srs Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hej mam taki problem: mam telefon 5510 :roll: ... no i takie pyatnko - czy można jakoś zmodyfikować soft, albo może jest jakiś kruczek czy coś, żeby ten fon mógł nagrywać rozmowy telefoniczne?? Bardzo mi na tym zależy - szczególnie ze tel ma taką pamięć...jeśli coś macie na ten temat do poweidzena to bede wdzięczny :) Pozdrowionka - L8er ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 raczej nie, wyslij maila do Noikii albo idz na gielde i popytaj .ewentualnie mozesz isc do serwisu i o to zapytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 osobiscie z tego co kojarze zaden z podobnych modeli (wszystkie rpacuja na podobnym sofcie) niema takiej funkcji, wiec raczej nie mialbys nawet skad zgrac softu, no ale ja specjalista nie jestem ale jak trzeba to moge sie dowiedziec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 osobiscie z tego co kojarze zaden z podobnych modeli (wszystkie rpacuja na podobnym sofcie) niema takiej funkcji, wiec raczej nie mialbys nawet skad zgrac softu, no ale ja specjalista nie jestem ale jak trzeba to moge sie dowiedziec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hmmm. wiem ze watek troszke stary, ale co tam. Kupilem sobie twn telefonik - extra :D Jest max zadowolony. Ale nie o tym mialem pisac.. Moze poqwiedziec jak zrobic aby serio upchnac tam 2 h muzyki?? Tak jak to pisza na stronce nokia?? Czy wejdzie max 1h jak w moim przypadku?? Jak mozna wiecej to powiedzcie jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...