drugi bok, a jak tylko przyjda do pracy to zrobia cos z serverami i pewnie tez zabiora sie za hackerow. Pamietaj tez, ze to jest BETA, a w betach chodzi o to zeby znalezc wszystkie bledy i je naprawic, a nie plakac na forach jakie to Gravity jest straszne. Edytowane 17 Maja 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ... Pamietaj tez, ze to jest BETA, a w betach chodzi o to zeby znalezc wszystkie bledy i je naprawic, a nie plakac na forach jakie to Gravity jest straszne. 1449992[/snapback] W tym się z Tobą zgodzę Zysiek. Mocno bardzo o tym pamiętam, że to jedynie beta. Po za tym nie uroniłem ani łzy, ze względu na tępotę Gravity. Śmieszy mnie fakt, że każdy liczył na poprawę sytuacji, a tu taka śmierdząca kupa już w drugi dzień po resecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Śmieszy mnie fakt, że każdy liczył na poprawę sytuacji, a tu taka śmierdząca kupa już w drugi dzień po resecie.Drugi raz w tym tygodniu powiem: Nie liczy sie jak zaczynasz, ale jak konczysz. :P Just chillout, zwykle wieczorem pojawiaja sie gm'y i pewnie developerzy tez, wtedy cos sie ruszy. Edytowane 17 Maja 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Drugi raz w tym tygodniu powiem: Nie liczy sie jak zaczynasz, ale jak konczysz. :P Just chillout, zwykle wieczorem pojawiaja sie gm'y i pewnie developerzy tez, wtedy cos sie ruszy. 1450027[/snapback] :D No tak powinno być :D Ale odnoszę wrażenie, że jak tak dalej pójdzie, to Gravity w tym składzie nie dożyje niestety tego końca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 :D No tak powinno być :D Ale odnoszę wrażenie, że jak tak dalej pójdzie, to Gravity w tym składzie nie dożyje niestety tego końca :D 1450043[/snapback] Hm ale jROSE i kROSE maja sie dobrze, wiec z Gravity nic sie nie stanie, a iROSE moze przyniesc za duze zyski i nie sadze, zeby tak latwo zrezygnowali. :) Swoja droga ciekawe czy jRORE i kROSE tez borykaja sie z takimi problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Hm ale jROSE i kROSE maja sie dobrze, wiec z Gravity nic sie nie stanie, a iROSE moze przyniesc za duze zyski i nie sadze, zeby tak latwo zrezygnowali. :) Swoja droga ciekawe czy jRORE i kROSE tez borykaja sie z takimi problemami. 1450048[/snapback] Nie wątpię, że na europejskiej wersji zarobią mocną kasę. Ale na japońskiej, czy koreańskiej wersji nie było ani resetu, ani problemu ze zbyt szybkim nabijaniem doświadczenia. A trzecią planetę mieli wcześniej niż gracze w Europie. Gdyby nie te krzaczki i mała ilość anglojęzycznych graczy, przeszedłbym na kRose :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No coz, widac Azjaci nie maja sklonnosci do nielegalnego ulatwiania sobie gry.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 czy ja wiem czy byś poszedł, kRose jest p2p a poza tym pograł byś troche i byś dostał bana, za to że nie jesteś azjatą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 czy ja wiem czy byś poszedł, kRose jest p2p a poza tym pograł byś troche i byś dostał bana, za to że nie jesteś azjatą :D 1450100[/snapback] A to z nich tacy nacjonaliści ? Ha ha :D To w takim razie musiałbym się ukrywać. P2P tylko dla tych co chcą :D Ci co grają za free nie majądostępu do kilku lokacji, czy jakichś unikatowych przedmiotów. Podobno. Sam nie widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Serwer działa ale lagi są nie do zniesienia :( Jak tak dalej pójdzie to mi się odechce grania. Żeby zabić kilka mobów trzeba się nabiegać jak nie wiem co :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tak. Jest ciasno. Ale na Lake of Anima nie ma już takich lagów. A na Desert są miejscówki, gdzie można pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Teraz mi powiedzcie jakie skille rozwijać na soldiera ?? Mam już 15 lvl i Melee Weapon Mastery na 7 lvl'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoGeT Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hejah można mieć kilka postaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) u kogo moge kupic skille do soldiera,bo szukalem w zant i nic nie bylo.byly skille do muse i do dealera.pomocy dzieki cougarclaw Edytowane 18 Maja 2005 przez bladefor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Teraz