Crasher Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Witam. Naczytalem sie juz o tych nagrywarkach tutaj, az mnie glowa boli, ale nadal nie wiem, ktora z tych trzech wybrac. Zalezy mi glownie na nagrywaniu gier na PS2, filmow tez. Oczywiscie chce jak najlepszej jakosc zapisu :) Pomozcie, bo juz sam nie wiem. Z gory dzieki... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 słuchaj jak się naczytałeś to powinieneś wiedzieć co kupić. LiteOn-y są cenione na forum za dobry zapis płyt i cene. Możesz się nad nim zastanowić. Powiedzmy LiteOn 1653S kosztuje około 250 zł a to nie jest dużo za taką wypalarke. Poszukaj recencji na CDRinfo, poczytaj na forum i będziesz pewien co kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Najbardziej uniwersalne rozwiązanie to LiteOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja niedawno stałem przed wyborem nagryarki. Zdecydowałem się na NECa. Dlaczego? Przed zakupem w dwóch dużych sklepach komputerowych w Krakowie, a w zasadzie w serwisie tych sklepów spytałem jaki sprzęt im najczęściej wraca. Odpowiedziano mi bez zastanowienia: Lite-on. Nie mam nic osobiście do tej firmy, ale wolałem nie ryzykować. Zresztą nie ma co ukrywać, Lite-on na pewno ma większe możliwości łamania zabezpieczonych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ale co do jakości nagrywanych płyt to NEC raczej jest na przodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 A jak z biosami do tego NEC'a? I ewentualnie, ktory byscie polecali do jednej i do drugiej i gdzie ich mozna szukac.. Czytalem cos na forum, ze LitOn ma problemy z zapisem plytek minusowych.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...