Lancer Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 To jakis zart? Nie bardzo rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 na pewno zarcik. oj figlarz z kolegi... a czemu nie P4 Preskot 3G, jakis Asus na 915G i X600Pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 dobra już wiem co było. musaiłem tego uguru odinstalować. choć to bez sensu co nie? bo w sumie tego uguru to zmienia opcje w biosie. więc to znaczy że coś jest z płytą nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 choć też były jaja z tym vcp recowery od ati. na razie chodzi mi stabilnie na fsb 240. dalej nie próbowałem bo cosik mi się wydaje że czas już na nową zasiłke. jak zmienie to napisze czy dalej coś poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...