Gość frosti Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hmmm, czyzbym byl jedynym zadowolonym? :) Conti: zrob eksperyment i ustaw sobie rozdzialke 1280x1024 i zobacz ile wtedy fps bedzie. 6600GT sie bardzo ladnie skaluje z rozdzielczoscia i moze sie okazac, ze odczujesz przyrost a nie spadek fps... Kolekcjoner: mialem (w sumie to nadal mam ;) ) prawie identyczny sprzet jak Twoj: podkrecenie proca, obnizenie jakosci dzwieku na low i dodanie parametru -heapsize 256000 do skrotu (na 512MB RAM) rozwiazalo moje problemy z HL2. 1222107[/snapback] możesz naipisać o co chodzi z tym parametrem - heapsize ?? A co myślicie jakbym kupił do mojego sprzętu PINE 6600 GT ? Karta niestety kosztuje 900zł w zwykłym (zdzierskim) sklepie. A innych producentów i cen oczywiście nie ma!!!!!!! Wziąłbym ale tylko na raty (sklepy internetowe odpadają). Sprzedałem dziś mojego Radka 9200 256MB 128-bit za 180 zł. I żałuję , że wogole ją kupiłem. Dałem się nabrać! (Wpływ mediów , gier ). Wtedy mówiono ,że nie opłaca sie dx9.0 inwestować bo za dwa lata gry dopiero... Demo Medal of Honor: PA nie chodzi(ło) mi płynnie na low, a w CDA przeczytałem, że Battlefield 2 potrzebuje karty z dx9.0 wiec szybko ja sprzedalem koledze. I chcę zainwestować w trochę droższą kartę , żeby póżniej był spokoj. Jak spłacę raty to athlon 64 i nowa płyta! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 -heapsize xxxxxx dodaje sie na koncu skrotu do gry (gdzie xxxxxx to wartosc odpowiadajaca polowie fizycznego RAMu, czyli np. dla 512MB to 256000). Wyglada to np. tak : "C:\sciezka do gry\hl2.exe" -heapsize 256000 Nie wiem dokladnie jak to dziala, ale wplyw jest zauwazalny - znacznie mniej mielenia dyskiem i zwiazanych z tym spowolnien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 cholerka jak roie filmik frapsem mi uparcie odpala sava z jednej i tej samej sceny:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 zmien guzik w frapsie ktory odpowiada za nagrywanie filmiku na taki ktory w grze nie ogrywa zadnej roli! pewnie sie nalozylo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Smieją sie z nas :mur: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=73392&st=20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Spojrzmy na to z drugiej strony: jestesmy slawni :P Wersja dla fanatykow: siejemy zwatpienie w umyslach niewiernych :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) co za ciu.......... na tym forum "20 fps w far cry haha ja na moim procku, na 1024-768 z grafa na maxa AA x8 z HDR, smigam jak szalony. O NFSU 2 nie ma co mowic" Jak mozna takie bzduty pisac?? Przeciez taka gra sie z celem mija. (koles ma proca atlona 1600+ 1gb ramu i grafe 6600gt)! Niech kolega ktory uwaza sie za speca wlaczy program fraps i zobaczy!! U mnie przy skomplikowanych scenach spada nawet do 18fps!!!!!!! A ten cytat to kolegi z pclab. Zalosne Edytowane 20 Stycznia 2005 przez Jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 cholerka jak roie filmik frapsem mi uparcie odpala sava z jednej i tej samej sceny:/ 1226801[/snapback] Dobra, daruj sobie. Jak u mnie na X800XT ta scena się potrafi przycinać (liczba klatek spada do 25fps), to na 6600Gt będzie pewnie minimum koło 7-10 FPS :D Nie ma prawa ta gra płynnie chodzić na 6600GT z FSAA i AF W 1248x1024 max detale i basta. 6800GT ledwo ciągnie takie ustawienia, dla mnie wręcz nie zachowuje płynności ale to już kwestia subiektywna. Wcale nie twierdze, że 6600Gt to słaba karta. Twierdze tylko, że NIE JEST to karta do takich ustawień. To, że możesz sobie zrobić filmik gdzie się nie tnie nic nie znaczy, są takie miejsca gdzie mam średnio 160FPS a minimalna nie spada poniżej 60. Logiczne jest że nawet 2-3x razy wolniejszej karta utrzyma w takich miejscach płynność. Nie wiem po co wprowadzasz wielu ludzi w błąd i uparcie twierdzisz że na tej karcie można grać w najbardziej wymagające gry na najwyższych ustawieniach, skoro nie można. Do tego powstały