/matthew/ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Witam! Mam owy gamepad i mam kłopot... podłączyłem pada i zauważyłem, że lewa analogowa gałka jest przesunięta w lewą stronę, i jak poruszę nią, to i tak wraca do tamtej pozycji.... Gdy przełącze funkcę pada (wciskając przycisk "Mode") wskaźnik i tak jest po lewej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 skalibruj ponownie pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A w jaki sposób mam to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Pomoże mi ktoś w końcu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 w panelu sterowania, drukarki/inny sprzet zalezy jaki masz win? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mam Win XP Pro... patrzyłem w grach i aplikacja ta nie kłamie- naprawdę coś jest nie tak w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Niestety, wybrales model, ktory ma wade fabryczna. Sprawdz sobie Wingman Team forum i zauwaz ilosc niezadowolonych wlascicieli. Kiedy stick straci kalibracje odlacz i podlacz kontroler ponownie, kalibracja powinna wrocic na krotki czas. Inna rada to go otworzyc i fizycznie, uzywajac srubokreta, "nacisnac" dosc mocno na potencjometr. Wielu twierdzi, ze to pomaga. Rob to jednak na wlasna odpowiedzialnosc. Rumble 2, ktory niedawno pojawil sie na rynku i wyglada jak PS2 kontroler nie ma takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 A jak bym poszedł z nim do serwisu, to uznaliby mi tą wadę?? Czy dostałbym nowy gamepad?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Jezeli nadal jest na gwarancji to oczywiscie. Jezeli ci pozwola wybrac inny gamepad (zazwyczj wymienia ci na taki sam), to zastanow sie nad produktem firmy Saitek. Nawet jezeli bedziesz musial troche doplacic jest to warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Więc niebawem odwiedzę serwis.... A co do wymiany, to najchętnicj wolałbym zwrot pieniędzy, ale raczje dostanę po porstu nowy egzemplarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...