mi powiedzcie jakie skille rozwijać na soldiera ?? Mam już 15 lvl i Melee Weapon Mastery na 7 lvl'u. 1451205[/snapback] W co chcesz iść? W Knighta czy Champa. Nie mów, że na 70 lvlu zdecydujesz, bo wtedy może być już za późno. Między nimi dwoma jest kolosalna różnica. GoGet - niesamowie! Naprawde można mieć kilka postaci? A starczy Ci czasu żeby chociaż dwie dobrze rozwinąć? :D Skille dla żołnierza i hawkera ma Leonard. Dla muzy klientka od czarów (nie pamietam imienia). A jeśli chodzi o dealera - nie mam pojęcia. Edytowane 18 Maja 2005 przez cougarclaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 A jeśli chodzi o dealera... 1451283[/snapback] Ulysses Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) W co chcesz iść? W Knighta czy Champa. Nie mów, że na 70 lvlu zdecydujesz, bo wtedy może być już za późno. Między nimi dwoma jest kolosalna różnica. GoGet - niesamowie! Naprawde można mieć kilka postaci? A starczy Ci czasu żeby chociaż dwie dobrze rozwinąć? :D Skille dla żołnierza i hawkera ma Leonard. Dla muzy klientka od czarów (nie pamietam imienia). A jeśli chodzi o dealera - nie mam pojęcia. 1451283[/snapback] A czym różni się Knight od Champa ?? Domyślam się że jeden jest ofensywny a drugi defensywny ;) EDIT - poczytałem trochę i będe Knightem :) Teraz powiedzcie mi jakie skille rozwijać, jak rozdzielać stat. pointy itp. ?? Edytowane 18 Maja 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam juz dosyc ;/ Sklepy userow sprawiaja ze nie moge normalnie przejs przez mape ;/ Tragedia . Cale szczescie Lineage 2 praktycznie sie juz sciagnal . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ja tez bym chcial wiedziec jak to z tymi skillami bo mam tylko Melee Weapon Mastery na a co z tymi nastepnymi obok u mnie jest tam wszystko na zielono a nie moge tego dodac co z tym jest ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ja tez bym chcial wiedziec jak to z tymi skillami bo mam tylko Melee Weapon Mastery na a co z tymi nastepnymi obok u mnie jest tam wszystko na zielono a nie moge tego dodac co z tym jest ??????? 1451494[/snapback] Kupiłeś skill book u Leonarda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) tak kupilem u niego kliklem na niego dwa razy i wskoczyl na passive i co dalej ?? a Melee Weapon Mastery mam narazie na 6 lvl. sorry juz wiem ze tez sie kupuje dodatkowo Edytowane 18 Maja 2005 przez bladefor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarclaw Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Podstawa żołnierza to siła (STR). Dodaje ilość punktów życia i obronę. I chyba tylko to się liczy. O zręczności (DEX) zapomnij. Koncentracja (CON) podnosi szansęna trafienie i szybkość regenarcji hp i mp. (SEN) dodaje żołnierzowi jedynie większą szansę na trafienie krytyczne. Proponuję takie skille(narazie do poziomu 70) Skille Aktywne: Endure (podnosi obronę, jednocześnie spowalnia, ale im lepiej rozwinięte endure, spowolnienie sięzmniejsza) Ataki specjalne: Power Attack (mocne uderzenie - imo - dość słabe - skill korzysta z many) Leap Attack (uderzenie z wyskoku - imo - bardzo dobre - skill korzysta z hp) Double Attack (podwójne uderzenie - imo - kompletna pomyłka - skill korzysta z many) W późniejszym etapie rozwoju postaci, możesz wziąć jeszcze Blood Attack. Skill ukierunkowany pod Champa, bo Rycerz rozwinie go tylko do 5 poziomu (dobre i tyle. Czasem przyda się wyssać 200hp z moba). Skille Bierne: Melee Weapon Mastery - normalne :D Sprint (ewentualnie - podobnie jak w przypadku Blood Attack, skill dla Champa, ale i tak trochę pomaga) Armor Mastery Hard Body Na pewno coś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć. Po za tym, do tego co napisałem, jestem pewny w 90%. Ale chyba nie pomyliłem się w niczym... Viod - :D kiedyś mnie też to przeszkadzało, ale trzeba się do tego przyzwyczaić, albo omijać osady i miasta z daleka :D Czwartkowy update - zobaczymy, co Gravity schrzani tym razem :D i czy poprawią błąd z odpoczywaniem, cenami podczas kupowania ze sklepów graczy,... Edytowane 19 Maja 2005 przez cougarclaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Znowu serwer leży :| Ale niby tylko 2h bo jakiś Update robią :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...