karty 16potokowe z 256MB pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hmm to jaka karta jest w stanie uciagnac multiplaya hl2? Robicie te testy na singlu, a jest znacznie lepsza metoda "zawstydzenia" swojej karty :) hl2:dm max graczy cos 16/16 i ostra zadyma (ktorej tam nie brak). Zwykle 1024 i detale,modele na mid. Ja powiem tylko ze przy 6000pkt w 2k3 absolutnie nie da sie tak grac, spadki ostre do 20-30fps. Inna sprawa ze bywa ponad 100, ale liczy sie "akcja". Podobnie pewnie jest w cs:s, chciaz dm ma wiecej roznych elementow traktowanych jako ruchome obiekty i jest wieksze potencjalne zageszczenie modeli przeciwnika. Wnioskujac z moich doswiadczen na 9700Pro, to tutaj 6600Gt mieknie na calej linii i jak sie okazuje x800 tez. Ciekawe jak to by wygladalo na SLI 2x6800Ultra? Bo bajke o malych wymaganiach hl2 to sobie mozna opowiadac jak czlowiekowi nie zalezy (albo tego nie widzi...) na fps. A sporo takich opini slychac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 tia...ja pisalem :) w trybie 2.0++ cienie sa licznoe w 4x wiekszej rozd. czyli jak grasz w 1024x768 to cienie przeliczane sa w 4096x3072, a 1600x1200 jest to...6400x4800, oprocz 6800gt/ultra w SLi nic nie jest w stanie tego uciagnac z zadawalajacym min . framerate - czyt. >25fps. co do innych kwestii6800GT/Ultra w SLI "uciągnie" a 6800U i X800XT to już nie? Interesujące. Według mnie to żadna karta tego dobrze nie "uciągnie" polecam lekture: http://hardocp.com/article.html?art=NzExLDE= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 W porownaniu z D3 to HL2 ma male wymagania ;) Albo inaczej: ma male wymagania w tym sensie, ze na dosc starym sprzecie da sie grac (wylaczajac wszelkie bajery). Zreszta mi na R8500 1024x768 wszystko max chodzila przyzwoicie (choc czulo sie niedobor mocy miejscami)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Hmm to jaka karta jest w stanie uciagnac multiplaya hl2? Robicie te testy na singlu, a jest znacznie lepsza metoda "zawstydzenia" swojej karty :) hl2:dm max graczy cos 16/16 i ostra zadyma (ktorej tam nie brak). Zwykle 1024 i detale,modele na mid. Ja powiem tylko ze przy 6000pkt w 2k3 absolutnie nie da sie tak grac, spadki ostre do 20-30fps. Inna sprawa ze bywa ponad 100, ale liczy sie "akcja". (...) 1227146[/snapback] Zaraz sobie włącze i zobacze jak sprawa wygląda. Update: pograłem sobie jakieś 20minut i fps rzadko spadał poniżej 60. Może mała zadyma była albo takie mapy, grałem tylko na 2. Ustawienia 1248x1024 FSAA4x/AF8x max detale (reflect all). Edytowane 20 Stycznia 2005 przez Majdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hmmm... Krew mnie zalała jak przeczytałem jedną rzecz na "wyśmiewającym" nas forum, a mianowicie: "Ad Tweak, to jak doczytałem do momentu, w którym jeden ekszpert obwiniał GF6600 za złą jakość filmów, a drugi ekszpert tłumaczył to faktem, iż jest to Leadtek, po prostu nie wyrobiłem i skończyłem czytanie, bo jeden wart drugiego i prześcigają się w tym, kto komu lepszy kit wciśnie." Domyślam się, że chodzi tu o min. mój post ze wszystkim znanego tematu <_< Z tego co se przypominam, to założyłem, że być może problem z filmami jest na kartach Winfast'a, poczym podkreśliłem, że szczeże w to wątpie, co miało na celu, że problem na pewno nie leży w tej kwesti. A tu ktoś czyta, przekręca (albo nie rozumie co czyta) i wypisuje głupoty jak leci pod naszym adresem <_< Oni zażucają nam, że ogółe bzdety wypisujemy - może i tak, ale od tego chyba służy forum (ktoś nie wie albo ma wątpliwości, to pyta na forum i tyle). Jeżeli jednak u nas piszemy takowe bzdety (a co B)), to oni z takimi bzdurami na pewno nie klasyfikują się wyżej.... ulżyło B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 a tak btw jest ktos na forum kto posiada na stanie karty w SLI (czy to 6600 czy 6800) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 IMHO na PClab mają częściowo racje, ale tamto forum wcale nie jest lepsze. ps. Ten