ripley Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi?? Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Wentyl od p4 bedzie wystarczajacy i tani do tego. Walnij dobra paste pod spod. Ze slifem i vmodami poczekaj az nabiezessz troche pewnosci w pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Może pojawi sie w tym tygodniu GALERIA GFX... Zobaczysz w niej jak ludzie z forum przerabiali chłodzenia kart... Jak bedzie zapodam link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Tak jak mówiłem podaje link do GALERI GFX... Smacznego... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMG Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi?? Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki 1221584[/snapback] Ja bym polecal ARCTIC COOLING VGA Silencer. Mialem cos takiego na starej grafie (Gainward Ti250) i spisywal sie swietnie i cichutko. Koszt to 43zl. Szukaj na allegro. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Szukałem na forum ale nie mogłem znale?? konkretnej odpowiedzi. Otoz zamierzam kupic GeForce3 Ti200, ale nie wiem jak go skutecnie schłodzi?? Moze VGA, albo przerobic radiotor z pentium 4, tylko jak, jesli zna ktos jakis artykul to prosze o link, z gory dzieki 1221584[/snapback] A nie chcesz sie zamienic na chlodzenie bo mi grafika siadla i potrzebuje orginalne :mur: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...