Skocz do zawartości
piotres

Moj Zestaw Pc - Prosze Ocencie - 13 Fotek :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Klawa : normalnie pod 5V z PS/2 rownolegle 10diod z odpowiednim wyliczonym rezystorem ..

Ryzykant jesteś. obciążenie portu PS/2 to z tego co pamiętam 100-150mA. Jedna dioda zżera i ok 20mA. Jednym słowem loteria - dzisiaj zadziała jutro nie.

PS: przypomina mi się moja sytuacja kiedyś - podłączyłem dwa 60mm sunnony pod jedno złącze zasilania wentylatorów na płycie. Wszystko grało przez ok. 2 tygodnie po czym złącze na płycie padło!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doskonale wykonane, choć trochę mało mi tam fotek prezentujących cały zestaw i są trochę wogule te fotki kiepskiej jakości :)

jednak nie uśmiechają mi się błyskotki i światełka :)

ale doceniam wkład pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

Sorka za odgrzebanie, ale tak jakos mnie naszlo :D

Obudowa jest na sprzedaz :D

bez WC, bo juz wczesniej sprzedalem :)

Tak to calosc z oswietleniem :-P

Sprzedaje, bo totalnie mi przeszlo zainteresowanie modingiem obudow ...teraz phase-changing mnie bawi, a komp (jak mozna to tak nazwac :lol: ) lezy sobie plasko na biurku "luzem" :D

Obudowa stoi od stycznia w kacie i sie nieco kurzy ...kto sie nia zaopiekuje ?? B)

Wyglad identyczny jak na fotkach ...

info PW

pozdrawiam

piotres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi