Chico Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mam plyte glowna ASUS P4P800E Deluxe z wbudowana karta muzyczna Realtek AC97. Nie mam glosu w zadnej grze w windowsie nigdzie. Na poczatku gdy pierszy raz podlaczylem ta plyte glos dzialal, ale juz go nie ma. Gdy podlaczam karte muzyczna glosu tez nie ma. Sluchawki dzialaja bo sprawdzalem na innym komputerze. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mam plyte glowna ASUS P4P800E Deluxe z wbudowana karta muzyczna Realtek AC97. Nie mam glosu w zadnej grze w windowsie nigdzie. Na poczatku gdy pierszy raz podlaczylem ta plyte glos dzialal, ale juz go nie ma. Gdy podlaczam karte muzyczna glosu tez nie ma. Sluchawki dzialaja bo sprawdzalem na innym komputerze. Prosze o pomoc. 1221260[/snapback] Może od najprostszego..próbowałeś przeinstalować sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chico Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Probowalem wszystko. 2x format sterowniki usuwalem znowu instalowalem nowsze starsze. No ale dalej nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jaki system? Jak XP to powinno działać od razu po instalacji. Jeśli to win 9x to(jeżli to płyta na VIA): 1.Via 4in1 2.AC'97 Sound Driver :) I będzie działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chico Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Może w biosie jest wyłączona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...