fragment rzeczywiście jest super :lol: "Wydaje mi się, że slinik 6600GT jest pisany pod konkretny rodzaj gier" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 No tak... ale nie można skreślać całego forum, bo jedna osoba twierdzi, że "silnik 6600GT jest pisana po pewien rodzaj gier". Nie nasza wina, że kupił kartę, od której wymagał o ciut za wiele... a że panikę zasiał, to już inna sprawa <_< Każdy ma jakieś obawy i rozczarowania... coż... bywa. Bynajmniej wracając jescze do tego "przegadanego" nfsu2, to z tego co pamietam, na 5900xt sie faktycznie przycinał, ale na mojej obecnej grafice, nie odczułem tego. Zwolnienia owszem... ale nie przycinki. W ramach przypomnienia w tescie na postawionych wtedy zasadach wyszło 20fps (znacznie wiecej niz reście). Wiem że to nie rewelacja, ale bez przesady (patrząc na wyniki innych z podobnymi kartami, czy nawet lepszymi). Ponadto tam se rękę uciąć, że po reinstalce systemu i małym OC (bo wtedy było bez) dociągnąłbym conajmniej o te kilka fps'ów więcej (2-5). Pomijając te cholerne URL'e, gra raczej nie spadła mi przez 10 minut grania poniżej 34 fps'ów... cud nad wisłą... cholera wie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja i tak nie rozumiem o co to wszystko u naszych "kolegów" ja mam 6600GT Gigabyta i na NFS U2 żadnych przycięć na UT2004 żadnych przycięć , na D3 żadnych przycięć , itd... ustawienia w gierkach na max w windzie AAx4 , FAx16 , WYSOKA JAKOŚĆ . Reszta sprzętu mobo- GA-K8NF-9 , proc.AMD64 3000+ Winchester , 2xTwinmos 256mb w dualu i wszystko śmiga jak marzenie , kupiłem 6600GT bo z doświadczenia wiem że nie nalezy kupować "nowości" za pół roku będą za 3/4 ceny. Pozdrówka ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja i tak nie rozumiem o co to wszystko u naszych "kolegów" ja mam 6600GT Gigabyta i na NFS U2 żadnych przycięć na UT2004 żadnych przycięć , na D3 żadnych przycięć , itd... ustawienia w gierkach na max w windzie AAx4 , FAx16 , WYSOKA JAKOŚĆ . Reszta sprzętu mobo- GA-K8NF-9 , proc.AMD64 3000+ Winchester , 2xTwinmos 256mb w dualu i wszystko śmiga jak marzenie , kupiłem 6600GT bo z doświadczenia wiem że nie nalezy kupować "nowości" za pół roku będą za 3/4 ceny. Pozdrówka ALL 1227392[/snapback] i z takich wlasnie jak Ty sie smieja wiesz??? moze jeszcze w tych ustawieniach grasz a 1280x1024 co?? i z 512MB ramu doom 3, farcry itd chodzi ci super plynnie?????w takim razie nie masz zadnego pojecia co to jest plynnosc jak ja uwielbiam jak ktos tak sciemnia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja i tak nie rozumiem o co to wszystko u naszych "kolegów" ja mam 6600GT Gigabyta i na NFS U2 żadnych przycięć na UT2004 żadnych przycięć , na D3 żadnych przycięć , itd... ustawienia w gierkach na max w windzie AAx4 , FAx16 , WYSOKA JAKOŚĆ . Reszta sprzętu mobo- GA-K8NF-9 , proc.AMD64 3000+ Winchester , 2xTwinmos 256mb w dualu i wszystko śmiga jak marzenie , kupiłem 6600GT bo z doświadczenia wiem że nie nalezy kupować "nowości" za pół roku będą za 3/4 ceny. Pozdrówka ALL 1227392[/snapback] Twoj txt przypomnial mi jedna aukcje na allegro :D Koles sprzedawal 5900XT (chyba Asusa) i tez zarzekal sie ze w Doom ]I[ (na detalach High), HL2 i NFSU2 przy 1024/768 i max detalach mial pelna plynnosc i zadnych przyciec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Gram własnie na 1024/768 i sie nie zarzekam że nie mam przycięc bo ich poprostu nie mam , w Farcry nie grałem i HL2 też nie więc się nie wypowiem :) Na siłę nikogo przekonywać nie bedę . Pozdrówka All. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Co do allegro to sparawa jest prosta (chce sprzedać towar to zachwala, a lamerzy kupują). Co do płyności w maksymalnych ustawieniach na 6600gt dla mnie to czysta abstrakcja, ale jak już wiele osób wcześniej napisała, że dla nie których wystarczy 25 fps'ów, inni grać nie mogą, bo spada poniżej 35 <_<. Więc temat może trwać i trwać... ciuuu.