Skocz do zawartości
ripley

Chłodzenie Do Geforce3 Ti200

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi?? Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi??  Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki

1221584[/snapback]

Ja bym polecal ARCTIC COOLING VGA Silencer. Mialem cos takiego na starej grafie (Gainward Ti250) i spisywal sie swietnie i cichutko. Koszt to 43zl. Szukaj na allegro.

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi??  Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki

1221584[/snapback]

A nie chcesz sie zamienic na chlodzenie bo mi grafika siadla i potrzebuje orginalne :mur: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi