Gkar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja jeszcze pogram, może cos ciekawego wymyślą ( musze zobaczyć 3 planetę bo przed resetem nie zdarzyłem zabrakło mi 3 lvl ) San probowałem złapać germet G4 ale było za dozo ludzi i nie udało sie :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 To jak ShowHand? Kończysz z Rose? Kto w ogóle zamierza jeszcze grać? Przyznać się ;) 1480880[/snapback] jeśli nic sie nie zmieni to po co grać? rose straciło sens, jak ponad 60% osób lata z gemami g4 u uważa sie za lepszych, juz nie ma takiej przyjemności z gry...obecnie zrobiłem sobie odpoczynek od rose czekająć na dalszy rozwój sytuacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanel Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) :mur: hello all gralam w ta gierke dosyc dlugo i jak zostalo moje konto usuniete to stwierdzilam ze poczekam az ulepsza zabezpieczenia i moze wtedy zaczne grac bo teraz to chyba nie ma sensu... :sad: zycze powodzenia grajacym i pozdrawiam znajomych :) bi bi Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Arcanel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 :mur: hello all gralam w ta gierke dosyc dlugo i jak zostalo moje konto usuniete to stwierdzilam ze poczekam az ulepsza zabezpieczenia i moze wtedy zaczne grac bo teraz to chyba nie ma sensu... :sad: zycze powodzenia grajacym i pozdrawiam znajomych :) bi bi 1483445[/snapback] Arcanel bana ci dali? nie mów że podnosiłaś te zdupowane itemu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Arcanel bana ci dali? nie mów że podnosiłaś te zdupowane itemu <_< 1484083[/snapback] Nie bana. Arcanel nic nie podnosiła, bo konto zostało skasowane przed tą plagą cheaterów, hackerów. Konto straciła z innego powodu, nie była o decyzja Gravity... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam teraz zrobic questa w Forest of Wisdom (zabicie 10 guardian tree) gdzie moge je znalezc i czy sie tak samo nazywaja jak na quescie (czyli quardian tree) czy innaczej ?? bo ja tam widzialem trzy rodzaje drzew ale quardianow zadnych nie bylo :unsure: Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Stworki nazywają się Guardian Tree. Różnią się od pozostałych drzewek tym, że są bardzo duże. Pojawiają się na północno-wschodniej częsci Forest (tam też od czasu do czasu pojawia się Grunter King). Ogólnie drzewa pojawiają się koło respawna, tam gdzie stoi Kay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanel Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Arcanel bana ci dali? nie mów że podnosiłaś te zdupowane itemu <_< 1484083[/snapback] To prawda Crosis ma racje nie dostalam bana tylko moja postac odeszla w zapomnienie ale powroci gdy zabezpiecza ta gierke na tyle dobrze ze nie bedzie juz cheaterów ani hackerów. niestety musze tez czekac na nowego kompa bo ten sie nie nadaje :sad: moze po wakacjach Gravity wezmie sie za poprawki no a do tego czasu trza czekac ... Jesli sie juz tak stanie ze powroce do Rose to napewno pozostane przy Arcanel i mam zamiar zrobic z niej pozadna muse support :rolleyes: powodzonka dla wszystkich i moze do zobaczonka kiedys w rose bi bi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 teraz wlasnie na moim komputerze odbywa sie patchowanie gry :blink: zobaczymy czy cos sie zmienilo <_< (chodzi glownie o odpoczywanie) pozniej napisze czy cos sie zmienilo :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 http://83.149.103.60/~solo/forum//index.php?showforum=205 Polecam lekture. Bylo tragicznie, a patch jak zwykle kilka rzeczy naprawil(duppowanie chwilowo wstrzymane, gra sypie sie przez ollydbg) i kilka zepsul(nie dzialaja skille, jakies dziwne perypetie na pvp). Ja swoje cele osiagnalem(2nd job + 2nd Clan Grade w 2 tygodnie), a teraz czekam na moja kopie Guild Wars, bye. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) ciekawe ile bedzie trzeba trzekac az znowu naprawia ?? :angry: jak nie jedno to drugie i jeszcze dodatkowo nie da sie lvl nabic ja mam 100,09 % i nic wylaczylem mam maly problem z jednym questem "Hovert`s mementos" Crune has related the legend of Hovert the greatest soldier who ever lived. It seems he left behind some mementos around Anima lake after he passed away ?? ?? ?? ?? Kto mi pomoze ?? Edytowane 9 Czerwca 2005 przez bladefor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Idź na Lake of Anima i walcz z Aquasami (Ranger, Hunter, Warrior, Captain). Pozatym było już w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 