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Acha... tak żeby nie było nie dopowiedzeń, mówię tu o takich tytułach jak min. D3, HL2, Riddick, NFSU2, a przez maksymalne ustawienia rozumiem wszystko włączone jak się da z efektów (włącznie z AA i AS)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 No właśnie zależy w co grać ;) Ja głównie w UT2004 pogrywam (wszystko na max) i chidzi super płynnie (wiem co to płynność ;) ) Nie miałem zamiaru nikogo urażać... Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A ile masz fps'ów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A co powiecie na temat wplywu szybkosci procka na wyniki tej karty ? Czy mocno jest uzelezniona od mocy procka ? Duzo ludzi ma wypasione procki lub mocno wykrecone wyprzedzajace teoretycznie o klase przedzial dla ktorego przewidziana jest ta karta Procek nadrabia niemoc karty ? W markach moze niema duzej roznicy ale co jesli chodzi o realia i gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Podoba mi się. Zaczęło się jako rozmowa a przerodziło sie w wyzywanie od loli. Lubię wolność słowa i wypowiedzi. Jakość filmów - wystarczy porównać obraz z radeona z obrazem z gforce. Zresztą od dawna / od zawsze nVidia pod tym względem stara się dogonić Ati, ale jeszcze jej brakuje. A że 6600GT był/jest reklamowany jako "karta do doom3" - co już wszyscy zapomnieli o tym ?? I nie jest to trochę dziwne, że jest to jedyna gra, w której 6600GT dogania 6800 ?? Nfsu2 - ma skopany engeen, pewnie i tak, ale na radku 9800pro się nie tnie - gram na tych samych ustawieniach co na 6600GT (obecnie w moim kompie siedzi sapphire9800pro) a i AA jest troszkę lepszy. Co do którejś wypowiedzi typu "spodziewał się....." Niewiem czy to do mnie, ale odpowiem: spodziewałem sie płynności przy rozdziałce 1024x768 lub 800x600. Testuje te same gry - radeon daje to, 6600GT nie zawsze. ALE 6600GT chwilami wyświetla prawie 1,5x więcej fpsów niż r9800pro aby po chwili spaść poniżej przyzwoitości. Moim zdaniem - niedopracowane sterowniki. A może być i tak, że w niektórych konfiguracjach mostek his robi problemy Ogólne obecne moje wrażenia - 6600GT to dobra karta, robi się w przyzwoitej cenie i daje możliwość przyjemnego pogrania. Ale jak ktoś chce zmienić radeona (>9000) to nich najpierw sobie na spokojnie potestuje - nie chodzi mi o wydajność, ale o obraz, kolory, kontrast - jest po prostu troszkę inaczej. A zmiana 9700pro/9800/9800pro na 6600GT to kompletny bezsens. Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) No właśnie zależy w co grać ;) Ja głównie w UT2004 pogrywam (wszystko na max) i chidzi super płynnie (wiem co to płynność ;) ) Nie miałem zamiaru nikogo urażać... Pozdrówka 1227902[/snapback] tia .. ja na 9700 370/600 moge grac w 1280x960 z wszysktim na max i mam 70-130fps :) ta gra akurat miarodajna nie jest.. to jest T&L .. tam nawet PS 1.1 nie ma Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Co do AA juz sie wypowiadalem ja i nie tylko - wystarczy wylaczyc AA i problem braku plynnosci w wiekszosci gier znika :) A ze, jak slusznie napisal Conti, AA w 66000GT jest gorsze niz w Radkach, to i strata jakosci nie taka duza ;) Co do jakosci obrazu w filmach/kontrastu/kolorow - ja tam sokole oko nie jestem, ale porownywalem z X800XT (na tym samym monitorze) i roznicy nie zauwazylem - w obu przypadkach obraz super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam. Wlasnie dzisiaj zakupilem Leadteka 6600GT i musze powiedziec ze jestem zadowolony z tej karty. W porownaniu z moim starym radeonem 9100 ta karta ma o wiele lepszy obraz, kolory sa zywsze i w ogole. Tylko mam jeden maly problem z gra ktora byla dolaczona Splinter Cell PT , a mianowicie nie chce za cholere sie odpalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja już w każdym bądź razie wycofuję się z tematu bo znów przeradza się w wojnę typu " ... a bo nVidiia to a ATI tamto... " Mam juz tego dość !! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...