wadim Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nie wiem gdzie znajduje sie ta opcja aby zainportowac, przeszukalem wszystko tak mi sie wydaje :) Prosze o pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nie wiem gdzie znajduje sie ta opcja aby zainportowac, przeszukalem wszystko tak mi sie wydaje :) Prosze o pomoc, pozdrawiam 1221356[/snapback] /list -g podalbys chociaz w jakim programie. baterie w kuli mi sie skonczyly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 tak jak w temacie KOPETE w nim mam uruchomiony GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 tak jak w temacie KOPETE w nim mam uruchomiony GG 1221929[/snapback] niezbyt sie da, pogooglaj po polsce, jest strona, na ktorej mozesz importowac gg->jabber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...