level nabijesz jak bedziesz mial około 130% exp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 coś czuję że nie pogram se w to aż do wakacji :sad: głupia przeprowadzka :mur: ale jak nie naprawią tych wszystkich bugów i cziterstwa to niewiem czy wogóle zaczne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wito w tej chwili ta gra upadła. Gravity dalej olewa sobie tą grę i nie myśłi o tym, żeby cokolwiek zrobić. Poprawili buga z siedzeniem i odnawianiem hp,mp ale w zamian "zrypali" skille. Teraz nie da się grać. Szkoda bo Gravity straciło masę potencjalnych klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 pograłem se na kompie w cafe cieło się niemiłosiernie i doświadczyłem paru bugów :-P grać się raczej teraz nie da więc może mi ktos dać pmke albo wysłać na e-maila kilka programów do czitowania lub linków, jak nie moge normalnie se pograć to chociaż se pooszukuje B) :P. e-mail - wws@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buraki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 NO w sumie to ja nie wiem która z osób, które grały przed resetem, chciałaby jeszcze grać. Teraz kolesie sypią garnetami (7) i innymi klejnotami, jak ma się farta to można od takiego "samarytanina" dostać kilkadziesiąt baniek. Nie brakuje świecących cudaków w podrasowanym ekwipunku. Ja rezygnuję bo zniknął element rywalizacji. Przed resetem można było dorobić się przyzwoitego sprzętu wkładając odrobinę wysiłku. Teraz ceny większości itemów są po prostu śmieszne. Mnie bawiło handlowanie mimo iż grałem wojakiem. Teraz handel nie ma sensu..... Przerzucę się na innego onlineowego pochłaniacza czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja doszedłem do 30 lvl'u i mi sie odechciało. Kasy nie było na nic bo itemy były tak tanie że szkoda gadać. Na dodatek ludzi od zaje.... Moim zdaniem to jest już koniec ROSE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 http://rakion.softnyx.net/ Trzeba czekać na Rakiona. Ładna gierka i moze byc dosc ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Moim zdaniem to jest już koniec ROSE :( A ja mysle ze to dalej poczatek ROSE nadal posiada miano bety wiec czemu koniec ?? nie rozumiem .... Wydaje mi sie ze Gravity sprawdza ta gierke na rozne sposoby, a to ze czasem im nie wyjdzie to druga sprawa :lol: hehehe poradza sobie ze wszystkim wierze w to .... ale na razie daje sobie spokoj jak beda zabezpieczenia powroce. Pozdrawiam bi bi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 kto gra jeszcze w ROSE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 ja jeszcze gram :) o godz. 23:00 wylaczyli mi granie bo cos tam se robia :( i ide spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 jaki lvl i klasa? No ja też sobie pykam, Scout 72... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macho :D Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja jeszcze czasami pogram ale te HACKI z nimi grac sie nie da (kto jest mojego zdania ???) jeszcze jak ROSE ma byc platne to ja juz dziekuje :wacko: :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladefor Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 <_< <_< no wlasnie wlasnie <_< <_< slyszalem jak gralem we Flyff-a od kolesia ze od sierpnia ma byc rose platne <_< <_< i co oni z nami graczami zrobii ?? <_< <_< najpierw reset a teraz !!!!!!!!!!!!! niech oni se :mur: :mur: :mur: :mur: Gram teraz we Flyff-a - moim zdaniem jest minimalnie gorsza od rose narazie da sie pograc B) a jakie jest wasze zdanie ??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macho :D Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 tez gram w flyff'a i rzeczywiscie est troszke gorsze :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Od FlyFF macie oddzielny temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadims Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Siema all mam maly problem z rejestracja sie do gry normalnie wlanczam ta stronke:www.roseon.com pozniej rejestracja i wszystko dobrze wypelniam daje sumbit i mi pisze ze strona anulowana prosze o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 iROSE ma zostać zamknięte, a ma ruszyć eROSE które bedzie p2p, no ale cena przesadzona ~50zł za miech, ale nic jeszcze nie jest potwierdzone oficjalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A moze w prose sobie pograjcie niema hackerow no i wogule znacznie rozni sie od irose :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...